Masaj Tabancası Arıyorum

geçmiş olsun
moralinizi bozmayın dinlenme masaj egzersiz ve sabır iyileşme için yeterlidir
benim sakatlıklarımda foam roller masaj topları ve masaj aletleri işe yaramadı
hareket ile gelen hareket ile geçer şeklinde egzersiz hareketleriyle ve direnç bantları ile gelişme sağladım
linkini verdiğim aletin muadili var arasıra kullanıyorum
eğer ısıtmalı masaj aleti yoksa ilk önce sıcak su torbası ile bölgeyi ısıtın sonra masaj aleti ile masaj yapın
şarjlı olanlar pratik fakat bir süre sonra pil ömrü bitiyor

goldmaster . com.tr /urun/alman-tasarim-cift-baslikli-infrared-isiticili-guclu-masaj-aleti-2-yil-garantili-med48312

2 Beğeni

Ben Voit’in aşağıdaki linkteki ürününü aldım.Isıtmalı ve sogutmalı başlığı,oynar başlığı ile güzel bir ürün.Yaklaşık 2 aydır sorunsuzca kullanıyorum…

hepsiburada . com voit-m177-masaj-tabancasi-sarjli-kablosuz-uc-acisi-ayarlanabilir-7-baslikli-cantali-p-HBCV00006DBI50?magaza=%C4%B0nterspor

2 Beğeni

too good to be true fiyatli sitelerden uzak durmani oneririm oncelikle ve belli bir noktaya kadar kalite farkinin fiyatla olculebildigine inanan birisiyim…Theragun Elite kullaniyorum ben yaklasik 2 senedir, gozum kapali onerebilirim

3 Beğeni

Bu başlıklardan da fikir sahibi olabilirsiniz.

Bu arada menüsküs yırtığı sonrası koşuya dönebilmek için bir süredir PT ile çalışıyorum. Geçen hafta bana tabancayla bir masaj yaptı. Anladım ki benim kendime yaptığım masaj falan değilmiş, okşamaymış. :slight_smile: :slight_smile:

2 Beğeni

Selam,

Yaklaşık 4 yıldır masaj ürünlerini deniyorum. Elektronik olandan manuel olana kadar her türlüsünü denedim. Aldığım ürünler bir süre sonra kenarda köşede kaldı. Son 3 aydır Theragun Elite kullanıyorum ve şimdiye kadar paraya kıyıp almadığım için çok pişman oldum. Gerçekten faydasını gördüğüm tek ürün oldu.

Recovery konusu sporda antrenman kadar , belki daha da önemli. Bu sürecin önemini uzun uzun anlatmaya gerek yok.

Bu konuda şöyle bir öneride bulunabilirim;

Antrenman ya da yarış için tekstil ya da teknoloji ürünlerine ne kadar para harcıyorsanız , toparlanma için kullanacağınız ürünlere belki iki katını harcamak size uzunca ve sağlıklı bir spor hayatı kazandırır.

Karar sizin. Son model saat , sakat sporcuda sadece mesaj okuma yarar…

4 Beğeni

Theragun pro 5 kullanıyorum ve kesinlikle haklısınız.

1 Beğeni

Birkaç marka denedim, önerilerinizi de dikkate alarak theragun prime plus aldım. Yorumlarınız için tesşekkür ederim.

4 Beğeni

Mini theragun için yorum yapabilecek var mı acaba

1 Beğeni

annemlere hediye almistim iki sene once…cok mutlular oyle ki, cok yuruyecekleri (kendi yaslarina gore) gunu birlik seyahatler yaptiklarinda yanlarina aliyorlar ve dinlenmek icin oturduklarinda veya donus yolunda arabada kullaniyorlar…

1 Beğeni

Theragun mini nin sporcular için olmadığını düşünüyorum. Bu tür ürünlerde yaptığınız baskı da çok önemli. Mini yi denedim. Titreşimi o kadar hissettiriyor ki elim uyuştu bir süre sonra

2 Beğeni

istanbul maratonu fuar alınında bulunan standında gördüm ve iki dakikada ikna oldum…Flow Pro kingsbox.com.tr urun/flow-pro-masaj-aleti/
iyi ki de almışım diyorum

therabody (theragun’in markasi), garmin ve strava ile isbirligi yapti…su anda bazi masaj tabanci modelleri beta olarak garmin ile, digerleri de strava ile eslestirildiginde uygulama uzerinden, aktivitenize gore size masaj programi oneriyor ve tek yapmaniz gereken uygulamadaki gorselleri takip etmek oluyor…duyunca uzulmustum benim eski masaj tabancasina gelmez bu ozellik diye, geldigini gorunce sasirdim ve sevindim…belki yeni alacak kisilerin kararini etkiler diye paylasiyorum…

1 Beğeni