Koşu Forum Antrenman Günlükleri

bereyi cikarirken nefes alma vermeniz ve buna bagli olarak nabiz olcumu kaymis da olabilir, bereyi cikardiktan sonra vucudun sogumasi daha kolay oldugundan nabiz dusmus de olabilir (bence bu)

2 Beğeni

Kafa üşümesin diye bere aldım sonra çok fazla ısıttığını fark ettim 5km’den sonra çıkarınca ısınınan kafa ani bir soğuma ile karşılaşınca bir dalgalanma olmuş olmalı mantıklı ama fazlalığı şaşırtıcı.

2 Beğeni

Yogun gecen haftadan sonra yeni haftaya dinlenme gunu Ile basladim, bu gece sansima yatmaya dogru giderken yatak odamin camindan karsima kuzey isiklari cikti, bu gece antrenman degil izninizle sizlerle kuzey isiklarini paylasacagim. Umarim adminler kizmazlar.
Herkese mutlu haftalar

22 Beğeni

Bugün sezonun en uzun antrenmanını yaptım nabız yine sapıttı 190 üstünde devam etti nabız bandı sipariş ettim gelince karşılaştırma yapıp paylaşacağım.

6 Beğeni

Saati taktığın kolu yada kayışı değiştirmeyi bir dene.

2 Beğeni

Yurtdışından nabız bandı aldım 10 günde geldi şuan elimde onu deneyim bakalım benim saatmi bozuk yoksa kalpmi

2 Beğeni

Hayırlı olsun. Bence en az 15-20 atım düşecektir ortalamada.

2 Beğeni

Sağolun ilk defa nabız bandı kullancam bunun temizliği bakımı oluyormu varsa nasıl oluyor uzun ömürlü olsun istiyorum

1 Beğeni

Spinodal bir yayında bahsetmişti ama detay verdi mi hatırlayamadım.

Ben terli bırakmamaya çalışıyorum biraz suyla ve peçeteyle temizliyorum öyle kaldırıyorum. (ıslak mendil vs gibi şeyleri sürmek istemiyorum banda zarar verebilir diye) cihazı da bandın üzerinde takılı bırakmıyorum pili bitmesin diye, onu da söküp aynı şekilde temizleyip öyle kaldırıyorum.

1 Beğeni

Teşekkür ederim sizin yaptığınız gibi yaparım bende

1 Beğeni

Ben her zaman dusa onunla girip onu da yikiyorum. Genelde sadece suyla. Ama 3-5 dusta bir sabunla da yikiyorum. Cihazini da uzerinden hic cikarmiyorum. Tabii benimki Garmin hrm pro, digerleri icin konusamam.

4 Beğeni

IP 67 yazıyor kutusunda suya daldırmaya korumalı ama yinede çin malı ucuz bir nabız bandı güven olurmu bilemem su altında yıkamaya

1 Beğeni

tam olarak hangi marka model ne aldin link paylasman mumkun mu?

1 Beğeni

Aliexpress geoid hs500

2 Beğeni

Anlamadım mert yani o cihazın sensör olan kısmınıdamı yıkıcaz? Sadece kayış kısmını yıkıyorum ben.Pro plus kullanıyorum.Ama iki üç yıkamada arap sabunu ile yıkıyorum fakat koku hiç tam anlamı şle bitmiş olmuyor.Kuruyunca gene az da olsa kokuyor

1 Beğeni

Ben her seyiyle yikiyorum, neredeyse her gun 1,5 yildir. Gogsumdeyken giriyorum dusa, orada benle yikaniyor, sonra cikarip duruluyorum bir yere asiyorum, yikanmaya devam ediyorum. Henuz bir sey olmadi.

3 Beğeni

Dur bende deneyeyim bunu.teşekkür ederim

2 Beğeni

Rutin antrenmanlarimi paylasmiyorum fakat bugun biraz ekstrem bir durum vardi. Hissedilen - 35 disarida, sporu hayatinizin bir parcasi olarak goruyorsaniz, antrenmaniniz varsa, bahaneniz olmamali ve ertelememelisiniz. Nitekim bende ertelemedim, offf - 35 de kosulur mu demedim ciktim ve 40 dakika yerine 10k kosup geri dondum. Emektar Suunto 9’um soguga dayanamadi benim kadar ve 5k da kapandi (dogal olarak antrenman da kesildi) 2 k kadar Suunto nun tum ailesinin kulaklarini cinlata cinlata saati cebime isinsin diye koydum ve 2 k sonra saat acildi, son 3 k yi da kaydettim.
Böylece kendi kisisel “en sogukta kosma” rekorumu - 35 e tasimis oldum. Havanin ruzgarsiz olmasi usumeyi engelledi, bir de ruzgar olsa herhalde hissedilen cok daha kotu olurdu. Kosarken video cektim, buraya sanirim yukleyemiyorum, Iki parca halindeki antrenman Stravada mevcut.

Bahane yok, erteleme yok, kosmaya devam!

19 Beğeni

Tebrikler azminiz ve kararlılığınız için. Evde sıcak bir ortamda okurken birden irkildim. Sanırım soğuğu gönderinize çok iyi aktarmışsınız. :smiley: Sağlıklı günler dilerim.

2 Beğeni

Bugün nabız bandı ile koştum grafik bu sekilde 12km pace 4.45 ort. nabız 160 max 173 maxın yüksek olması son kmler daha hızlı gitmem

Daha keskin ve hemen değişen bi grafik sundu bana

Buda 2 gün önceki koşu nabız grafiği 12km pace 4.51
Ort. Nabız 157 max 169

Bu grafiktede hemen degilde 5-6s sonra daha düz bi grafik sundu bana koştuğum yer 300m iniş 300m çıkış saatten ölçüm aldığımda tepeyi çıkıp düzlüğe gelince hala yükselmeye devam ediyordu nabız bandında ise tepeyi çıkınca çıktığım nabız bi süre sabit kalıp düzlükte inmeye başlıyordu iki antrenmanda her km hızlanarak koşuldu pazar günüde uzunda deneyip geçen haftayla karşılaştırma yapıp atarım

8 Beğeni