WaterUpSport Ürünleri Hakkında

Sadece koşu sporuyla ilgilenen biri olarak. Bir ay boyunca aşırı sıcaklarda ve son olarak 48K bir yarışta kullanarak, elimdeki ürünleri değerlendirmek istiyorum.

Genel olarak ürünlerin kalitesi 10 üzerinden 10. Dünya standardından daha üst ürünler. İçerik olarak yeterli görünmekle birlikte WUP Electrolyte Boost 'un az da olsa bir miktar kalsiyum içermesini isterdim. Ayrıca “Parlatma” diye tabir edilen işleme tabi tutulması, zor anlarda yutmayı kolaylaştıracağını düşünüyorum. Diğer ürünlerin yanında benim favorim WUP Electrolyte Boost ve bundan sonra da sadece bu ürünü kullanmayı düşünüyorum. Kesinlikle etkili ve işe yarıyor. En ufak bir şüphem kalmadı.

WUP Endu+race ve WUP Hydractive 'i birlikte değerlendirmek istiyorum. Yarış öncesi yükleme yapmak için veya yarış sonrası toparlanmak için ideal ürünler. Fakat yumuşak mataraları balon gibi şişiriyor ve koşu boyunca şişenin havasını almanız gerekiyor. Efervesan formunda olduğu için sert mataralar için daha uygun ya da kontrol noktalarında bekleyip tüketmek daha kullanılabilir. Her iki ürün de elimin altında tutmak isteyeceğim ve koşu sonrasında tüketmek isteyeceğim ürünler olacak. Ayrıca uzun yarışlarda yanımda WUP Endu+race bulundurmayı da düşünüyorum. Şayet kontrol noktasında vakit geçirmem gerekirse, dinlenirken bu ürünü tüketmek isterim.

Salonlarda egzersiz yapanlar veya sert matara kullanan bisikletçiler WUP Endu+race tercih edebilirler.

Yakın bir zamanda piyasaya çıkan WUP Upgrade 'i henüz denemedim. Lakin içeriği açısından toparlanma ürünü olarak dikkatimi çekti. Genel olarak diğer ürünlerin bende oluşturduğu marka güvenine paralel olarak bu ürünün tüm sporlar için iyi bir toparlanma ürünü olacağını düşünüyorum.

Son olarak, ürünleri olumlu değerlendirmiş olduğum için mutluyum zira yerli bir girişimin bu kaliteye ulaşmış olması beni çok sevindirdi. Başka bir ürün aramama gerek kalmadı ve kendi açımdan bu konuya noktayı koymuş oldum. Şahsım adına bu girişimde katkısı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Yolunuz açık olsun.

Not: Aklınıza “Acaba bu kişilerle tanışıklığı var mı?” diye bir soru gelebilir. Hayır, yakından veya uzaktan herhangi bir tanışıklığım yok. Diğer yandan bu işletmeyi destekleyen Faruk Kar ve Gürkan Açıkgöz’e sporcu olarak sempati duyduğumu ve bu ürünleri onların sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlardan öğrendiğimi söyleyebilirim.

9 Beğeni