Soru 1 ; Nihai hedef ne ? Cevap ; Ultra koşmak .
Soru 2 ; Ne tip ultra ? Dağlık mı ? Daha koşulabilir parkurlar mı ? Etaplı koşular mı ? Yol ultraları mı ? Zamana karşı ultralar mı ? Asıl olarak ise senin için ultradan kasıt ne mesafe veya zaman olarak ? Cevap ; Koşucunun kafası karışık henüz ultra yaşayacağı ızdırabın farkında değil Bırak koşsun
Soru 3 ; Plato yaptığını düşünüyor musun ? Yani bu mesafede ne yaparsan yap daha fazla hızlanamayacağına inanıyor musun ? Cevap : Hayır daha hızlanabilirim . Hızlanmaya çalış sabırlı ol.Mecera peşinde olma sakatlık bir yanlış hareketine bakar . Alternatif cevap ; Hızlanabilirim ama çok beklemek istemiyorum bir an önce mesafe artırmak istiyorum .Cevap ; İyi halt ediyorsun O zaman çok yavaşça farklı parkurlar ve farklı ayakkabılarla mesafeye odaklan .
Bunu yapacaksan yarış odaklı olma. Hayatının önceliklerine göre ( tatil iş vs ) bir takvim oluştur ve şurada ki Yarış Hazırlığında Antrenman Planlaması yazıyı oku. Bu ilkeler doğrultusunda belli bir süre sonunda kendi denemeni yap. İyice rahatlayıp mesafenin tamamını her koşulda koştuğunda bir yarışta gör kendini .
4 ay sonra … Soru ; Bunların hepsini yaptım eeee Cevap ; Başa dön
Hadi koş biraz şimdi tabloya adını da yazdır bakalım .