Xiaomi Amazfit Stratos (Pace 2) İnceleme

Garminlleri,Suuntoları satıp Xiaomi,Amazfit gibi saatler alınır mı bişey diyemem,fakat bir Garmini Suuntosu alamayan yada almayan Xiaomi,Amazfit,Honor gibi saatlerle zorlanmadan da idare eder
Stravaya da 1-2 Dk arasında verileri gönderiyor 15-20 K bazı aktivitelerimde Stravaya 200 Metre kadar fark olabiliyor Mesela bugün 15 K da 1 Metre fark oluştu
15k

3 Beğeni

Size katılıyorum. Bende 2019 dan beri seve seve kullandığım amazfit bip denen bir saat var. O saat sayesinde koşuya başladım. Sonra Stratos 3 aldım. Ancak ondan çok daha ucuz olmasına rağmen hala amazfit bip modelini daha çok beğeniyorum. O zamanlar 350 TL ye almıştım. Koşuya merak salmış birinin elinde mutlaka imkanlar elverdiği ölçüde koşu verilerini kaydedebileceği bir saat olmalı. Gurupta saat tavsiyelerinde; genellikle sporda uzun yıllar kullanılan markalar ön plana çıkıyor. Tecrübeli koşucu arkadaşlar mutlaka garmin, suunto vb. saatleri tavsiye ediyorlar. Bunun nedenini bende zar zor, imkanları zorlayarak, ikinci el aldığım garminden sonra anladım. Cihaz olarak stratos elimde daha güzel duruyordu ama yazılım ve uygulama konusunda Garmine yetişemiyor maalsef. Ama koşu aşkı bir cihaza indirgenemez . Önemli olan spordur. Koşuyla kalın.

4 Beğeni

Teşekkürler Bende de Garmin Forerunner 245 ve Tactix gps modelleri var Garminden de memnunum Kullandığım Amazfir Trex Pro dan da Garminle ilgili şikayetlerde az değil maalesef Ben dün 15 bugün 10 K yürüyüş yaptım Pacesinden mesafesine özelliklle bataryasına kadar çok çok memnunum Amazfitten Garmin 245 parformans ölçümüm için kullanıyorum

4 Beğeni

Watch GT Runner alma arefesindeyim.

Alternatif Amazfit GTR 3 Pro var. Özellikle koşu için tasarlanmış olan GT Runner’a muadil bir ürün tavsiyeniz olurmu acaba?

1 Beğeni

Benimde baya takibindeydi hem günlük olarak şık bir saat 3 yıldır amazfit kullanıyorum hep mennun kaldım.runnerdan üstün bir saat .en son trex2 geldi

1 Beğeni

Garminin saati de var ama Amazfit Trex Pro atmosfer ve iklim koşulları farketmeksizin saniyeler içinde konum gps bağlanıp Stravaya da aynı ölüçütleri paylaşıyor Tabi ben nabız vs tüm koşu ve antremanlarımda kapatırım
Trabzonun Şalpazarı köyünde tlf çekmediği bir yerde ufak bir Toparlanma antremanı…

Bu sabah 2 K yürüyüş Pace yok,Zaman/Hız yok Ufak güzel bir yürüyüş ve Trabzonun harika sağlıklı acı suyu

6 Beğeni

Merhaba honor watch gs pro’dan memnun kaldınız mı?

Evet 15 askeri testten geçmiş çok dayanıklı bir saat Tlf sesli görüşme özelliği de vardı Strava ile maalesef direkt paylaşım yapılamıyordu

1 Beğeni

İrtifayı düzgün gösteriyor mu? Bir de bulunduğu yerin kaç derece olduğunu gösteriyor mu? Fiyatı Garmin serisine göre ideal.

1 Beğeni

Ben yürüyüş,koşu ve kamp için almıştım Yürüyüş ve koşu için gps bağlanma olsun mesafe olsun fiyat/performans (aldıım zaman çok çok uygundu)gayet memnundum İrtifa vs aldığı sertifikaları incelemenizi ve saati uzun süre kullananların tecrübelerinden yararlanmanızı tavsiye ederim Benim birlikteliğim uzun sürmedi

2 Beğeni

Bu başlık altında Stratos 3 ümü aldığım Ağustos 2020 ve Eylül 2022 den sonra 3. yazımı yazıyorum. Stratosla ilgili deneyimlerimi yazmıştım. Kasım ayında bana 27 ay boyunca hizmet eden Stratos 3 ümü emekliye ayırıp Garmin Feniz 6X Pro Saphire a geçtim. İlk 2 aydan sonrakiş kıyaslamayı kısaca geçeyim.
Batarya ömrü diyince Garmin inanılmaz! Tüm özellikler açık olunca bile hiç 15 günden kısa gitmiyor, oysa bu Stratosta yeniyken bile ancak 4-5 gündü. 2. senede 2 güne kadar indi. Stratosun başka zayıflığı ise aynı anda hem bluetooth dan müzik hem GPX harita açıyorsanız saat çöküyordu. Sanırım RAM yada CPU gücü yetmiyor, Garmin ise hissetmiyor bile. Garmin de Startos gibi aynı anda 2 si kullanılabilen 4 farklı konumlama ölçümü yok sadece 2 tane var ama çok çok daha hassas ve doğru ölçüm yapıyor ve çok hızlı buluyor uyduları. Tabi aralarındaki uçuk-kaçık fiyat farkını düşününce bular normal. Ancak Stratos’un da Garmin’e üstün olan yanları var! Bunların en başında nabız ölçümü geliyor. Gamin’in bilekten ölçümü facia oysa Stratos inanılmaz hassastı. Her ikisini de göğüs nabız bandıyla kıyaslayarak yazıyorum bunu. Özetle Gamrin alacaksanız yanında bir de HRM band almanız şart! İkincisi Stratos yüzerken havuz turlarını gayet güzel takip ediyordu ama Garmin bunu başaramıyor, keza aynı şey salonda bisiklete binerken de var. Stratos bunları senkronize ettikten sonra gayet iyi ve doğru ölçerken Garmin felaket. Tabi belki de ben henüz ayarlamayı doğru beceremiyor da olabilirim. Birisine danışsam daha iyi olabilir. Ürün kalitesine gelince Garmin burada açık farkla önde. Zaten ikisini yan yana koyunca dahi farkı görebiliyorsunuz. Birisi ucuz diğeri pahalı, bakınca dahi anlaşılıyor kullanılan materyallerden. Evet Stratos 3 den Fenix 6X Pro Saphire’a geçişte ilk izlenimler bunlar

3 Beğeni

Aylardır Amazfit Trex Pro kullanuyorum Garminin forerunner 245 var kapalı kutusunda bekliyor İki markanın da modelleri arasında segment fakı var gibi Ben aylardır Amazfit Trex Pro kullanıyorum Forerunner 245 var kapalı kutusunda duruyor Ayda ortalama 250 km mesafelik etkinliklerimde de ne zaman şarz ettiğimi unuturdum Stravayla da çok çok uyumlu çok nadir 3-5 metre fark oluyordu önceden şuanlık o da olmuyor Herkese gönlündeki ekipmanlarla sağlıcakla aktiviteler

2 Beğeni

Trex pro şarjı ne kadar gidiyor hocam. Kullanırken bilekten ölçüm mü yoksa nabız bandı ile ölçüm mü yapıyorsunuz. (Nabız bandı bağlanıyosa tabi :slightly_smiling_face:)

Nabıza hiç bakmıyorum Yürüyüş ve koşularımda hislerimi dinliyorum Nabız konusunda çok farklı söylemler mevcut doğru analiz ediyor-etmiyor vs vs Şarzı ne kadar gidiyor net bir şey diyemem ama ortalama ayda 30 saat kullanıyorsam 2 şarzı geçmedi 2 şarz olduğunu da hatırlamıyorum 16-17 askeri test lisanslı Ben fiyat/performans olarak memnum Tabi herkesin kişisel farklı aktiviteleri olabilir herkesi memnun eder diyemem Sağlıcakla

1 Beğeni

Teşekkür ederim bilgiler için

1 Beğeni