Atletizm/Yol Yarışı/Ultramaraton Yayın Akışı ve Hatırlatıcı [Sürekli güncellenir]

Bu sene Trilye Ultra’da da koşan ihtiyar Ludovic Pommeret 22:21:55 ile Hardrock 100’u kazandı :clap: (Geçen sene parkur rekorunu kırarak kazanmıştı)

6 Beğeni

En az 17 yıllık ultra geçmişi ve tonla 100km, 100mil koşusu varmış. Koşu olmasaydı başka birşey sebep olurdu, ki koşmadığı halde vefat eden sağlıklı birçok kişi var. Fotoğraflarında çok fit, sağlıklı görülmekte.

Belki de belli bir yaş sonrası @spinodal’in de örnek olduğu gibi ( forumda sanal anjiyo diye aratınca konusu gelir) en azından 5 yılda bir kontrolü derinlemesine yaptırmalı.

5 Beğeni

Katie Schide da parkur rekorunu 25 dakika farkla kırarak kadınlar birincisi oldu :sign_of_the_horns:

3 Beğeni

Bu yarışa daha önce katılmış olan var mı acaba? 7 Eylül 2025’te 3.'sü düzenleniyor. Parkur nasıl ve de Zonguldak’ın Eylül ayında sıcaklığı nasıl olur?

1 Beğeni

Sidney maratonu Kipchone , Hassan yarışları 31 Ağustos pazar.Eurosport tekrar olarak yayınlayacak, canlı yayın göremedim.

https://worldathletics.org/news/preview/hassan-kipchoge-preview-sydney-marathon-2025

“10. ULUSLARARASI EDİRNE MARATONU” 31 Ağustos pazar sabah 7.00’de TRT Spor Yıldız’da.

(Sidneyi seçenler şimdiden kaybetti, Edirnede mis gibi ciger yemek varken.)

6 Beğeni

Sydney maratonu canlı yayınla youtube’da başladı.(Anlaşılan sahte yayın)

3 Beğeni

Bu fake kanal olabilir. Yaris daha baslamadi. Youtube’da gercek bir yayin olmyacak. Su kanalda live olabilir 7plus Sport

2 Beğeni

Şu var

3 Beğeni

Ethiopia’s Kiros 2:06:06 ile erkeklerde, Sifan Hassan 2:18:22 ile kadınlarda birinci oldu.Kipchoge 2:08:31 ile 9.

“Bitiş çizgisini geçtiğim için mutluyum. Kanıtlayacak hiçbir şeyim yok,” dedi Kipchoge gazetecilere. “Benim görevim tüm insanları bir araya getirmek. Gelecek yıl burada koşmak için 55.000’i geçelim. Burası çok güzel bir parkur. Bu dünyada başka bir örneği olmayan bir parkur.”

“Bugün benim günüm değildi. Her şeyden önce, Avustralya halkını güçlendirmek için bitiş çizgisini geçtim. Avustralya’yı koşan bir ulus haline getirmek için.”

8 Beğeni

Ben de maraton sanmıştım. Yukarıda büyük harfle yazan ifade yayın akışından ve yarış ana sayfası da maraton ifadesi geçiyor. Mesafe yarı maraton :scream: Neyse TAF, yarış sonuçlarında yarımaraton denilmekte.

1 Beğeni

Eurosportta Dünya Atletizm Şampiyonadı yayını şimdi 23.25…Canlı mı bilmiyorum ama şampiyona bugün başladı.

https://worldathletics.org/competitions/world-athletics-championships/tokyo25/timetable

Tokyo’da şimdi sabah 5.30 olduğuna göre yayın banddan.

Türkiye için gece 02.00-06.00 arası canlı yayın saati :scream:

Trt spor yıldız ve eurosporttan izlenebilir.

3 Beğeni

Berlin Maratonu Turkiye’den (ya da vpn ile Tr iplerinden) https://www.olympics.com/ adresinden izlenebiliyor. Sadece basit uyelik istiyor.

2 Beğeni

Bugünkü Chicago maratonunda erkeklerde Jacob Kiplimo (UGA), 2:02:23 ile tarihin en hızlı 7. derecesi, Hawi Feysa Gejia (ETH), 2:14:56 ile tarihin en hızlı 5. derecesini koştu (kadınlarda en hızlı 5 derecenin 4’ü Chicago’da :slightly_smiling_face:).

Kiplimo’nun 2. maraton yarışıymış.

Erkekler en hızlı 10 derece üçer defa Chicago, Berlin, Valencia’da, bir kez Tokyoda gerçekleşmiş.

Conner Mantz bu yıl nisanda 2002den kalan Amerika maraton rekorunu kırmış, 18 yıllık yarımaraton rekorunu da kırmış başka yarışta.

(Adamın adını Mantz Break yazmışım, ne uyumlu soyad diye düşünürken break fiilmiş)

3 Beğeni

Kiplimo sub2 koşmaya en büyük aday, en iyi yarı maraton derecesinde sahibi…Nike atleti, yakında nike’dan ineos tarzı bir şeyler bekliyorum…

2 Beğeni

Kapadokya ultra trail canlı yayın linki. Sunucular kim bilmiyorum ama çok iyi sunuyorlar. Bence youtubeda zone2 sohbetlerine başlamalılar :slight_smile:

15 Beğeni

Spikerlerin ses tanıdık geldi :wink:

[quote=“ggg, post:723, topic:7548”]

Bence youtubeda zone2 sohbetlerine başlamalılar

[/quote]

Cümle dinleyince oturdu​:folded_hands:

7 Beğeni

Geçen sene teknik sebeplerden kaynaklı çok problemli bir yayın vardı. Bu sene tüm problemleri çözmüşler. Keşke şunu görsek dediğim ne varsa gördüm. Seneye daha da üstüne koyacaklardır. Emeği geçenleri gönülden tebrik ederim. Yayını çok beğendim.

7 Beğeni

eski profesyonel bisikletci, Giro d’Italia’ 2017 kazanani Tom Dumoulin, ilk maraton yarisi olarak pazar gunu Amsterdam’i kostu, ilk yarisini lider kadin grubuyla beraber 1.09’da gectikten sonra, yarisi 2.29’da tamamladi…

4 Beğeni

YouTube da tesadüfen keşfettim. Üniversite 24 saat yarışı. 20.00da başladı. Öğrencilerden oluşan 21 takım 500mt civarı bir parkurda sürekli dönüyorlar. Geçen sene 1080 tur civarı dönmüş birinci takım

5 Beğeni

“Etiyopya’dan Kenenisa Bekele, NYC Maratonu’nda Eliud Kipchoge ile yarışacak

Bekele, 2025 NYC Maratonu’na katılacak ve uzun mesafe koşularının iki büyük ismi arasında son bir hesaplaşma yaşanacak.” demiş.

2 Kasım 2025 günü yarış.

5 Beğeni