Koşu için saat ve bazı ekipmanlar için tavsiye alabilir miyim?

Merhaba,

Karşılaştığım genel düşünce, egzersizin 30. dakikası itibariyle yağ yakımının arttığı ama 60. dakikasından sonra bu durumun tersine döndüğü ve vücudun korumaya geçtiği yönünde. Yani antreman süresinin bir saati geçmeyecek şekilde olması daha sağlıklı görünüyor.

Paleo ve Keto tarzı düşük karbonhidrat diyetleri ile vücudun yağ yakımının arttırılabildiği iddia ediliyor. Bu hususta tecrübesi olanları ben de dinlemek isterim. Lakin başlangıçta vücudun fena hırpalandığı genel kabul gören bir söylem. Buna niyetlenenlerin dikkatli olmasını öneririm.

Dengeli beslenme bence sağlıklı beslenmedir. Hayatın her alanında ve her zaman buna dikkat etmek daha yerinde olur.

Bunun yanında seviyeniz her ne olursa olsun hızınızı, mesafenizi ve antreman sürenizi çok çok çok yavaş arttırmanız gerekiyor. Hızlı artış büyük çöküş getirebilir, aklınızda olsun.

Kullanılan cihazlar konusu biraz sıkıntılı, bir kaç cihaz denedim ve her seferinde daha iyisinde gözüm kaldı… Forumda cihaz üzerine açılmış bir çok konu var. Bu konuları ziyaret etmenizi tavsiye edebilirim.

http:Yeni Saat Arıyorum (Tavsiye)

Sağlıklı günler dilerim.