Ayarı Kaçanlar Podcast

Pacer aracı, birkaç polis motosiklet,kamera aracı ve ortaya atlayan seyirci doğru yolda.Genelde seyirci kaldırımdan koştuğu için önündeki seyirci kensini farklı yerde koştuğunu hissettirmiş olabilir, yorgunluğun etkisiyle.

1 Beğeni

Hayır pacer aracı ve bir motorsiklet sağa çark ediyor çünkü onlar finishe kadar gelemezler bir yerde ayrılmaları lazım bu koşucuyu yanıltıyor düz devam etmek yerine o da sağa çark ediyor anında uyarılıyor ama çok önemli saniyeler kaybediliyor. Yarıştan önce bir güzergahı kontrol etse, seyircilerin nerelerde konuşlandığına baksa koşucu eşlikçi bir ara yanlış mı yaptığını düşündürüyor ama yetmiyor ama artık çok geç uzun seneler boyunca konuşulacak tarihi bir an yaşanıyor. Farklı kamera açıları sprinte nasıl başladı ve geçti inceleyenler çıkacakdır takip ediceğim. Finishe anı fotoğrafı eminim ileride çok kez karşımıza çıkar.

3 Beğeni

Doğru başlık burası mıdır, bilemiyorum ama bugün müzik dinlerken Diego Barber adlı bir gitaristin Killian’s Mountains isminde bir şarkısına denk geldim. İsim bu kadar jenerik olunca Jornet ile bağlantısını bulabilir miyim diye sordum kendime ve müzisyenin Bandcamp sayfasında aradığıma rastladım.

Şarkıyı yazıda şöyle anmışlar;

“The recording begins with the epic “Kilian’s Mountains,” an ode to the world’s best mountain runner, Kílian Jornet Burgada, who Barber bonded with during a mountain race in Utah. The ambitious piece is long form composition that contains sections of strictly notated material along with sections where improvisation sweeps out of the form. With many peaks and valleys, the duo traverse a musical path in a winding ascent.”

Mert belki Ayarı Kaçanlar Jazz listesinde değerlendirmek isteyebilir diye düşündüm.

9 Beğeni

Vaay cok enteresan bir kesisim gercekten. Tesekkurler @OkanAkan

Ama zor bir parcaymis genel gecer caz dinleyicisi icin :smiley:

2 Beğeni