Burada 27-29 Mart tarihleri arası 48 saat GOMU organizasyonu yarışı katılımcı listesi.Cuma 12.00’de başlıyormuş.Tabi 48 saat en uzunu, kısa süreler için de yarışlar var.
00.17…360km FUDALI, BARTOSZ.
90km falan daha koşar mı , ne kadar süre kaldıysa, sonuç sayfası kullanışsız geldi bana.
485km koşması gerekmiş, rekor efsaneymiş..
Bartosz 465km eski derecesi tüm zamanların bu alanda en uzun 3. mesafesiymiş.423km’de 08.46’da.
Efsane rekor Kouros’taydi uzun yillar. Sonra Bonne aldi animsarsiniz
450 km’yi gecen sonuclar
| Mesafe | Isim |
|---|---|
| 485.099 km | Matthieu Bonne |
| 473.495 km | Yiannis Kouros |
| 470.781 km | Yiannis Kouros |
| 465.352 km | Bartosz Fudali |
| 452.270 km | Yiannis Kouros |
| 451.203 km | Simen Holvik |
480 km demek, yemesi, icmesi, tuvaleti, duraklamasi, yurumesi her sey dahil ortalama 6 dk/km pace demek ![]()
447.5 ile bitirdi. Hemen yukarida paylastigim en iyi 6 derecenin altina yerlesti.
Patrycja Bereznowska da 413.4 km kostu.
Bir ilginçlik de kış yaz saati geçisi yaşanmış.Süre 48 saat değişmedi ama başlangıç cuma 12.00, bitiş pazar 13.00 oldu.
World Athletics’in youtube kanalında şu an Miramar Invitational izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/live/b7ccyzqLc3k?si=g71evTciwoz8KyqC
4 saat sonra canlı yayın.
Pist yarışı sanırken başka birşey çıktı.
https://www.wmra.info/wmra-world-cup/
Otomatik kısa çeviri:
Üç yarış kategorisi bulunmaktadır: Yokuş Yukarı (3-9 km), Klasik Yokuş Yukarı & Yokuş Aşağı (10-21 km) ve Uzun Dağ (22-50 km). Her kategorideki her yarış, Dünya Kupasının genel sonucuna eşit olarak sayılır ve mutlak kazananların en iyi yarış sonuçları nihai Dünya Kupası sıralamasına dahil edilir.
Forumda tek ve ilk kez şurada geçmiş wmra:
Dusseldorf Maratonu Tr saatiyle 10.30 Dan itibaren canli yayinla youtube kanalinda. Komsum Dmirty Nedelin yine Rusya maraton rekorunu kirmak icin kosacak
Link : Tiklayin
Londra Maratonu var şu ana ama hiç yayın yok. Hiç bir yerde bulamadım ![]()
İzleyelim bakalım…açtım
Çok teşekkürler
…..
Lider gruptaki tek beyaz atlet Nedelin, malum ambargo yuzunden Elit kategorisine almadilar, A klasterden katildi, on grupta su anda. Umarim rekor gelir bu sefer, yukseklik kazanimi sadece 50 metre, bekliyoruz bu sefer. 2007 yilindan beri 2.09.07 gecilemiyor Rusyada, Nedelin 2.09.38 kostu PB olarak.
İzliyorum iyi görünüyor. Bakalım kırarsa güzel olur
Tebrikler komşunuza.
Çok iyi gidiyordu, daha da iyi bir derece yapabilirdi. Ama sonlarda biraz temposu düşer gibi oldu. Çok iyi bir yarış çıkardı. İkinciye yaklaşık 3 dakika fark attı.
Dünya rekoru ve sub 2 maraton geliyor Londra’da, çok acayip bir yarış oluyor.
2 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Maraton Dünya Rekoru
Cocodona 250 canlı yayını. Yarışın daha başlarındayız (!). Henüz 7 saat bile tamamlanmadı. Ara sıra ne yapmışlar demek için açılabilir.
Bakalım Courtney bu sene ne yapacak.
Rachel Entrekin’in 2025 performansına hayran kalmamak elde değil.
https://ultrarunning.com/calendar/runner/view/Rachel-Entrekin-4842e958-0fce-11ea-a664-624db84c3c72