Millet bahçesine gidene kadar eymir gölüne veya oranın yanıbaşı trt’nin orada odtu ormanına git
..Dön dön dööön seversen Anıtkabir manzaralı koşu pisti var.
Sabah koşup sonra işe gideceğim, çok vaktim olmayacak .
Ankaraya çok yabancıyım 5 yılda bir yolum düşüyor.
olabilir ilginç, 1 tur kaç km
Parkur, pist.yani iç 400m, en dış 470m.8Kulvar ve genelde sıfır gps ![]()
teşekkür ederim ikinizede ![]()
Koşarak gidip orada birkaç km koşup yine koşarak dönülebilir.
Anıttepe koşu parkuru için uygun saatler nedir ve kayıt yaptırmak gerekiyor mu
Sabah 5.00 , gece 00.00 arası açık.Yinede 15dk pay bırakılabilir, kötü wc, fena değil soyunma kabini, birkaç bank, belli saatlerde açık kafe var.Kayıt vs gerekmiyor, araçla gelenler için boş yer bulan veya bekleyen park eder.Piste çıkan bir yer tek yön, gps yyine çekmez.
İlk 3 parkur koşu, 4-8 arası yürüyüş.Koşu kısmında bir yerde çukur var, tamir etmiyorlar, dikkat gerek.
Halter salonu da var, sıcaklık ve saat ekranı da var.
Zemin beton olsa da Dikmen Vadisi’ni önerebilirim.
Bir de Kavaklıdere civarında Çankaya Köşkünün çevresinde Çankaya Caddesi, Simon Bolivar Bulvarı, Ziaur Rahman Caddesi üçgeninde güzel bir segment var.
Maalesef ikisi de düz sayılmaz. ![]()
Daha yukarı çıkılırsa Lozan Parkı, İsmet İnönü Parkı, Zafer Parkı birleştirilerek bir parkur çıkarılabilir.
teşekkür ederim, beton zemin için glycerin max, hyperion max 3, nimbus 27 ve vomero plus gibi ayakkabılardan biri yeterli koruma sağlar sanirim
Evet, yastıklamayı artırmak için ben de Novablast ile koşuyorum.
Millet bahçesinin parkuru toprak ve bir tamtur, 2,5km.GPS sıkıntı etmezseniz koşmaya uygun
Bu aralar Macron da aynı soruyu soruyormuş. ![]()
Mösyö gelsin yarışalım kaybeden NATO dan çıkar ![]()
keçiören’e gelsin. yaşatırım onu burada.
Eryaman Göksu Parkı, gölün çevresi tam 2 km., ahşap ve beton zemin. Köpek yok ama bazen alfa bir kaz tarafından yoklanabilirsiniz.
Macron önerimizi dinlemiş. En mantıklısı buydu.
Haberlerde hep Seğmenler Parkı diye geçiyor ama rota şöyle, Çankaya Köşkü loop.