Koşu Forum Antrenman Günlükleri

CP e kebap söyleyenler olduktan sonra balık kraker nedir ki :slight_smile: Benim de var ufak tefek planlarım bu sene, göreceğiz :grin:

ac karnina kebap…enteresan olmus…senden bi raki balik bekliyorum o zaman en asagi :wink:

1 Beğeni

Madem maratonu atlattık, düşük nabızdan devam.

4 Beğeni

Kimseye kötü örnek olmak istemem fakat yarışın ortalarına doğru sıkılınca acaba yarışı izleyenlerden sigara istesem mi diye düşünmedim değil :slight_smile: gerçi bu beslenmeye girmiyor :slight_smile:

2 Beğeni

Git gel sahilden Moda İskelesi — Erenköy 15km yapıyormuş.

3 Beğeni

İlk trail koşum. Hatta bu kadar ilk defa koşuyorum. Şahsi kanaatim trail yol a göre çok çok zevkliydi.

9 Beğeni

Mustafa Gebze dün cidden eğlenceliydi ama yarış sırasında yarım saat daha yağmur yağsa eğlenir miydik bilemiyorum :slight_smile:
Tebrikler hoşgeldin trail dünyasına :space_invader:

3 Beğeni

Zaten yağmuru gördükten sonra acaba emin miyim diye çok sordum kendime. Ama işin doğası buymuş :joy: Artık kolay kolay yol Koşusu yapacağımı sanmıyorum. Hoş buldum. Teşekkürler :blush:

4 Beğeni

İlk defa 5:30 tempo. O kadar da zorlamadı :slight_smile:

4 Beğeni

Mesafe uzadı, minik çıkışlar eklendi ama nabiz yükselmedi.

3 Beğeni

Hava çok ısınmış.

2 Beğeni

Vira Bismillah. Uzun bir yolculuk beni bekliyor. Şimdilik easy koşma çabaları diyelim. Kaldı 71 antrenman :slight_smile:

6 Beğeni

Kısa bir süre de olsa ilk defa 5 pace altı bir şeyler gördüm.

7 Beğeni

Rahat Koşuya devam.

5 Beğeni

Kaldı 69 kısa gün :slight_smile:

5 Beğeni

Ortalama nabiz her seferinde biraz daha düşüyor :slight_smile:

4 Beğeni

Ortalama nabızla birlikte pace artıyor. O işte bir tık can sıkıyor. Ama daha erken nabız düşsün istikrarlı olursam pace de peşinden gelir diye düşünüyorum.

4 Beğeni

İyi günler bu günkü hasılat fena sayılmaz

9 Beğeni

Aksam motivasyonu olsun, yarin sabah 25k trail pazar uzunu oncesi plana gore 14k 2-3 zone antrenmanina ancak isten sonra aksam zaman bulabildim.

7 Beğeni

Bu da sabah motivasyonu olsun, Orienteering trail kostuk bu sabah arkadasim Vladimir Ile ormanda, dun aksamki tempolu kosu sonrasi biraz zorladi, sonlarda tukendigimi hissettim.

6 Beğeni