Koşu Forum Antrenman Günlükleri

Sadece 1.km nabzı düzgün ölçen bir saat bırakıyorum buraya(gt runner) gerçek nabız hissiyatı 165-169 arasıydı.

2 Beğeni

gercekten o kadar kotu olcemez :stuck_out_tongue_winking_eye:

ama suphen varsa o saate baglayacagin bir kol bandi almani tavsiye ederim. veya gogus ama kisisel tercihim kol bandi.

1 Beğeni

Aliexpresde bu ürün var uygun fiyata diğerleri pahalı geneli iş görürmü pazar uzunlarında kullanırım

bu linki ve icinde verdigin basligi linkini okursan daha iyi olur.

ben tesadufen buradan gorup coospo aldim memnunum. ama orada yazdigim gibi reklam yapmadan hepsine bakilabilir. yine denenmisi almak istersen bu markayi alabilirsin. 14-15 dolar civariydi

1 Beğeni

Türkiyede satılsa keşke vergiyle birlikte 630 oluyor sizin dediğiniz kol bandı olan versiyon göğüs bandı ise 534 öğrenci olduğum için yüksek fiyatlar benim için en ucuzunu almak daha mantıklı

gogus bandininda ter soguk vs handikaplari varmis.yani ucuz olmasi problemini cozmeyebilir

ekonomi anlaminfa seni anliyorum. ancak boyle bir yatirim yapacaksan ya isine yarayani al yada alma bekle.

1 Beğeni

Göğüs bandı terleyince daha iyi çalıştığını duydum yanlışım varsa düzeltin soğuk olarak çoğu elektronik cihaz dayanıklı değil zaten soğuk havaya

1 Beğeni

ter icin calismasini kast etmemistim, tahris vs. metal bir plakanin tene surekli temasi. benim deneyimim olmadigi icin daha fazla yorum yapmam dogru olmaz. her ikisinide arastirip, butcenize gore hareket etmeniz daha dogru olacaktir.

2 Beğeni

Yeni rotalar keşfetme koşusu yapayım dedin bu hafta sonu;
Aydın merkezden Paşa Yaylası zirvesinde İmam Baba Türbesine bir koşu yaptım.
1645 rakımda zirvede konumlanmış bir türbe.

16 Beğeni

@ismaileren Sağlıklı günler hocam, bir Fatihâ yı da eksik etmeseydiniz :sweat_smile:

4 Beğeni

Haftaya baslangic yaptik, bu hafta program yogun.

7 Beğeni

dun burda da hissedilen -5 idi, guzel bir fartlek idmani cikarttim…bugun hissedilen -10 ve 90dk zone1 kosum vardi…cikmicam sanirim…yarin tempo kosusunda yeterince isinirim…bu da benim avuntum olsun…

2 Beğeni

Standart eski düzeme döndüm Stravayı yer imlerinden silip ölçer biçer saatleri sattığımdan beri Daha sağlıklı olduğumu hissediyorum Eskisi gibi 30-40 K lık mesafeler…Paceler…Tempolar yok ama Sağlık var huzur var
Haftanın 4-5 günü Sabahları 50 şınav 100 mekik 40 dk tempolu yürüyüş Akşamları Yatmadan evvende açma-germe-esneme
Ölçer biçer saatleri kullanmak ‘‘FAYDALIDIR’’ Aksini söyelmiyorum Ben kazalar,ufak sakatlıklara rağmen bu saatler kolumda iken ritim-tempo derken kendime zarar vermiştim Şimdi saat göstergelerini değil kalbimi ve kafamı dinliyorum yürüyüşlerde Sizlerle de ekran görüntüsü paylaşamıyorum Herkese gelişimli sağlıcaklı sporlar

6 Beğeni

@yoldabirivar olcmeyi, bicmeyi seven, dogal olarak veri saglayan sensorleri de seven biri olarak, benim icin tamamen farkli bir anlayisa sahipsiniz. buna gore karsi mahallenin adami olarak size samimiyet ile saygi duyuyorum.

uygulamaya calistiginiz bu anlayis benim icin farkli bir sorgulama alani. hatta muhtemelen idol.

ancak bu antrenmanlarinizi paylasmaniza, yuruyuslerinizden guzel manzaralar paylasmaniza veya ne kadar keyif aldiginizi paylasmaniza engel degil. sayilar yerine duygu ve hislerinizi de paylasabilirsiniz.

2 Beğeni

Çok teşekkürler güzel ve destekleyen yorumunuz için Burada da görbilirsiniz Gamin saatlerle Honor wahtc gs pro Huawei gibi saatlerle Taksim İstaiklal caddesinde ve İstanbulun harika deniz kıyılarında paylaşımlarımı Hatta Aöma-Germe-Esneme hareketlerimden köprü kurmaya Sınav pozisyon paylaşımlarımda bi çok paylaşımım mevcut Şuan böyle iyi hissediyorum
İyi hissedip,iyi yürüyüş yapıyorum,iyi kalıyorum Bu da bana yeter Koşuforumu yıllardır çok seviyor ve takipteyim her daim
Sağlıcakla

3 Beğeni

Bir ultracı der ki ;" Ultra koşu, insanın metafiziksel yönlerine dokunan zihinsel bir spordur. İşin sırrı ölçülebilir hiçbir şeyde yatmıyor. Ultrakoşmak ile koşmaya yaklaşma şeklimizi tanımlayan fiil olan “koşmak”, ultrada fiziksel sınırların ötesinde koşmak anlamına gelirken, diğer anlamda sadece kondisyonla koşmak anlamına gelir.
Bu sporda çok önemli bir rol oynayan en önemli faktör, koşucuların kendi kendilerine yeterli olmadıkları ve kişisel yaşamlarında özerk olmadıkları takdirde başarılı olamayacakları ve muhtemelen hayatlarında içsel dayanıklılık oluşturmaya yetecek kadar trajedinin bulunmaması." @yoldabirivar suyun bu kıyısında bence.Bu nedenle ölçme biçmenin bir noktadan sonra anlamını yitirdiğini farketmiş.

6 Beğeni

Tam olarak anlamasam da temayı Şunu belirtmek isterim
Yolda biri var sayfamda da yazdığım gibi Kullandığım eski Harley Davidsonlar yada TransAlpler yada karavan bunlar hep bir araçtır amaç bunlara sahip olmak sürmek değil Amaç doğa ile baş başa kalabilmektir Sporda da benim tutumum her zaman koşu olsun yüzmek olsun ağırlık antremanları olsun bunlar SAĞLIKLI OLMA AMACI İÇERİSİNDE ARAÇTIR…Ama ben bir yarışa,organizasyona hazırlanmadığım ötürü böyle Herkesin yaptığı sporda farklı bir amacı vardır Derece yapmak-rekor yenilemek,gelişimi devam ettirmek gibi gibi Ben sadece Sağlıklı olmak için spor yapıyorum Bu da az önce harika çise yağmurda 40 dk tempolu yürüyüş peşine açma-germe-esneme
Herkese gelişimli sağlıcaklı sporlar

5 Beğeni

3km ısınma sonrası hafif esnetme. Son pazar uzunu haftaya yarış.

7 Beğeni

Yogun bir haftanin son gununde programa gore hafif tempo uzun kosu vardi. Gunes oglen 12.00 gibi yarim saatligine kendini gostermeye basladi. Artik kutup gecelerinden cikip 3 ay gunduze dogru yavas yavas ilerliyoruz. Kosmaya devam.

11 Beğeni

Hafta sonu koşusu

6 Beğeni