Ayarı Kaçanlar Podcast

Ya cok sevmesem de bu konulari ama 800 metre dunya rekoru konusulmali. Sebebi videoda… Zaten anlatmaya gerek yok, hersey net gibi… Yani su gorseldeki kisinin bir kere dunya rekoru kirmasindan cok daha buyuk is Audrey Werro’nun 1.54 alti iki 800 metre derecesi yapmasi… Hele biz Keely Hodgkinson’dan beklerken ustune Femke olaya dahil olmusken. 22 yasinda olmasi, 1 sene icinde derecesini 2 dakika gelistirmesi muazzam.

2 Beğeni

Surada bu konulara biraz girmistik (21. dk civari)

7 Beğeni

Düzenli koşma fikrinin aklıma girişi 2015 yılı olması gerek. Belki o zamanki heyecandan kaynaklı Koşturmaca Podcastinin yeri bende ayrıdır.

Ayarı Kaçanlar başladığında bisiklet sporu, yarışları, sporcuları bilmediğimden olsa gerek alışmam uzun zaman almıştı. Bisiklet dünyası ile ilgili haberleri atlardım. Can Bey olmadan dinlediğim ilk bölümde ise eksikliğini fena halde hissettim. Belki öyle değildir ama monolog bana metinden okuma gibi hissettirdi ve yarıda kapattım. Belki sabretmek gerek. Zone 2’yi ise nedense gereksiz buldum. Ayarı Kaçanlar’da Cenk Bey’le devam etselerdi ya ne gerek vardı diye düşündüm. Bir kaç bölüm şans vermem gerek.

Mert Bey’e özel teşekkürler. Gerek Blog ile gerek podcast ile sayısız bilgi öğretti. Umarım içerik üretmeye hep devam eder.

6 Beğeni