Yaren leylek 15k 2026 koşusu

İlk kez düzenledi sanırım. Geçen hafta pazar günü koşuldu. Keyifli yükseltisi fazla olmayan, trail koşularına yeni başlayanlar için tecrübe olacak bir parkurdu.

1. Kilometreye koşulunca köye geri dönüldü. Cp noktası olarak 2 tane su istasyonu vardı ki, su çoğunlukla her amatör organizasyonda olduğu gibi sona kalanlar için bitmişti. Muhtemelen çoğunlukla gençler ve de daha amatör kişiler katıldığı için böyle oldu ki tecrübeli kişiler zaten bu kilometre için çok da fazla aşırı su içme ihtiyacı duymamışdır.

Bence köy çevresinde çok daha geniş bir alan var ki ilerde klasikleştirerek daha uzun parkurları ekleyip daha profosypnel hale getirebilirler.

Ben yeşilay 21k koşusu öncesi antrenman olsun diye katılmıştım ki zaten o koşuda ertelendi.

Köyde yarış bitiminde göl kenarı gözlemecilerde takılmak keyifliydi. İstanbul dönüşü bursa’da iskender yemek ve turlamak da güzel oldu. Birde böyle köy merkezli koşulara çoluk çocuk gidilebiliniyor ki onlar oyalanabiliyor ve de güzel bir pazar aktivitesi oluyor.

Devamının gelmesi dileğiyle, şu kısa ömrümüzde ömrü daha da kısa olan yaren leyleği görmek de nasip oldu.

9 Beğeni

Videosunu da buraya ekleyelim.

Bu arada genel olarak her şey güzeldi. Ancak kendi yarışımız bittikten sonra, yarış tamamen sona ermediği için araçlarımızı otoparktan çıkarmamıza izin verilmedi. Bu durum biraz sıkıntı yarattı; çıkış yapabilmek için yaklaşık 45 dakika beklemek zorunda kaldık.

Üstelik saat öğlene yaklaştığı için ziyaretçiler de gelmeye başlamıştı ve köy yolunda araç yoğunluğu iyice arttı. Halbuki yaklaşık 100 metrelik bir bölüm kontrollü şekilde yönlendirilerek araç çıkışına izin verilebilirdi. Bu küçük düzenleme, hem sporcular hem de ziyaretçiler açısından süreci çok daha rahat hale getirebilirdi.

7 Beğeni

Güzel paylaşım @nkoner Güzel insanlarla nice güzel koşulara Sağlıcakla

2 Beğeni

Parkur su altında kaldı ,leylek havada kaldı :grinning_face:
Yarış tarihi değiştiği için bu yıl gidemedim hangi ayakkabıyı giymeliyim cevabını videoda buldum :folded_hands:

3 Beğeni