Koşu Forum Antrenman Günlükleri

Soru 1 ; Nihai hedef ne ? Cevap ; Ultra koşmak .
Soru 2 ; Ne tip ultra ? Dağlık mı ? Daha koşulabilir parkurlar mı ? Etaplı koşular mı ? Yol ultraları mı ? Zamana karşı ultralar mı ? Asıl olarak ise senin için ultradan kasıt ne mesafe veya zaman olarak ? Cevap ; Koşucunun kafası karışık henüz ultra yaşayacağı ızdırabın farkında değil :grinning: Bırak koşsun
Soru 3 ; Plato yaptığını düşünüyor musun ? Yani bu mesafede ne yaparsan yap daha fazla hızlanamayacağına inanıyor musun ? Cevap : Hayır daha hızlanabilirim . Hızlanmaya çalış sabırlı ol.Mecera peşinde olma sakatlık bir yanlış hareketine bakar . Alternatif cevap ; Hızlanabilirim ama çok beklemek istemiyorum bir an önce mesafe artırmak istiyorum .Cevap ; İyi halt ediyorsun :grinning: O zaman çok yavaşça farklı parkurlar ve farklı ayakkabılarla mesafeye odaklan .
Bunu yapacaksan yarış odaklı olma. Hayatının önceliklerine göre ( tatil iş vs ) bir takvim oluştur ve şurada ki :point_right: Yarış Hazırlığında Antrenman Planlaması yazıyı oku. Bu ilkeler doğrultusunda belli bir süre sonunda kendi denemeni yap. İyice rahatlayıp mesafenin tamamını her koşulda koştuğunda bir yarışta gör kendini .

4 ay sonra … Soru ; Bunların hepsini yaptım eeee Cevap ; Başa dön

Hadi koş biraz şimdi tabloya adını da yazdır bakalım . :wink:

10 Beğeni