Ayarı Kaçanlar Podcast

Ayarı Kaçanlar “Bölüm 118 - Tüketimde Ayarı Kaçırmayalım” bölümü güzel noktalara değinmekle birlikte, aslında biraz kendimizi ve tüketim alışkanlıklarımızı da sorgulamaya itiyor. Bölümü dinleyince aklıma farklı bir podcastte dinlediğim şu söz geldi.

“Eğer bir şey almak istiyorsanız, hemen almayın, üzerinden en az 24 saat geçmesine izin verin. Eğer hala istiyor ve aynı gereksinimi duyuyorsanız o zaman alın.”

Cümle belki birebir böyle olmasa da mealen bu şekildeydi. Belki bu basit öneri bile gereksiz bir sürü tüketimin önüne geçebilir. Aslında bu öneri sadece tüketim alışkanlığı için değil, insan ilişkilerinde ve hayata ilişkin alacağımız kararlarda da tavsiye edilen bir husus.

Zaman zaman birilerine kızdığımızda hemen çok acele ve sinirli bir tepki vermek yerine bir gün geçmesini beklemek ve ardından hala hissettiğimiz rahatsızlık devam ediyorsa buna göre harekete geçmek ve rahatsızlığı dile getirmek öneriliyor.

Ya da hayatınızla alakalı bir karar vereceğiniz de benzer durumu değerlendirebilirsiniz. Önemli kararlar öncesi olayın sıcağına göre hemen karar vermemenin, tabiri caizse kararın demlenmesini beklemenin daha sağlıklı olduğu belirtiliyor.

Bu tür beklemeler hayata ilişkin önemli olmakla birlikte, hem tüketim alışkanlıklarımızda, hem de yarış seçimlerinde de etkili bir yol olabilir. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

13 Beğeni

Bölüm 118’i dinledikten sonra aklıma bu video geldi. Elimden gelirse hala direnen en eski koşu tişörtüm için, ayrılık vakti geldiğinde ben de birşeyler karalamak isterdim.

https://m.youtube.com/watch?v=4sbVVJyLoBM&pp=ygUOYmVhdSBtaWxlcyBoYXQ%3D

2 Beğeni

Şöyle bir şey olmuş… :confetti_ball: Beğeniyorsanız ve oy vermek zor değilse siz de oy verebilirsiniz. Beğenmiyorsanız sırf destek olmak için vermeyin ama. :slight_smile:

11-30 Kasım 2025 tarihleri arasında www.powerapp.com.tr ve mobilde uygulamamız PowerApp
üzerinden, halk oylaması ile belirlenecek “En Güçlüler” yarışında şimdiden başarılar dileriz.

20 Beğeni

Oy veriyim dedim, burada yazdığı gibi 11’imiş. Beklemek gerekli.

120.bölümde bahsedilen Savaş Çoban’ın Türkiye turu:

Check out Savas Coban on Strava

:clap:

4 Beğeni

Oyumu kullandım, sonuçları merakla bekliyorum. En sevdiğimiz podcast Ayarı Kaçanlar umarım “En Güçlü” spor podcasti seçilir :purple_heart:

5 Beğeni

Bilinçli sporun hayatımıza olan katkısının,faydasının yanında bilinçsiz,hazırlıksız yapılan sporunda zararlarına değinilen söyleşiler,paylaşımlar biz ve bizden sonraki nesillere ders niteliğinde Umarım güzel sohbetleri güzel sonuçlara ulaşır

4 Beğeni

Bölüm 120 - Sonuna kadar zorlamak

‘tehlike sinyaline rağmen görev devam ediyor’ kararına örnek :rofl: :man_facepalming:

Maraton tanrılarını kızdırmayacaksın. Keşke bölümü hemen dinleseymişim :sweat_smile:

6 Beğeni

Sonuçlarla alakalı bilgisi olan var mıdır Göremiyorum

1 Beğeni

6 aralik’ta etkinlikte aciklayacaklar sanirim.

4 Beğeni

Toplumun genel itibari ile spora,koşuya verdiği değer açısından açıklama umarım bizleri tatmin eder Ayarı Kaçanların da öncülük edenlerden olması bizi sevindirir

2 Beğeni

Biz kazandık arkadaşlar!

10 Beğeni

47 Beğeni

Tebrik ederim, harika haber​:partying_face:

3 Beğeni

Fazlasıyla hak edilmiş bir ödül, tebrikler​:clap:t2::clap:t2:

3 Beğeni

Tebrikler, harika :clap:t2: :clap:t2: :clap:t2: :tada:

2 Beğeni

Şaşırtmadı, tebrikler :clap: :hugs:

2 Beğeni

tebriklerr gercekten

2 Beğeni

Olması gereken olmuş. Tebrikler

2 Beğeni

https://youtube.com/shorts/_BrDSoOBolo

Eve gelmesine yaklaşık 3000km kalmış, 27 yıllık dünya turu.

Aslına bakarsak birçok forumdaş ortalama yılda 2000km yaparak bu mesafelere ulaşır ama farklı ülkeler bürokrasi beslenme vs vs.

6 Beğeni

Alex Hannold Taipei 101 tırmanışında TOOL isminde bir progressive rock grubunu dinlemiş. @spinodal kesin biliyordur grubu. Listeye bir şarkı yakışır.

Şarkıları pacing için kullanması da güzel ayrıntı. “Dikey ve hızlı” playlistine girebilir :grinning_face:

3 Beğeni