15k. koşacağım. Haftaya da Kyzikos’ta 22k.
(42 K )
Maraton şehrimize geliyor.
Başlangıç maratonum olduğu için
Seviyorum Avrasya Maratonunu…
@Selinbaysal65 & @GVN ayağınıza kuvvet, başarılar!
Katılma Cesareti gösteren her mesafedeki koşucu arkadaşlarıma BAŞARILAR…
Ben 15 k kosuyorum… tüm katılanlara başarılar
İstanbul maratonu…
3h43.
Kapadokya ultra,nın yorgunluğunu 30km,den sonra hissetim…
Başlangıç koşum ve Maratonum olan
Yarışı 10.kez üstüste bitirdim…
Biraz dinlenme zamanı…
Tebrik ederimm
Teşekkürler,
Sizede tebrikler…
Teşekkürler
Yeni başlık açmaktansa en aktif başlık burası buraya yazayım. İstanbul’da trail antremanı için alternatif parkurlar bilen var mı acaba? geyik parkuru, polonezköy gibi bilinen yerlerin dışında, veya buralarda kaybolmadan bir parkuru olan?
Var.
Benim parkurum.!
Arnavutköy devlet hastanesi arkası ve
Şamlar tabiat Parkı
Adetim değildir ama ben de bir giriş yapayım.
Haftasonu biraz uzun koşayım dedim ama evden çıkana kadar akşam oldu. Bayırlı bir rotam var, güzel tırmanışı var. Karanlıkta da yapabiliyorum, insanlıktan uzak, orman içi güzel bir in çık rotası.
Araçla rota başlangıcına gittim. Tam başlayacağım kafa lambamın olmadığını farkettim. Berbat oldu. Güneş batana kadar rotanın daha önce gitmediğim tersteki bir yönüne devam ettim. 3 kilometre kadar koştum, bir barajın önünden geçtim, oralarda biraz bakındım. Sonra koyun çanı ve köpek sesleri duymaya başladığım noktadan geri döndüm.
Rotadan normalde yaptığım kısmına geçtim. Yakındaki bir yerden tırlar doğalgaz boruları taşıyordu. İki in çık yaptım güzergâhta. İlk inişte dibe varırken köpekler karşıladı. Bağrış çağrış geri doğru yolu tuttum. Karanlıkta da tadı kaçmaya başladığı için 15K’mı yapınca eve döndüm. Haftasonu uzunu da yalan olmuş oldu. Bu işlerde disiplin şart.
Kendime ve herkese not. Yanınızda düzgün bir aydınlatma olmadan akşam koşusuna, hele ormanda, çıkmayın…
Selamlar herkese.
İki aydır ara verdiğim koşuya (evlilik sebebi ile ) bu hafta itibari ile yeniden başladım. Fakat ne kondisyon kalmış ne de aerobik birikim. 6:00 pace lerde easy koşarken 7:15 lere kadar düşmüşüm.
Geçen sene bu zamanlar açılmıştı sanırım bu başlık. Kışın sabah çıkarken yaşadığım motivasyon problemini, bu başlığı takip ederek bi nebze de olsa tolere etmiştim. Hatta herkes kendi planını buraya yazıp, kendine ve herkese söz veriyordu. 2 ay aradan sonra, yatmaya da alışmışken, yatağın sımsıcak koynundan sabahın karanlığına çıkmakta yine problem yaşar oldum ne yazık ki. Yine hem kendime hem de sizlere söz vereyim de motivasyon olsun. Sene başına kadar haftada 5 gün easy pacelere devam edeceğim. Asıl cümbüş ondan sonra başlayacak
Bu da bugünki koşumdan…
Bu da açık hava koşusu. Hedef 06.03.2022 Runtalya 10 km de 50 dk altında koşmak. Herkese güzel bir hafta diliyorum
Bu yıl haftasonlarımı rahat olayım, dinleneyim, oraya buraya gideyim koşayım, dağ tepe gezeyim diye boş bıraktım. Ancak İda Ultra’dan beridir haftasonları pek dağ bayır bir yere çıkmadım. Bugün bu biraz battı ve hadi bu haftasonu hava da daha soğumamışken biraz yakınlardaki tarlalarda koşayım dedim.
Sonuç 12KM koşu, -2,6 derece soğukluk, çamur ve bol keyif.
Yalnız bu haftaki tüm koşu planlarımı iptal etmeme neden olan kan bağışımı unutmuştum ve düşük tempoya rağmen 177 bpm ortalama nabızla koşmuş oldum koşuyu.