Koşu Forum Antrenman Günlükleri

Bence asil soru o kadar jel nasil yutulur? Bir sure sonra jelin paketini gorunce midem bulaniyor benim. Paketi agzimin icine siksam da yutamiyorum, kusma refleksi oluyor. @ismaileren’i takdir etmek gerek. Bu konuda sansli demek ki.

4 Beğeni

Herkesin bünyesi farklı tepki verebiliyor.
Örneğin ben yarışlarda asla yağlı bir şey yiyemiyorum. anında kusma refleksi oluşuyor.
Ama sırf karbonhidrattan oluşan bir jeli 1 haftalık bir yarışta dahi sorunsuz alabilirim.

1 Beğeni

ben de idmanlarda SiS’in nootropics’li jellerini kullaniyorum, maraton icin mesafeler arttigindan neredeyse her idmanda…dun yeni siparisim geldi, kutusundan cikarinca bile kotu oldum :slight_smile: bazen sorgulamiyor degilim kendimi, saglik icin yapilan bir aktivitede (oyle isimlendirmeye calisiyorum hala daha) bu kadar kimyasal tuketmek ironik degil mi diye…

4 Beğeni

Yok abi bu jel işi bana uymuyor yav ben pekmez ,tuz kahve devam

3 Beğeni

Klasik aman tadımız kaçmasın Koşusu. Oldum olası sevemedim bu akşam koşularını. Hep tembel adam işi gelmiştir.

4 Beğeni

Sen tembel adam görmemişsin, tembel adam koşar mı :man_running::+1:

3 Beğeni

Fatih Hocam kendi içinde tembel diyelim :slight_smile: Akşam koşuları sıfır motivasyonla geçiyor şahsım adına. Sırf yazık günah o kadar dayandın az kaldı diye çıktım :slight_smile:

3 Beğeni
  1. Km de pace de bir kayma var. Onu düzeltirsek 7 pace civarı. Rahat güzel bir tempo ama pace de biraz geriye gitme söz konusu. Formumun iyi olduğunu düşünsem de bu biraz kafamı kurcalıyor. Hedef rahat bir maraton.
4 Beğeni

ayni/benzer yerde 8 gun once kosmussun; 14.2k, 6.50pace, 146bpm…bugun de 13.5k, 6.54pace, 143bpm…su iki idman arasinda fark var demeye gerek yok bence…hatta nabizdaki 3bpm dusus daha anlamli, ben kendim icin bu iki idmani okusam, ayni idmani daha dusuk nabizla cikardim diye yorumlarim…ulke/avrupa/dunya rekoruna falan gitmiyorsaniz, veya herhangi bir event icin secmelere, km basina 3-5sn yavasliklar overall sonuca cok da fazla etki etmicektir…

maraton mesafesinde 3k fark yapar…o 3dk sizi eger podyuma cikartiyorsa evet onemli, onun disinda yas kategorisinde ister 28 ol, ister 37 ol cok da kasmamak gerekir…daha onceki surenizden iyi olsun yeter :wink:

5 Beğeni

Aslında tek hedefim sağlıklı bitirmek. Yani sosyal koşucuyum diyebilirim. Ama meslek muhasebe olunca faydacı olmak genimize işlemiş :slight_smile: Daha iyi her zaman olabilir diye diye koşuyorum. Ama bu işin makarası gayemiz sağlıklı mutlu bir hayat sürdürmek. İlginiz için teşekkürler :slight_smile: Sizi takip ediyorum kalbi atmayanlardansınız :smiley: darısı başımıza :slight_smile:

4 Beğeni

tesekkurler iltifat icin :wink: benim de amacim saglikli bir sekilde bitirmek amsterdam’i…tek seferlik bir is olarak gordugum icin maraton’u, yaristan cok surece, dereceden cok deneyime odaklaniyorum…bakalim nasil olacak…

3 Beğeni

Neden tek seferlik olsun ki her sene 1 maraton güzel olmaz mı :slight_smile:

2 Beğeni

maratonun hazirlik sureci, yasadigim ve yasamak istedigim hayatla pek ortusmuyor…cok talepkar, sadece kendimden de degil, sosyal cevremden…ve en nihayetinde yas kategorisinde birincilik bile kovalicak durumda degilken, hayati bu kadar kanalize etmek istemedigimi biliyorum…gezilecek cok yer, tadilacak cok zevk, tanik olunacak cok deneyim barindiriyor hayat…

6 Beğeni

4 km den 6 km ye geçtim bu ara, omuz sakatlığından sonra koşu ve bacak antrenmanina ağırlık vermeye başladım mecburen. Çok zorlanmadim. Bazi gunler sağ, bazı gunler sol dizde ağrı oluyor koşu başlangıcı ve sonlarında. 8 10 km yapacağım ama dizleri zorlamamak için bırakıyorum. Yaş 35. Spor geçmişim var. Sabah açken koşarım hep. Herkese iyi antrenmanlar.

5 Beğeni

Samsun’dan selamlar. 100 kilo ile yola devam ediyorum. Hergün koşuyorum. Arada bir bisiklet ile irtifa kazanıyorum.

4 Beğeni

Goy goy tempo :slight_smile:

3 Beğeni

Herkese iyi pazarlar. Haftaya yillik izine cikacagimi duyunca antrenorum surpriz bir sekilde bugune kontrol kosusu yazdi. Ilk defa bu tarz kontrol kosusu kosacagim icin 48 yasinda olmama ragmen sinav stresine girdim, tum gece boyu yatagimda kostum. Plan ilk km 4.50, ikinci ucuncu ve dorduncu kmler 4.40 son km ise ne kadar gucun kaldiysa seklindeydi. Sonuca gore sinav gecildi. Herkese sakatliktan uzak saglikli sporlar.

7 Beğeni

Benim yerim dağ bayır. Bu kesin. İyi hissederek tadında bir yarım çıktı. Her km si zevkle çıktı. Bu performansa da yansıdı. Herkese iyi hafta sonları.

7 Beğeni

Benden 30K, tekrar
bu sefer 10 dak.yavaş…

5 Beğeni

Yeni yeni mesafe artıran biri olarak ilk hedefimi gerçekleştirdim. Dizlerim sorun çıkarmayınca kolay oldu. Siradaki hedef 10 km.

5 Beğeni