Bugün 50k koştum. Nabza hiç bakmadım HRV, uyku bilmemnesi, antrenman hazırlığı vs alayını kapattım. Sadece eski usül koştum geçtim. Mutluyum huzurluyum tavsiye ederim.
Selam,
Ben de dün Uludağ Ultra için son Aydos idmanımı yaptım. Yavaş tempo sakin bir idman oldu. Fırsattan istifade biraz drone ile oynadım. Aşağıdaki gibi bir video çıktı ortaya. Benim Vlog, Youtube video vs. pek bir bilgim tecrübem yok. O gözle izleyin videoyu
Merhaba Mehmet Ali, Çekimler DJI Neo ile mi, eğer öyleyse kumanda etmek için ne kullandın (RC veya Telefon veya kendi uzerindeki tuşlar ?)
Videonun başlangıcındaki yangın yolunu koşarak çıktın, ikincisinde ise eller dize gitmiş. Yorgunluk mu, aşırı eğim mi? İkinci eğim daha fazla görünmekle beraber, sanırım ikisi de %35ten fazla.
Selam,
Evet DJI Neo ile çektim. Aslında kumanda kullanmadım. Telefondan her bir modun detay ayarını yaptıktan sonra bir kumandaya ihtiyacın yok. Üzerindeki tuşla istediğin modu seçip aktive edebiliyorsun. Farklı uçuş ve takip stilleri olan modlar bunlar.
Bir drone gibi uçurmak istiyorsun telefondaki uygulamadan kontrol edebiliyorsun ama telefondan kumanda edince sınırlı özelliklerini kullanabiliyorsun. Ancak 40-50mt mesafe içinde kumanda edebilirsin. Daha fazlası için harici kumanda lazım. O zaman gerçek bir drone gibi kumanda edebiliyorsun.
Videodaki ilk yokuş daha parkurun başları o yüzden rahat koşabiliyorum. Ellerim dizimde yürüdüğüm yokuş ise meşhur “The Wall of Death” segmentinin başlangıcı. Çok daha dik. Orayı full koşarak çıkmak pek kolay değil
DJI Neo forumda kendine ait bir başlığı hak ediyor gibi. Sanırım @ggg de Çal dağı kilciktaki cekimlerinde Neo kullandı. Bu başarılı takip etme özelliği patika koşucuları için çok cezbedici.
Kumanda konusunu özellikle sordum. Telefon ile kumanda mesafesini gündeme getirmek için ama sen zaten 50mt ile sınırlı olduğunu söyledin. Telefon wifi gücünden kaynaklı bir kısıt. Kumanda 4-6K fiyat farkı yaratıyor. Kumandasız ise 7km’lik kumanda mesafesi 50 metreye iniyor.
Edit: Dji Neo ile ilgili açılmış başlık varmış.