İzmir’e taşınman kurtulduğun anlamına gelmez . İstanbul sonrası Ankara ve hemen sonrası İzmir var planlarda.
Eymir çok uygun,üstelik kışın kalabalık da olmaz
Yok be,Ankara tembel!
Form nerdeydi? Ben takip edemedim son sohbetleri.
Her hafta koşusu için ayrı form oluyor @bikeg, en son 22 Şubat formu var, burada: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWMMr3CFau6XB5zyDnbuV2FAdjxXiFszy5fXI_NcYdTLjs6g/viewform
… 22 şubat koşu başlığı altında…
Ben de İzmir’de olması taraftarıyım Selamlar.
Merhaba, Belgrad Ormanı taraflarını da değerlendirelim.?
Belgrad Ormanı’nda yapılacak mutlaka . Aydos çok daha sakin olduğu için orayı öne almıştık . Sonrasında ise Taşdelen’de var planda .
Ayrıca Bazı trail yarışlarının parkurlarında da yarışa yakın koşular yapmayı planlıyoruz.
Hem parkuru görmek hem ulaşım konaklama vb konularında bilgi sahibi yapabilmek adına.
Serdar abi mükemmel olur şu Taşdelen.
Serdar hoca bizi (Aydos) zirvelere alıştırdı, deniz seviyesinde başımız dönüyor.
Harika bi İstanbul Aydos koşusu oldu.
Hoca nın da keyfi yerinde olunca ufak sürprizlerinden de faydalanmış olduk…
@Serdar hocam İzmir’e gelene kadar göbek bağladım haberin olsun
İzmir çok isteriz ama talep konusunda endişeliyim Serkan . Sen ara sıra İstanbul’a gel istersen
Aydos’ta neler oluyor? Çıkan haberlere üzülüyoruz…
Neler oluyor? Bende siz böyle yazınca merak ettim.
Dün:
2 gün önce:
@Mustafa10Saglam bahsettiğin kosuforum antrenman buluşması için katılacak ve organize edecek varsa neden olmasın.Buradan devam edilebilir.
1.Anket ile Avrupa ve Asya yakası , her iki yaka içinde gelirim vs diyen sayısı bulur.
2.“Katılacaklar bana özelden yazabilir” diyerek birçok kişiyi içine alan özel mesaj grubu oluşturulabilir.
3.Sonuç da paylaşılır.
(Ankara’dan selamlar )