Bu satış sitesi güvenilir mi?

Merhabalar başlıkta yazdığım gibi ultraviole[.]com sitesinden daha önce alışveriş yapan oldu mu güvenilir mi bilgilendirirseniz sevinirim

2 Beğeni

Firma Etbis e kayıtlı görünüyor şahıs şirketi olarak. Yine de çok güvenilir gelmedi. Mersis no arattığımda artık geçerli olmayan bir site ile ilişkilendirilmiş.

1 Beğeni

Alisveris yaptim, sorun olmadi. Kisi kendi de bisiklet sporcusu, alisveris oncesi birebir iletisim kurdum. Tekil urun sordum ama ne yazik ki dediler. 1:08 olan urunden kullandim hazirligim sirasinda…

2 Beğeni

Gözlük satın aldım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Geçenlerde de yeni karbonhidratlarına ön sipariş yaptım. İş sahibiyle iletişimde bulundum. Güvenilir diyebilirim.

2 Beğeni

Bilmiyordum burayı teşekkürler. Oakley çeşidi varmış epey. Güvenilir görünüyor.

2 Beğeni

Yeni jellerini merak ediyorum. Instagram’da sürekli karşıma çıkıyor. Zaten çok sık kullanmıyorum da uzun antrenmanlarda kullandığım jel markası tuhaf şekilde fiyatları ikiye katladı. Birim fiyatı bu sitedeki 45g’lık jellerin birim fiyatına eşit şu an.

1 Beğeni

Yukarıda yazdıklarımdan birkaç saat sonra Instagram’da bu sitenin reklamı çıktı :smiley:

1 Beğeni

" UltraEndurance, Türkiye’de ilk kez saf Palatinose™ (izomaltüloz) içeriğiyle formüle edilmiş, düşük glisemik indeksli özel bir karbonhidrat kaynağıdır"

Karbonhidrat içeriği sadece palatinose dan geliyor demek isteniyor sanırım.

Pazarda başka ürünlerde palatinose var . Onthego bodyfuel içeriğinde patentli palatinose görünüyor.

1 Beğeni

Arkadaşlar selam, ben Melih Küçük Ultraviole[.]com’un sahibiyim.

2024 Mayıs tarihinden beri mağazamız aktif. Sadece oakley bayiliği ile başladığımız serüvende Serdar Anıl Depe ile beraber Sporun her kısmında olan insanlar olarak, piyasadaki ürünlerin dayanıklılık sporcularından ziyade herkese hitap edilerek yapıldığını görüp sahadaki problemleri gözlemleyerek bu tarafa yöneldik. Profesyonel olarak yarışıp antrenman bilimine önem veren 2 sporcu-arkadaş olarak, bu işi yurtdışı standartlarında bilimin önerdiği gibi yapmaya odaklandık.

Çekinceniz ve herhangi bir sorunuz olursa sosyal medya hesaplarımızdan her zaman yazabilirsiniz. İyi antrenmanlar dilerim :waving_hand:

22 Beğeni

Günaydın Melih Bey, jellerden haber var mı? Teslim tarihi verebiliyor musunuz? Alım yapmıştım, şubat sonu teslimatlar başlayacak şeklinde bilgi gelmişti. Merakla bekliyorum 45 gr karb :grinning_face:

3 Beğeni

16 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Ultra maraton antrenman ve yarışları için beslenme

Merhaba jelleri alalı uzun bir süre oldu. Bir zaman verebiliyor musunuz?

4 Beğeni

Gözlük alsaydık keşke yahu. En azıdan bayramda takardık.

6 Beğeni

Evet ya, bir ara geri sayım vardı, o da olmadı sanırım, arada aldığımı unutuyorum :grinning_face:

4 Beğeni

" Ürünlerin kusursuz olması için son rötuşları tamamlıyoruz

Üretim sürecindeki son kalite kontrolleri nedeniyle gönderim takvimimizi kısa süreliğine güncelledik. Amacımız ürünleri eksiksiz ve kusursuz şekilde sizlere ulaştırmak. Bu gecikmeyi telafi etmek adına gönderimlerde ek adet desteği sağlanacaktır. Toz ürünlerimiz ise aktif olarak aynı gün kargolanmaya devam etmektedir"

" Sevkiyatlar 10 Martta başlayacak "

Güncellenen sevkiyat tarihinin üzerinden de yaklaşık 2 hafta geçmiş. Jellerini merak ediyorum, umarım gönderebilirler.

6 Beğeni

Beklenen açıklama geldi.

Şimdi ek ürün desteği merak konusu :sweat_smile:

Bu arada ingobio markası da yüksek carb oranlı ve aynı zamanda aromasız jel çıkartmış. Bu alanda alternatifler çoğalacak gibi.

3 Beğeni

Ingo-Bio ürünlerini sipariş verdim, bakalım. Gelsinler bir deneyelim; nasıl bir ürün olduklarını çok merak ediyorum.

3 Beğeni

İngobio’dan da aromasız sipariş verdim, bakalım gelseler de denesek antremanda :+1:

4 Beğeni

Deneyebildiniz mi? Yorumlarınızı merak ettim.

2 Beğeni

Günaydın, geldi ama henüz deneyemedim, mevcuttakiler bitince kullanacağım :+1:

4 Beğeni