Koşu Forum Antrenman Günlükleri

Sabah koşusu

Pegasus 36 kadar ıslak asfaltta kayan ayakkabı görmedim. Benim ilk pegasus deneyimim. Sabah sabah asfaltı öptüm 90 derecelik dönüşte. Pegasus giyenler dikkat etsin. Bir daha da ıslakta giymem bu ayakkabıyı

6 Beğeni

2/2 :+1:

4 Beğeni

@muyu’nun saat gps çizimi harika✔️ Koşu da buna dahil.
@okmali, geçmiş olsun.(Yolda belediyenin çizdiği sarı şeritli çizgilerin çok kaygan olduğunu biliyorum.)

Gün 7.5 + 7.8 km yürüyüş ile bitti.
https://www.strava.com/activities/4444831353

https://www.strava.com/activities/4444831049

3 Beğeni

Teşekkürler. Pegasus’un ıslak şerit boyasına ihtiyacı yok valla. Koşanlar dikkat etsin :unamused:

3 Beğeni

Pist modu yüzünden. Kulvari seçince kendi otomatik düzeltiyor. Tam veri için işime geliyor açıkçası… Özellikle intervaller ve zamana karşı koşular için ilaç gibi oldu.

2 Beğeni

Gps olmadan da dönüşlerde, kolun açısından nerede düzlüğe çıktığını anlasa/anlıyorsa süper olur.(Ankara Anıttepe gps olmadan koşanlar anladı:slightly_smiling_face:)
Şu konuda saatin saniyede yüzlerce metre koşmayı anlayıp hatayı düzeltmesi ile ilgili konuşulmuştu.İş bu noktaya gidiyor,daha akıllı saat.

Murat Bey, burası olimpiyat stadı mı?

1 Beğeni

Arkasında 2015 yılında yapılmış bu atletizm pisti var. Orada yapıyorum bazı idmanları. Lakin stad bu aralar Karagümrük ve Esenler Erokspor a tahsisli. Gitmeden bi telefon ile durumu sormak lazım

2 Beğeni

sanırım ilk Coros’un kullanıma aldığı, peşinden Garmin’in takip ettiği “track mode”…gps üzerinden pistin bilgilerini alıp, kullanıcının kulvar seçimi ile beraber harika bir tablo çıkartıyor…

4 Beğeni

Evet tam olarak bu. Coros pace 2 çok hoş saat. Açıkçası Garmin 245 öncesi görseydim muhtemelen ona yonelebilirdim. Gerek pil ömrü, gerek arayüzü baya başarılı

1 Beğeni

Yavaş ve sakin (hoca sözü dinleyerek @Serdar) 2/4

5 Beğeni

Süpersin. Senin icin uzun ara dönüşü bizim icin sezon sonu her iki durumda da sakin kosu zamanı. Hızlanacak zaman icin güçlü vucut kontrol altinda nabız olmalı. Biraz sıkıcı kabul ama az kaldı Ocak gibi hafiften tempolara başlarız.
Unutma ki endurance yıllar kuvvet aylar hız haftalar ister. Zaten bende düşük nabız ön planda koşuyorum . Ne kadar tecrübeli olursan ol veya formda ol geçiş dönemlerinde lazim bu.

8 Beğeni

Depoyu fulleyip yarın sabah ormana dalıcam. Uzun zaman oldu Geyikcanlarla takılmayalı. Hacıosman Metro İstasyonundan başlayıp Fatih Ormanı’ ndan geçerek Kemerburgaz yolu, Neşet Suyu Parkurundan gerekirse su alıp parkurun kuzey taraflarında biraz gezicem. Şimdiye kadar iki sefer Geyiklerle karşı karşıya geldim o bölgede. Kimseyi bulamazsam takılacak :joy: Ayvad Bendi ve kuzey yönüne doğru gidicem her zaman ki gibi. Duruma göre ya Karadeniz sahiline doğru gidicem ya da Bahçeköye geri dönücem. Akşam geç kalmamak lazım :smiley::running_man::deer:

8 Beğeni

Maşallah hocam, kolay gelsin

3/3 :raising_hand_man:

7 Beğeni

Sabah koşumuzu yaptık. Plana göre devam :+1:

6 Beğeni

Günaydın, derinderin derin nefes alın şifa olur :smiley::deer::running_man::green_heart::pray:

8 Beğeni

Güzel plan. Ayakkabı seçiminiz nedir acaba?

3 Beğeni

Özçekim fotoğraf aldatıyor.Uzaktan çekilen bir fotoğrafta kendime bakıp “aa gayet kiloluymuşum” dedim.%31 yağ ve 104kg ile gayet fit zayıf hissetsem de (çok barışığım) belli bir koşu yoğunluğu sonrası sakatlanmak doğal oluyor.
59dk 10km koşu, Ankara’da hava güzel.
Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/dZrKsCkF4bb
Koşmak güzel👍

11 Beğeni

Ayakkabılar bu yılın başında adidas sitesinden aldığım, o zaman bi indirimde yakaladım 900 e almıştım şimdi 1350, terrex two ultra parley. Birkac kullanimda ayağimı acıttı ama artık çok iyi anlasıyoruz. Boost özelliği benim vazgeçilmezim, bedenim bu malzemeye 8 yıldır aşina olduğu için asfaltta da ultraboostlarla çok rahatım. Alt dış taban continental lastik, arazide de asfaltta da bu lastik kaplama ile rahatım. Maddi imkanim olsa birkaç tane alip atarim kenara, ölene kadar gider :rofl::running_man:

3 Beğeni

Araziye uyum sağlamak lazım :smiley::green_heart:

3 Beğeni