Atletizm/Yol Yarışı/Ultramaraton Yayın Akışı ve Hatırlatıcı [Sürekli güncellenir]

Dublin Maratonu 26 Ekim Pazar günü TSI 11:45’den itibaren canlı yayın. Major maratonlar kadar popüler olmasa da izlemek isteyenler için:

8 Beğeni

yol sezonunu kapadiktan sonra uzunca bir sure dinlenmeye gecen Mathieu van der Poel, cyclo-cross sezonu oncesi yaptigi kosularina Ispanya’da devam ediyor…bu sabah 11km’yi 3.59 pace ile kosmus…ortalama nabzi 133…

5 Beğeni

Ercan Arslan sohbeti sonrası devşirme konusu açılmıştı. Yeni devşirmelerimizin haberi Jameikadan gelmiş.

bence konu keyifsiz, sohbet keyifli.

4 Beğeni

Aaaaaaa…..İstanbul maratonu, baktığım kadarıyla trt1, spor,yıldız vs kanallarda yok.

Seri bir Antep yarımaratonu yollayın :thinking:

Canlı yayın youtube’da.

https://www.youtube.com/live/aQ_qQ-JIirw

3 Beğeni

İzmir maratonu yasaklandı, İstanbul maratonu görmezden geliniyor. Gören gözler için bunda nice ibretler vardır.

8 Beğeni

Kipchoge 17. tamamladı, Bekele ilk yarıyı 65dk ön grupla koşup 17 milden sonra bırakmış (ölçüm yapılmamış).

3 Beğeni

Kadınlardaki süreler, erkeklerde ise finalin son metreleri mükemmeldi. Ben ayrıca Patrick Dever isimli sporcunun başarısına da hayran kaldım.

Kipchoge abimiz artık fizikende veda etmiş oldu; bundan sonra haftasonları onu da Eymir’e bekleriz.

İstanbul Maratonu, NYC Maratonu ve Ironman Türkiye bu haftasonu hepsi gayet güzeldi.

7 Beğeni

Kipchoge zaten artik yarismayacagini ve sadece World Tour yapacagini (7 kitada 7 maraton kosacagi 2 senelik bir tur) acikladi…

4 Beğeni

bu sure kendisine yetmemis olcak ki, gecen gun 10km’de PB yapti; 3.22pace, 162bpm ortalama nabiz…

4 Beğeni

GaziAntep yarı maratonu spor yıldızdan an itibarıyla canlı yayından veriliyor.

3 Beğeni

7 Aralık Pazar 09.55 TRT Spor Yıldızda Valencia maratonu canlı yayın.

10 Beğeni

Yarin yarista (Valencia Maratonu) mahalleden komsum Dmitry Nedelin yine Rusya rekorunu kirmak icin kosacak. Bugun telegram kanalindan paylastigi fotografta saatinin on gordugu veriler 2.05 altinda, eger 2.09 un altina inerse yeni Rusya maraton rekoru gelecek yarin. Merakla bekliyorum.

8 Beğeni

Biz de meraklandık şimdi. Haber bekliyoruz.

2 Beğeni

Biraz gec oldu ama …
Valencia Maratonu olympics.com’da uye olursaniz (ucretsiz) izleniyor

3 Beğeni

Kiplimo ile ayni sureyi kostu John Korir. 2:02:23… Gelmis gecmis en hizli 7. sure. Artik 2:05’in alti cok normallesti.

Alex Yee de 02:06:38 kostu. Cok acayip… Triatlet icin cok cok iyi derece…

6 Beğeni

2 saatin altında bir rekor kırılmış daha önce. Ama yarışta değil.

2 Beğeni
  1. Km yi 1.16.35 Ile gectikten sonra haberlerde yazilana gore karacigerinde hissetigi agri yuzunden 28.km de yarisi birakmak zorunda kalmis. Yakinda telegramda aciklama yapacaktir, buyuk ihtimal hayal kirikligi yasiyor su anda. Zira 2 ay kadar Kenya da olmak uzere bir senedir bu Yaris icin hazirlaniyordu.
3 Beğeni

25km gecisinde ilk siradaydi, kendi deyimiyle 26 da basliyor agri, 28 de birakmak zorunda kaliyor, ilk defa dnf oldugunu yazdi telegram kanalinda. Kendi yorumuna gore Kenya sonrasi 3-4 gun Sirbistana, oradan da bir iki gun once Ispanyaya geldigini, iklime uyum sorunu (aklimimitasyon) yasadigini belirtti.

Elit icinde olmadigini ben de farkettim, bu sene 2.09.38 I var ve hedefi 2.09.00 a inip 18 senelik ulke rekorunu kirmak. Ben Rusyanin yasadigi malum durum yuzunden uygulanan ambargo sebebiyle Elit kategoriye alinmadigini dusunuyorum. Eger kendisi yazarsa sebebini paylasirim.

5 Beğeni

Konu ile ilgili değil ama, olimpiyatlarda yüksek atlama tekniğini tamamen değiştiren bir sporcunun rekoru. Ağırlık merkezi engelin altında kalsa bile engeli nasıl geçeceğini bulmuş. O güne kadar farklı şekillerde atlanan engeli ters atlamış. Artık başka bir teknik yok.

3 Beğeni

HTSPOR Mersin Maratonu Canlı veriliyor.Digitürk 75. kanal

Avrupa kros şampiyonası bu link izleyebilirsiniz aşağıya bırakıyorum.Artı kayıt olmanız gerekiyor izlemek için

https://www.european-athletics.com/home/live-stream/lagoa-2025?fbclid=PAdGRleAOrZL9leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA8xMjQwMjQ1NzQyODc0MTQAAactsUhRqa-TLOAiDv0eNOf948mlBLQCKSSw9HvO7WsBLpUei8xHX3d-vUPb3g_aem_-PCuYvwIdI30_uwyMu8Cxg

6 Beğeni