Konuşulmayan, Rahatsız Edici Durumlar (Çiş, Kaka, Ter, Gözyaşı Vb)

Merhaba, Türk hukukunda eğer haksız rekabet teşkil etmiyorsa boykot çağrısı (asılsız veya yanıltıcı olmamak kaydıyla) haksız bir fiil olarak değerlendirilmiyor.

Yani siz bir koşu organizasyon firması değilseniz ve bu kimlikle rakibinizi sabote etmek için boykot çağrısı yapmıyorsanız, boykot hukuka uygun ve piyasanın sağlıklı işlemesi için elzem bir mekanizma. Ayrıca meselenin bir de ifade hürriyeti boyutu var.

Kısacası, sanıyorum öylesinizdir ama yine de müsterih olun.

6 Beğeni

Bu yaklaşımdan sonra açıkçası farklı bir aksiyon daha alabiliriz. :wink: Diğer yazdıklarımı da güncel duruma göre editledim.

5 Beğeni

Winterrun organizasyonu sonrası böyle bir olay da yaşanmıştı.

3 Beğeni

Artık profil resminizi değiştirmenizin de vakti gelmiş olabilir belki :slight_smile:

7 Beğeni

1983 ile 1985 arasındaki kitap…şey, kit appplicattion demek istedim…
:upside_down_face:

1 Beğeni

Bayağı komik ama cahil bir arkadaşmış :sweat_smile: açsın davayı açsın. Vekalet ücreti ödeyince aklı başına gelir. Yaşasın Team Runbo​:heart_hands:

6 Beğeni

Dün baktığımda yanlarında boykot yazıyordu, şimdi göremedim. O yarışları komple takvimden mi çıkarttınız? Boylotluları görmek iyidi :grinning_face:

4 Beğeni

Evet :raising_hands: Bahsi geçen iki firmanın yarışları takvimden kaldırılmıştır. Dileyenler federasyon faaliyet takviminden (linki her daim zaten bizim sitede de en üstte mevcut) tüm yarışları takip edebilirler. :wink:

13 Beğeni

Yok ben yanlışlıkla kayıt olmayalım diye demiştim, neyse sizin takvimde yoksa katılmayacağız demek ki :wink:

7 Beğeni

Selamlar,

Tişörtlerdeki koku ile ilgili yeni birşey deniyorum. Bebekler için olan çamaşır deterjanıyla kısa programda yıkıyorum, deterjanı normal deterjanın yarısından daha az kullanıyorum. Sonuçlar çok olumlu.

7 Beğeni

Granül sabun olan deterjanlar mı yoksa sıvı olanlar mı acaba?

1 Beğeni

Granül deterjan kullanıyorum, 15 dk lık 30 derecelik programda yıkıyorum. Başka bir şey eklemiyorum. Dalin in deterjanını aldım, diğerlerini denemedim henüz.

3 Beğeni

Selamlar, bunu yazdığınızdan beri ikisinin etiketinde de bebeklere özel yazan (ama alelade marketten aldığım) sıvı deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum.

Sonuçlar normal deterjan ve yumuşatıcı kombinasyonuna göre çok çok daha etkili. Yarışlarda verilen en ucuz tişörtlerde bile etkili sonuç aldım geçmeyen ter kokusunu geçirme konusunda. Bu dertten muzdarip olanlara tavsiye ederim, tamamen geçirmese bile giydiğinizde hissetmemenizi sağlıyor.

3 Beğeni

Uyguladığım kolay bir yöntemi önereyim. Terden ıslak t-shirtleri zaten kurumadan kirli sepetine atamıyoruz. Ter t-shirt üzerinde kuruyup yıkanmak için beklediğinde bakteri üremesi ve buna bağlı koku oluşuyor. Koşu dönüşü duş alırken t-shirt’ünüzü duşta hızlıca durulayın sonra kurumaya bırakın, teri büyük oranda uzaklaştırmış olacaksınız dolayısıyla bakteri üremesi ve koku büyük oranda azalmış olacak. Daha sonra yıkadığınızda özel bir önlem almaya gerek kalmıyor.

5 Beğeni