Koşu Forum Antrenman Günlükleri

Garmin Connect’teki koşu etkinliğime göz at. #beatyesterday

2 Beğeni

5 Beğeni

75dk 10,2km 149bpm (HR fazla/hatalı/dehidrasyon vs) Anıttepe @myilmaz ile 18°C keyifli koşu.
Bir bölümünde benzer tempoda tanımadığımız koşucu arkadaş eşlik etti.

Yarın seçimi yapıp imkan olursa planda yürüyüş var.Yaz geliyor.

7 Beğeni

Bir daha maraton koşmıycam sanırım, hazırlanması çok sertmiş

9 Beğeni

Dun kara ragmen en uygun bolge olan koprude 15k (5 kere kopru uzerinde gidis-gelis)

Bu gunde haftanin uzunu, bir nevi yenileme kosusu. Evden Murmansk’in merkezine ve merkezde kosu. Gece boyu tipiden dolayi karda bata cika yenileme kosusu oldu.

12 Beğeni

Çişeleyen yağmur,
5km 33dk (tempo :nazar_amulet:) 163 kadans.
Kahvaltı öncesi koşu.

30 Ağustos 2023 sonrasındaki 11 koşuda 2. kez 7 pace altı. 7 ayda 11 koşu :hot_face::sob:(son 5 hafta 5 koşu).
37-40dk arası 5km ayda 10 koşu istikrar ve hazırlık olurdu yaza.
Tahmini VO2max 39 :fire::partying_face:
(Ortalama altıdır ama saatte fatkettiğim ilk değer.Ortalama değermiş)

8 Beğeni

Pazar sabahı zone 2 de 16 km, ardından 5 km interval. Oruçla yarı maraton denemiş oldum :slight_smile: Yalnız düşük tempoya çare bulamıyorum

4 Beğeni

Bence 39 gayet iyi, antrenmanlar arttikca yukselecektir zamanla. Bu arada kendi yas grubuma baktigimda kendi degerlerim excellent mis, tesekkurler bilgi icin.

2 Beğeni

@Orkun şu daha sağlıklı gibi.

3 Beğeni

Strava açıklaması:10km 70dk30sn 143bpm 162kadans -tok-117kg- koş-son 2km hariç kontrollü-koşmazken sol topuk ağrılı

Suunto son km pace değerini gösteri seçtim, 7dk15sn ile rahat devam.Son 2km görece hızlanma ama korkunç bitkinlik yok-öncesinde sıvı tüketimi-.
Sol topuk can sıkıcı.Koşarken ağrı yok, elle dokununca hassasiyet.
Kilometrede 30sn yavaş ile süreklilik olursa sakatlanma riski/derecesi azalır.

7 Beğeni

Geçmiş olsun Umarım ağrılar,sızılar artmaz kesilir Sağlıcakla

1 Beğeni

Geçmiş olsun Fatih Bey. Aralık sonunda yaşadığım sıkıntılar nedeniyle çektirmiş olduğum MR’larda sol dizimde ufak bir menisküs yırtığı ve bundan bağımsız sol topuğumda bir doku zedelenmesi tespit edildi. Aldığım fizik tedavi sonrası dizim iyileşti (yada şimdilik bir sorun yok diyebilirim) fakat topuk ağrısı bir türlü geçmek bilmedi. Topuk dikeni değil, yırtık yada kırık çıkık bir durumda söz konusu değildi, fizik tedavi ile çözüm bulamadım.
Tavsiye ile gittiğim başka bir doktor sorunu anladı ve topuğuma Hyaluronik asit +
Kortizon içeren bir iğne yaptı bundan bir hafta önce. 4-5 gun ağrı oldu. Bugün itibari ile hemen hemen ağrım kalmadı.
Bilemedim belki size bir açılım sağlar diye hikayemi anlattım.
Acil şifa dilerim nezdinizde sağlık sorunu yaşayan herkese. İyi akşamlar.

2 Beğeni

5 Beğeni

En hızlı yarı maratonum. 6 pace ile!
Ardından 0’dan 300 irtifaya hafif tempo çıkış.

7 Beğeni

İlk mesajım… 7 ay önce koşuya başladım. Nasıl olacak? Doğrusu ne olabilir? derken foruma denk geldim. Çevremde koşan olmadığından benim için bir öğretmen oldu burası. Bir kaç gün sonra 40 yaşına gireceğim. İlk kez bir antremanda 21 kilometre mesafesini denedim. Saatim yok. Mesafe,veriler doğru mu değil mi bilmiyorum.

Bilgisini paylaşmaktan çekinmeyenlere ancak koşarak teşekkür edebilirdim. Sağlıklı bir yaşam dileğiyle…

14 Beğeni

İki saat altında 21k önemli eşik bir yarımaratonla bunu taçlandırmalısınız.

2 Beğeni

Yorumunuz için teşekkür ederim. Runkara’da bir deneyim yaşamayı planlıyorum… Olursa bakalım. Uzunca bir süre, bu mesafede güçlenebilmek niyetim.

2 Beğeni

Gayet guzel bir zaman, keske 100 metre daha kosup yari maraton derecesini kaydetseydiniz istatistiklerinize. Olsun bir daha yari maraton kosmak icin sebebiniz var artik.

3 Beğeni

Sormayın hocam 100 metrenin sonradan farkına vardım. Kısmetse resmi bir rakam paylaşmak dileğiyle. Bu arada, paylaşımlarınızla kışın antreman yapmama katkınız büyük :slight_smile: Saygılarımla.

4 Beğeni

harikasiniz. lutfen en ucuzundan olsa bile bir saat alin ve bu yasta bu antrenman duzeninizi daha detayli takip edin.

istanbul yari maratonu var 28 nisanda. kayitlar acik mi bilmiyorum ama cok keyifli bir yari maraton deneyimi olabilir sizin icin. kesinlikle tavsiye ederim

3 Beğeni