ICU Coach (Intelligent Coaching Utility)

Teşekkürler Hocam,
Henüz Avrupa Birliğine açılmadı. Sağolsun Apple henüz adresimi onaylamadı. Bundan dolayı da Avrupa Birliği ülkeleri henüz aktif değil. Sabah, Apple Destek’e bir email attım. Bekliyoruz bakalım.
Onaylanınca buradan yazarım hocam.

3 Beğeni

Hocam yeniden selam. Bugün Apple adresimi onayladı. Şu an Avrupa birliğine açılmış olması gerek. Yeniden bakma şansın olabilir mi?

3 Beğeni

1 Haftadır kullanıyorum, çok faydalı buluyorum. İlerleyen zamanda çok daha iyi olacağına eminim. Emeğinize sağlık.

2 Beğeni

Selamlar hocam, evet şimdi gözüküyor. Hemen indirip kullanmaya başlıyorum. Emeğinize sağlık tekrardan :man_raising_hand:

2 Beğeni

Başta biraz karmaşık gelebiliyor. Destek gerekirse buradayım.

2 Beğeni

Google ile uzun zamandır süren güreş müsabakamız sonunda sonuçlandı :slight_smile: En son kardeşim neden aplikasyon SPO2’yi istiyor kullanmıyorsun ki diyerek ret ettiler. Neyse onu da kaldırdık aplikasyondan en sonunda onaylandı ve Google Play’de yerini aldı. Buradan test için yükleyen tüm arkadaşlara teşekkürler. Tester arkadaşlar bana mesaj atarsanız BYOK için 1 yıl, Cloud AI için de 3 aylık subscription açacağım.

AI’dan bağımsız bence aplikasyonun en iyi tarafı istediğiniz antrenmanı tek tıkla saatinize atıyorsunuz Onda herhangi bir subscription da yok. İstendiği kadar kendi antrenmanını intervals.icu üzerinden saate yükleyebiliyorsun. Bu aplikasyonu geliştirmeye başlarken tek amacım da buydu aslında. Sonra mevzu buraya evrildi. Benim için aplikasyon bebek. her gün geliştirmeye devam ediyorum. Yapay zeka dünyasının gelişimi ile de bayağı bir yol alacağımı düşünüyorum.
Sözü uzatmadan ilgili linki de bırakayım. Yeniden çok teşekkürler. Gelişmeleri yine başlıkta paylaşırım.

11 Beğeni

Son gelişme, aplikasyona konuşma özelliği ekledim. Şu anda sadece koç konuşup raporu seslendiriyor. Fena olmadı. Sanırım şu anda hiçbir uygulamada böyle bir özellik yok.
bir sonraki adımda koç ile kendi verilerin üzerinden sesli konuşmaya geçmeyi planlıyorum ama bu biraz daha uzun vadeli bir hedef olacak. İşin o tarafını yönetmesi biraz daha zor. Yapay zeka sağolsun taksimetre gibi yazıyor. Soru cevabı kontrol altına alabileceğim yöntem üzerinde çalışıyorum. Halledince kullanıcı koçla kendi verileri üzerinden konuşabilecek.
Konuşan versiyon Google Play’de onaylandı ve yayında.
Apple tarafı ise hala onayda bekliyor. Bugün o da yayına çıkar diye ümit ediyorum. Deneyip fikrinizi söylemeniz benim için değerli. Şu da olsa diyeceğiniz bir konu olursa o da çok değerli olur.

6 Beğeni