Konuşulmayan, Rahatsız Edici Durumlar (Çiş, Kaka, Ter, Gözyaşı Vb)

Abi özellikle kök’e yakın tırnak hematomuna drenaj yapmak için kullanıyorum.

Konik başlığın keskin noktası ile tırnaktaki acıyı dindirmede bire bir. Biraz el hassasiyeti olan kişiler için tırnak travmalarının en iyi sorun çözücüsü.

2 Beğeni

Amazon Türkiyede var, 500TL civarı, fotograftan tırnak boyası sandım ama yorumlarından anlaşılıyor.Amazon UK’de ise çok daha fazla çeşit var.

Cumartesi akşam üzeri 20km yavaş, pazar akşam üzeri az daha hızlı 10km koştum (7dk6sn ve 6dk36sn pace).Pazartesi sabahı da sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım.

Sonuç bazı değerler crp az yüksek, eGFR az düşük çıktı. Kan tahlilinden 2-3 gün önce ağır spor yapmamalıymış.

6 Beğeni

Ayak parmaklarına ve şortun tahriş edebileceği üst-iç bacak kısımlarına vazelin sürüyorum.
Uzun vadede mantar gibi cilt sorunlarına zemin hazırlar mı ?

2 Beğeni

Polar’dan mesaj geldi, onaylamanız gereken şeyler var, onaylanmazsa hesabınız kapatılacak diye…Uzun süre bakılmayan mail adresleri, yine uzunca süre girilmeyen saat hesapları bir yerde tüm geçmişi erişelemez hale getirebilir.Adı üstünde geçmiş, kapansa pek de etkilemez diyenlerden misiniz?

Stravayı yürüyüşe dair birkaç cümle ile anı haline getirdiğim için strava kadar önemli değil poların kapanması.Bana göre.

2 Beğeni

3 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Türkiye’de yarışların fiyat sorunsalı

İnsan bazı yoruluyor; bugün stravada 0 kudos ile devam ediyorum.Stravada kudos vermeden geçen kaç gününüz oldu? Üstelik antrenman da yapmıyorken.

Biraz bağımlılık gibi.Yada takip ettiğiniz kişi sayısı yada takip edilen kişi sayısı kaç? Laf atmayacağım, yorum yapmayacağım yada 2bin takipçi 5bin takip edilen birinin takip etmesini istemiyorum.

Dijital bağımlılık, soda bağımlılığı…Geçen yıl birkaç ay koşuforuma bakmamıştım.Nadas gibi.
Sizde bu tür takıntı var mı?Sabah otobüste, öğle arası,akşam otobüste, akşam üzeri evde vs vs kudos .

@Osma senin ağırlık, yüzme veya belli km altı aktivite görülmesin ayarı işe yaradı mı?

Yorgunluk hastane postane koşturmaları, çok sıcak ve bu havalarda koşan insan olamaz :grinning_face:
Görev, kudos tamam.

6 Beğeni

Akış sıralamasında kişiselleştirilmiş seçeneği sanıyorum işe yaradı. ‘akış, kaçırmış olabileceğin önemli eforların bir karışımı şeklinde sıralanır’ diyor. Ama yine de temmuz & ağustosu beklemekte fayda var​:slightly_smiling_face:

Takip ettiğim insanların antrenmanlarını beğenerek ekranı aşağı kaydırmak güzel. En zararsız ekran bağımlılığı bile olabilir.

8 Beğeni

Evet kesinlikle, sadece takip edilen kişi değil onlar benim arkadaşlarım, kendim spor yapamadığım günlerde bile Strava kudos yapıyorum, günde iki üç kez.

6 Beğeni

İki kez tıklanınca kudos verme özelliği gelmiş. Bağımlılığımız artık daha kolay :slight_smile:

4 Beğeni

İki tık yerine eski usul daha kolay.Yani slayt gibi iki dokunma ile kudos ver ve sonraki tam ekran gelse daha iyi bence.

1 Beğeni