Bu satış sitesi güvenilir mi?

ingo-bio yeni çıkan AROMASIZ ürünü kullandım. Aromasız diyince insan şekersiz veya az şekerli olarak düşünüyor. Sabah 30.dakikada denemek istedim ağzıma attığım gibi şeker komasına giriyorum sandım!!!

5 Beğeni

Etki olarak nasıl yani enerji vermesi stamina sürdürmesi etc.
Midede yanma ekşime gibi istenmeyen etkiler oldu mu ?
Son olarak kokusu iticimi nötr mü?
Çok sordum galiba :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

Bugün 17 km koşu yaptım ve toplamda 700 metre irtifa kazandım; yaklaşık 2 saat sürdü. İlk 30. dakikada bir Ingobio jel, 80. dakikada ise bir WUP jel aldım ve bu iki jel yeterli oldu. Şeker aklımı başımdan aldığı için tadı ya da kokusu olup olmadığına hiç dikkat etmedim. Şu ana kadar kullandığım jeller midemde herhangi bir rahatsızlık yaratmadı, bu konuda şanslıyım sanırım. :blush:

3 Beğeni

ingobio aromasız’ı bugün ki koşuda kullandım, aktivite 2s40dk kadar sürdü 4 tane aldım. Sayın @VLX dediği gibi aromasız az şekerli zannettim ama değilmiş. Şekeri diğerleri gibi ve aromasız olduğu için tanımsız bir tadı var, sıcakta ve uzun mesafeler sonra midem kaldırmaz diye düşünüyorum. Bu kendim için bir öngörü.

Mide de yanma vs gibi olumsuz bir şey yaşamadım.

4 Beğeni

Fruktoz miktarının mı düşürülmesi gerekir ?

2 Beğeni

Bilmiyorum pek anladığım konular değil ama bir antrenmanda arkadaşım yurt dışından aldığı bir jeli vermişti, ya şekeri yoktu ya da minimum şekerli bir üründü. Ya biz bal küpü alıyormuşuz demiştim. Markasını hatırlayamadım ama hatırlasamda getirtemem sanırım:)

ingobio özelinde, jel performansımı iyi etkiledi diyebilirim ama eldekileri bitirdikten sonra bir daha almam.

4 Beğeni
3 Beğeni

hahahahhha b onikim eksik demek. alayım.

3 Beğeni

Pc başında geçen zaman fazla ise bunun da etkisi B12’de vardır.

Şekeri az ürünlere bu konuda bakınca aşağıdaki ürün için de öneri verdi yapay zeka.

Anlamadığım 6D rasgele baktıgım bir iki gelde şeker fazla gibi geldi.

1 Beğeni

hardline 4x4 limon aromalı jel tadını ve aromasını çok beğendim. Yeni ürün sanırım web de aradım yok bugün kürsü hediyeleri içinde aldım.

2 Beğeni

İstanbul’daki yarışta ilk kez sunuldu diye biliyorum, ben de merak ediyorum satışa çıktığında alacağım.

1 Beğeni

sanırım şekerin maltodekstrinden gelmesi ve elektrolit oranı buna sebep veriyor.

Hardline da jel işine girmis. Bugun gorevli oldugum etkinlikte deneme firsatim oldu. Limon aromali lezzeti 9/10 diyebilirim. 60ml de 37gr karb iyi oran, en guzel tarafi lezzet serbet gibi degil ve guzel. Ama kosarken etkisini deneyemedim tabi. Yarisa katilan varsa belki yorumlayabilir.

3 Beğeni

Ben bu başlık altındaki yorumları aslında dikkatle takip ediyorum ve önerilerinizi önemsiyorum fakat geldiğimiz noktada konu başlıktan başka bir noktaya geldi; jellerin içeriği, tad, kokuları vs. Buna uygun başlığı ben mi bulamadım acaba, ayrı ayrı bir çok başlık oluşturulmuş maalesef, çok da mühim bir konu bence.

4 Beğeni

@tugrulpeker abi merhaba, dün denedim jeli, 2,5 saatlik bir antremanda 4 jel aldım. Tadı şekerli su gibi, biraz maurten’e benzetmeye çalışmışlar sanırım ama olmamış. Bana @VLX in dediği kadar rahatsız edici gelmedi, 30gr carb da ortalamanın üstü, o bakımdan fena değil. Farklı jellerle araya karıştırılarak kullanılabilir bence. Ama çok da alın kullanın diye tavsiye etmem.

3 Beğeni

hardline nutrition sitesinde satışa çıkmış

Fiyat şimdilik cazip değil

2 Beğeni

Teşekkürler hocam ben de gördüm şimdi. Sitedeki bir de indirimli fiyat sanıyorum. Pazara dahil olmak için (marka bakımından değil, jeller için) daha uygun olabilirdi sanki.

2 Beğeni