WaterUpSport Ürünleri Hakkında

Selamlar Herkese,
Wupsport ürünlerinden kullanmaya başlayan oldu mu?
Firmanın ürün kategorileri Hydration, Energy, Charge
Deneyimleyenlerden sonuçlarını beklerim.
Sağlıklı günler

3 Beğeni

Fiyat politikaları oyle yuksek ki, denemeye kıyamadım.Yerli olusumları destekleyelim diyoruz ama saolsunlar onlar bize hic destek olmuyor…

2 Beğeni

Hafta başında 70 tl ye satılan ürün fiyatının, bugün baktığımda 90 tl’den 75 tl’ye düşmüş olduğunu gördüm. Çılgın bir indirim yapılmış anlayacağınız, haksızlık ediyorsunuz :slight_smile:

2 Beğeni

Sadece koşu sporuyla ilgilenen biri olarak. Bir ay boyunca aşırı sıcaklarda ve son olarak 48K bir yarışta kullanarak, elimdeki ürünleri değerlendirmek istiyorum.

Genel olarak ürünlerin kalitesi 10 üzerinden 10. Dünya standardından daha üst ürünler. İçerik olarak yeterli görünmekle birlikte WUP Electrolyte Boost 'un az da olsa bir miktar kalsiyum içermesini isterdim. Ayrıca “Parlatma” diye tabir edilen işleme tabi tutulması, zor anlarda yutmayı kolaylaştıracağını düşünüyorum. Diğer ürünlerin yanında benim favorim WUP Electrolyte Boost ve bundan sonra da sadece bu ürünü kullanmayı düşünüyorum. Kesinlikle etkili ve işe yarıyor. En ufak bir şüphem kalmadı.

WUP Endu+race ve WUP Hydractive 'i birlikte değerlendirmek istiyorum. Yarış öncesi yükleme yapmak için veya yarış sonrası toparlanmak için ideal ürünler. Fakat yumuşak mataraları balon gibi şişiriyor ve koşu boyunca şişenin havasını almanız gerekiyor. Efervesan formunda olduğu için sert mataralar için daha uygun ya da kontrol noktalarında bekleyip tüketmek daha kullanılabilir. Her iki ürün de elimin altında tutmak isteyeceğim ve koşu sonrasında tüketmek isteyeceğim ürünler olacak. Ayrıca uzun yarışlarda yanımda WUP Endu+race bulundurmayı da düşünüyorum. Şayet kontrol noktasında vakit geçirmem gerekirse, dinlenirken bu ürünü tüketmek isterim.

Salonlarda egzersiz yapanlar veya sert matara kullanan bisikletçiler WUP Endu+race tercih edebilirler.

Yakın bir zamanda piyasaya çıkan WUP Upgrade 'i henüz denemedim. Lakin içeriği açısından toparlanma ürünü olarak dikkatimi çekti. Genel olarak diğer ürünlerin bende oluşturduğu marka güvenine paralel olarak bu ürünün tüm sporlar için iyi bir toparlanma ürünü olacağını düşünüyorum.

Son olarak, ürünleri olumlu değerlendirmiş olduğum için mutluyum zira yerli bir girişimin bu kaliteye ulaşmış olması beni çok sevindirdi. Başka bir ürün aramama gerek kalmadı ve kendi açımdan bu konuya noktayı koymuş oldum. Şahsım adına bu girişimde katkısı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Yolunuz açık olsun.

Not: Aklınıza “Acaba bu kişilerle tanışıklığı var mı?” diye bir soru gelebilir. Hayır, yakından veya uzaktan herhangi bir tanışıklığım yok. Diğer yandan bu işletmeyi destekleyen Faruk Kar ve Gürkan Açıkgöz’e sporcu olarak sempati duyduğumu ve bu ürünleri onların sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlardan öğrendiğimi söyleyebilirim.

9 Beğeni

selamlar

bende ürünleri iki haftadır kullanıyorum. WUP Electrolyte Boost ve WUP Endu+race var elimde.

WUP Electrolyte Boost kullanımı çok iyi ve etkisi güzel bir ürün. kullanım sonrası ağızda tuz etkisi bırakmaması beni cezbetti. taşıması kolaylığı da sunuyor. kullanımının basit oluşu koşu esnasında tempomu etkilemiyor.

WUP Endu+race uzun koşular için gayet iyi bir ürün. etki olarakta gayet memnum kaldım. suya ilk karştırıldığında bi köpürme mevcut. anında kullanmak sorun. mataraya karıştırılıp taşınması gerekli. ben başlangıçta kullanıyorum bir sorun olmuyor.

Fiyat performans açısından son derece başarılı. Diğer ürünleri denersem paylaşırım

7 Beğeni

Merhabalar,

Madem bir WUP başlığı var yenisini açmayayım dedim. Google’da karbonhidrat içermeyen elektrolit takviyesi bakmıştım biraz, sağolsunlar hemen birkaç gün sonra Decathlon’un bu ürünleri sattığı bir reklam çıkıverdi önüme.

Bağlamı bildireyim önce: Koşuya yeni başlayan biriyim, en uzun mesafem henüz 6km :slight_smile: —Bir parça bisikletle de uğraşıyorum. 90km’ye kadar mesafeleri rahat alıyorum.

Son zamanlarda bisiklet+koşu deniyorum ve bu sırada karbonhidrat içermeyen elektrolit kullanmak niyetim var. Gözüm şu üründe: WATER UP – WUP YOUR SPORT

Sağolsun @SedatKurtulus bir parça bahsetmiş. Bu ürünü yalın olarak kullanıp da deneyimlerini paylaşabilecek olan var mıdır?

Çok teşekkür ederim.

Cappadocia Ultra 119 parkurunda WUP Hydractive Efervesan’ı kullandım.

Burada okuduğum köpürme şikayetini ben hiç yaşamadım ama soft flask’de hafif bir püskürtme olduğu doğru, üretici bir görüşmemizde ben ürünü denemeden önce dolu şişeye değil az bir suyun içine atıp daha sonra üzerine su eklenirse köpürme olmayacağını söylemişti bende hep öyle yaptım.

Antrenmanlarda yavaş yavaş tüketimlerde gerçekten iyi hissettirdi.

Tableti Akdağ CPsine kadar aralıklarla kullandım. Her CP’de bir şişe su, bir şişe WUP taşıdım ve yineledim. CP’ye gelmeden önce tableti mataraya atıp suyu öyle dolduruyordum ve yine bir köpürme yaşamadım. Çavuşin’e geldiğimde jellerle birlikte sanırım, artık mide bulantısı yapmaya başladı ve kullanmayı bırakıp tamamen limonlu tuzlu suya dönüş yaptım. (mide bulantısı sebebi acaba jeller mi dedim ama ilerleyen saatlerde jeller bir problem çıkarmadı)

Ekleme: Tablet tuz ürünü piyasada olsaydı veya yurt dışından SaltStick caps edinebilseydim efervesanı kullanmayı düşünmüyordum. SaltStick’i bu ürün yerine tercih ederim.

8 Beğeni

köpürme Hydractive değil de Endu+Race de yaşanan bir durum. Suya ilk karıştığında ciddi şekilde köpürüyor.

5 Beğeni

Yanlış okumuşum o zaman, teşekkür ederim. :pray:

1 Beğeni

Hem de bayağı köpürüyor. Ben soft flask patlayacak sanmıştım ilk kullandığımda :laughing: Suyla karıştırdıktan sonra hemen içmeye kalktığımda içemedim. Çok yoğun bir tadı var. Bir süre bekledikten sonra daha içilebilir oluyor. Çok kişi beğendi ama ben pek beğenemedim. Ne kadar enerji+karbonhidrat ihtiyacını karşılıyor emin değilim açıkcası. 9-10 saatlik bir ultrayı sadece WUP ile koşmak mümkün değil

4 Beğeni

Icerigini bilmem ama tadi ,elbette ki subjektif bir bakis acisiyla, rezalet kere rezalet. Hem efervesani hem karbonhidrat tozu var dolapta duruyorlar icemiyorum. Sadece tuz tabletini kullanmaktayim.

1 Beğeni

Ben de bu köpürmeden çok çektim:)
Hatta uğraşmamak için genelde ara noktaya bitirememiş olarak girdiğim zamnianlarda üzerine direk su ekleyerek devam ettiğim de çok oldu. Yani 1lt ye bir paket gibi kullandım.
İznik, likya ve kapadokya ultraların hepsini sadece wup ile tamamladım. Yarış sonlarına doğru tabii ne canım bunu tüketmek istedi ne de midem rahat kabul etti :slight_smile:
Ben de @tugrulpeker in dediği şeylere yöneldim hep.

3 Beğeni

Selamlar,
Tat konusunda hemfikirim :frowning: Neden tat kısmına iyi çalışmamışlar bilemedim. Sanıyorum aceleye geldi piyasadaki boşluk biran önce bu ürün ile dolsun istediler. Bu sayede kasalar da doldu hızla tabi :slight_smile:

1 Beğeni

Bende de kopurerek yarisi yere dokuldu :slight_smile: onerileri uzere az suya katmama ragmen :slight_smile:

WUP Hydractive Efervesan’ı kullanıyorum ama henüz yarışta kullanmadım. Soft Flaskta da kullanma fırsatım olmadı ama bisiklet suluğu olsun, bardak olsun aşırı bir köpürme fark etmemiştim. Tabi yarışta sallana sallana nasıl olur merak etmedim değil okuduklarımdan sonra.

ben köpürme için şöyle bir çözüm buldum. suya karıştırdıktan sonra ağzı açık bekletin. 2 - 3 defa yapınca işe yarıyor. bana göre endurace ürünü daha çok bisiklet sporu için.

Carb3+ ürününü antrenman veya yarışlarda ne sıklıkla kullandınız acaba? Jel ile birlikte tuz hapı yerine sadece bu ürünü kullanmak mantıklı mı (evet çok göreceli) ? @aykutc hocanın 24 saat yarışında kullandığını hatırlıyorum belki detaylı bir bilgi verebilir kendisi müsait olduğunda.

Şimdiden teşekkürler.

3 Beğeni

hocam sorunuza müsadenizle ufak bir ilave de yapmak istiyordum. destek ekibi olmadan Carb3+ nasıl taşınabilir? tailwind muadili diye araştırdım ama onun paketli versiyonu varmış bunu taşımak için yarışlarda tek aklıma gelen içine tozdan koyulmus fazladan flask taşımak. bu konuda da öneri verebilirse kullananlar çok güzel olur :slight_smile:

2 Beğeni

Küçük kilitli poşetler ile birden fazla doz taşınabilir.

1 Beğeni

Cumartesi ve Pazar 39 derecede 2-3er saatlik yaptığım antrenmanlarda WUP Electrolyte Boost kullandım. Malum sebeplerden Saltstick’e alternatif olması için başlamıştım ve “bilimsel verilere dayanmadan” kullanım ve aktivite performans hissiyatına bakarak daha başarılı buldum. Daha kolay yutuluyor.

Öncesinde de bir kaç antrenmanda kullanmıştım ama antrenman uzadıkça biraz daha iyi anlıyorsunuz. Etkisini anlayabilmek için sadece tuz hapını kullandım yanında sadece meyvebarı ve su.

(Saatte 1 veya 45dk da bir 1 tablet ve bol su.)

6 Beğeni