Merhabalar herkese iyi akşamlar
Evet tam anlamıyla bu işe merak salmış ve düzenli olarak haftada 5 gün 5k koşmaya başlamış bulunmaktayım.
Ama acemi olarak şöyle bir sıkıntı yaşıyorum malumunuz hava artık yavaş yavaş yağmaya başladı.Bugün ki koşumda ayaklarım su içinde kaldı trail yada başka bir ayakkabı kullanmıyorum.asics novablast 4 kullanıyorum ayakkabıdan aşırı memnunum bu seviye ve hız için ideal geliyor bana.
Kıdemlilere şunu sormak istiyorum asfalt zeminde beton zeminde yağmurlu havada koşu için nasıl bir ayakkabı almalıyım gore tex Pegasus ları çok övmüşler ama açıkçası 6-7 k vermek istemiyorum.
onun yerine fiyatı uygun Skechers GOrun Trail Altitude diye bir ayakkabı buldum ama internette fazla yorum bulamadım. Acaba kullanmış olan yada pegasustan devam tarzı bir öneride bulunabilecek var mıdır
Teşekkürler iyi akşamlar
1 Beğeni
Ben Nike Pegasus Shield kullanıyorum, üretimi bitti sanırım, bulabilirseniz uygun bir seçenek olabilir. Belli bir yüksekliğe kadar su geçirmiyor, hafif yağışlı havalarda üstten içine su almıyor, ıslak şehir içi zeminlerde taban performansı bence iyi. Patika (trail) ayakkabısı tabanları daha dişli olduğundan asfalt yol ve betonda istediğiniz tutunmayı sağlamayabilir.
1 Beğeni
Anladım peki tam olarak bu tarz ayakkabılara bi isim veriliyor mu
shield diye aradım ama bulamadım maalesef.
1 Beğeni
Şöyle bir baktım pek kalmamış piyasada. Benim kullandığım Pegasus 37 Shield. Amazon’da var mesela, kadın yazmış ama 43 numara kadın değil bence. Bu arada Nike Winflo Shield modelleri de gördüm hala satışta olan, ona da bakabilirsiniz.
Çok teşekkürker sağolun
1 Beğeni