KoşuForum'un yeni destekçisi WUP

WUP ile bir işbirliğine gittik. Ana sayfamızda ve Sağlık ve Beslenme kategorisi sayfasında artık WUP bannerları göreceksiniz. Onlar da bizim forumu sağlıklı ve stabil şekilde ayakta tutma çabamızı destekleyecekler. Sadece bununla da kalmayacak forum kullanıcılarına özel bazı kampanyalar da hazırlayacağız. Belki de yakın zamanda bunlardan ilkini duyarız. Siz de WUP ürünlerini merak ediyor ve denemek istiyorsanız bahsi geçen bannerları kullanarak web sitelerine ulaşabilir ve ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Bu gelişmeden çok önce WUP hakkında bu forumda yazışmalar olmuştu. En kapsamlısı şurada.

Bu adımı atarken forumu destekleyen kullanıcılarla fikir alışverişinde bulunduk. Tüm forum kullanıcılarının düşünceleri önemli ama takdir edersiniz ki epeyi kalabalıklaştık. Destekçiler forumu sadece katılım ve paylaşım yapmanın ötesinde destekledikleri için onları forumun sözcüleri gibi görüp onlarla birlikte değerlendirdik. Bu konuda da forumu desteklediler ve böyle bir adım attık.

Biliyorsunuz normalde belirli güven seviyelerinin altında kalan kullanıcılar ve oturum açmamış kullanıcılar reklam görüyorlardı. Bu kullanıcılar bahsi geçen bannerlar dışında diğer reklamları da görmeye devam edecekler. Ancak güven seviyeniz yüksekse sadece WUP bannerlarını, bahsi geçen iki sayfada göreceksiniz.

Umuyorum güzel bir işbirliği olacak. :slight_smile:

49 Beğeni

Çok yerinde bir iş-birliği olmuş. Teşekkür ederim kendi adıma.

3 Beğeni

Çok çok iyi olmuş. Tebrikler iki tarafı da kutlarım.

3 Beğeni

Carb 3+ ürünü ile ilgili güvenilir yorumlar arıyordum bu birleşim sonucu sağlıklı yorumlar bulabileceğime inanıyorum hayırlı olsun

3 Beğeni

Oldukça isabetli bir işbirliği olmuş. Wup temiz çalışıyor. Reklamlarında dahi gereksiz gaza getirici değil, gayet bilimsel bir alt metin ile mesajlarını iletiyorlar. Bunun dile getirilmesi gerektiğini düşündüm.

Anasayfa’da Faruk Kar’ı görmek bile yeter :hugs:

5 Beğeni

Hayırlı olsun 2 taraf içinde

3 Beğeni

Son 2 haftadir uzunalarimda flask ile kullanıyorum. Gayet basarili bi urun oldugunu düşünüyorum. Tüketimi kolay, lezzeti de iyi ama karbonhidrat miktarı düşük. Daha ziyade antrenman oncesi urunu gibi geliyor bana. Antrenmanda jel veya ilave besin takviyesi gerekir. Genel olarak her ürünlerini kullanmisimdir. En zor tüketileni upgrade, gerisi bence baya basarili. Jelleri beni hic baymadi.

Umarim işbirliği forumun kaynak ihtiyacına care olur. Wup ürünlerinin genel olarak muadillerine gore uygun olmasini seviyorum ve reçetelerinin makro deger olarak başarılı buluyorum.

Benim de kafama takılan tuz tabletindeki d vitamini durumu. Üründe bilenler d3 olduğunu görecektir. D vitaminin fazlasının sorun olabileceğini biliyorum. Ozellikle tuz tabletini 2 dozdan fazla kullanım bi risk oluşturabilir mi diye kafama takılmıyor değil. Bilgisi olan var mi bu konuda?

3 Beğeni

Çok güzel bir anlaşma olmuş.İki taraf için hayırlı olsun. :slight_smile: Böyle bir zamanda güzel kampanyalar olması dileğiyle…

3 Beğeni

Üye cinsiyet bilgisine kadın erkek olabilir bannerda. Bende benim yaşlarda bir erkek koşucu var :slightly_smiling_face: (tabi bu fikirde google, Amerika’da market ziyaretlerinde reyon önü kişileştirilmiş reklamlardan esinlendim)

Umtb koşuculardan birinde takım kısmında WUP görmüştüm.Sadece forumda değil ultra yarışlarda organizasyon destekleyen yapıları da olumlu.

3 Beğeni

Elinize sağlık.hayırlı olsun inşallah

3 Beğeni

Bu birlikteliğe çok sevindim, WUP’a bir koşucu olarak tavsiyem “inşallah önümüzdeki seneler bu stok sorunu çözülebilir ve sporcular istediğinde ürünlere ulaşabilirler.”

3 Beğeni

Bu arada asıl kazanan Salomon olmuş :slight_smile: Belki ayrı bir fotoğraf çekimi yaparlar.

3 Beğeni

Çok güzel olmuş. Tuz tableti ne zaman stoklara girecek ki ?

3 Beğeni

Heyecan verici gelişme, hayırlısı olsun. :+1:

1 Beğeni

Elinize sağlık forum açısından güzel bir adım.

2 Beğeni

Guzel çalışmalar alışverişler olacağını düşünüyorum.

2 Beğeni

Süper olmuş hayırlı olsun

2 Beğeni

demiştim anımsarsanız. Gerçekten de çok yakın oldu.

WUP, KoşuForum kullanıcılarına özel indirim kodunu aktif hale getirdi.

:tada:

Kodu buraya tıklayarak görebilirsiniz

kosuforum

Bu kod minimum 500 TL’lik sepet tutarında (güncellendi) aktif hale gelecek ve %15 (güncellendi) indirim sağlayacak. Herhangi bir ürün/adet kısıtlaması yok ve kargo ücretsiz.

18 Beğeni

Kampanya zaman aralığı var mı acaba

1 Beğeni

Simdilik yok. En azindan birkac ay daha kullanilabilir olacak.

3 Beğeni