Atletizm/Yol Yarışı/Ultramaraton Yayın Akışı ve Hatırlatıcı [Sürekli güncellenir]

Bu arada çalışırken açtım kenarda rahatlatıcı müzik gibi… birileri koşuyor, izlerken zevkli:) Kafanı çevirince bir şey kaçırmıyorsun:)

2 Beğeni

Hiç haberim yoktu. Ben de bu sene önüme çıkınca takip edeyim istedim.

Gündüz pek bakamadım da. Herkes kafayı gözü yarmış. Hiç öyle bir parkura da benzemiyor ama demek ki görülmeyen kısımlarında bir şeyler var.

4 Beğeni

Ben ara ara podcastlerde deginiyorum ama Tr icin henuz cok uzak oldugundan pek insanlar dikkat etmiyor galiba. Bu 200 mil olayi aldi gidiyor… 240-250 miller cikti. Bu sene 300 mil yarisi kosuldu US’te…

4 Beğeni

sanırım 2026 performansına da hayran kalacağız :slight_smile: Şu an genel 1. olarak devam ediyor. Ayrıca ilk 6 koşucunun 3ü kadın.

edit: bunu yazarken Courtney 5.liğe yükseldi ve böylelikle ilk 5in 3ü kadın oldu.

10 Beğeni

Mevcut durum:

bu arada bilgi için bu yarışın kategorilerini de verelim.

3 Beğeni

“A participant in the 2026 Cododona 250 experienced a medical emergency and died during the race, organizers announced late Tuesday night.”

6 Beğeni

Mevcut Durum:

https://ultrarunning.com/calendar/event/cocodona-250/live

3 Beğeni

Rachel Entrekin genel klasmanda kazandı yarışı, müthiş başarı :clap:

4 Beğeni

Rachel büyük bir başarıya imza attı ama hemen her yerde Courtney konuşuluyor, kaybolması ile ilgili başlıklarda “kaybetti çünkü kayboldu” cümleleri. Önüme sürekli kazanan değil Courtney düşüyor, bu benim sosyal medya algoritmam ile ilgili mi bilemedim ama ufak bir gıcık olmuş olabilirim :sweat_smile:

2 Beğeni

Şu çok hoşuma gitti: House of Zombies. dinlenme alanı

2 Beğeni

Bugün 24hrs Sittard koşulacak. Yarış sayfası: https://en.24hrssittard.com/ Parkur 1479m. uzunluğunda. Mert Derman, Özgür Kaplan, Hakan Sarıcı’nın start alacağı 24 saat yarışı TSİ 16.00’da başlıyor. Oğuzhan Emre Singer, Ahmet Kerem Yıldız, Enes Halit Yılmaz’ın start alacağı 12 saat yarışı TSİ 21.00’da başlıyor. Ayrıca 3 saat ve 6 saat yarışları da var. Youtube canlı yayın: 24 Hours of Sittard – Full Race Livestream - YouTube

10 Beğeni

Trail dünyasının en güzel yarışlarından Transvulcania bu sabah başladı. Canlı yayın linki:

Umarım bir gün burada yarışırım. Kadınlar ve erkekler ultramarathon kategorisinde oldukça iyi.

5 Beğeni

İyi gidiyorlar, 6 saate yaklaşıldı, 200km gelir gibi.

2 Beğeni
3 Beğeni

12 saatte de Emre Singer şu anda 3. Devam ediyor.

3 Beğeni
7 Beğeni

Çok güzel yarış olmuş. Video çok akıcı ve kamera açısı da gayet tatmin edici. Tebrikler…

3 Beğeni

Pazar sabahı Zegama var yine. Ben evde değilim o gün ve malesef bu yıl izleyemeceğim ama kaçırmak istemeyenler hatırlatıcılarını şimdiden kursunlar derim. Kilian sahnesinde olacak erkeklerde ve bence yine favori o. İkinci, geçen sene hayal kırıklığı yaşayan, sevdiğim koşucu Manuel Merillas olsun isterim. Kadınlarda çok yüksek itra puanlı, parkur rekoru kırma potansiyeli olduğu söylenen İsveçli, Tove Alexandersson yarışacakmış. Benim gönlüm geçen sene olduğu gibi, Sancti Spiritu’yu güle oynaya tırmanacak, deli fişek Malen Osa’dan yana. Güzel, heyecanlı bir yarış olur umarım.

Check out my @runfreetrail picks for Zegama-Aizkorri!

W:

:1st_place_medal: M. Osa Ansa
:2nd_place_medal: T. Alexandersson
:3rd_place_medal: J. Wyder
:four: S. Alonso Martinez
:five: N. Gil Clapera

M:

:1st_place_medal: K. Jornet Burgada
:2nd_place_medal: M. Merillas Moledo
:3rd_place_medal: E. Elazzaoui
:four: D. Magnini
:five: R. Bonnet

10 Beğeni

Hangi kanalda, tv youtube vs net birşey var mı?Amazon prime çıktı ve üye olsam da ülkemizden o yarış izlenemiyor.NBA maçı izleniyor ama o yarış izlenemiyor,tuhaf.

Zegama yazınca, prime videoda 2.öneri Kolonya Cumhuriyeti çıktı.Haksız da sayılmaz.
Yayınla ilgili başka kanal link varsa buradan paylaşılır.
Resmi youtube kanalı yayınlar ?Bakalım.
https://youtube.com/@goldentrailseries

1 Beğeni

Eurosport’da ama 1 mi 2 mi hatırlamıyorum ben de..

2 Beğeni