WUP Sport - Sporcu Besinleri Kampanya / İndirim Bilgilendirme

Merhabalar Koşuforum kullanıcıları,

WUP Sport olarak yayına aldığımız güncel indirim ve kampanya çalışmalarımızı bundan sonra bu başlık altından sizlerle paylaşarak haberdar olmanızı sağlayacağız.

Güncel kampanyamız şu şekildedir;
Trendyol 3 Al 2 Öde - Carb3+ ve Creatine Boost ürünlerimizde geçerlidir (Eylül sonuna kadar).

Ek olarak sizlere özel kosuforum kodunu da hatırlatmak isteriz. Bu kodu kullanarak web sitemizden yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirime sahip olabileceksiniz.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

10 Beğeni

Merhabalar Koşuforum kullanıcıları,

WUP Sport olarak Ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak yeni kampanyamızın detayları aşağıdaki gibidir;

Trendyol 4 Al 3 Öde - Podium Energy Gel, Upgrade, Endu+race ve Creatine Boost ürünlerimizde geçerlidir. Sepetinizi kampanya dahilindeki aynı üründen ya da farklı ürünlerden oluşturarak indirimden yararlanabilirsiniz.

Ek olarak sizlere özel olan kosuforum kodunu da hatırlatmak isteriz. Bu kodu kullanarak web sitemizden yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirime sahip olabileceksiniz.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

2 Beğeni

Danaya girer gibi GEL’e girmek…

6 Beğeni

Merhabalar Koşuforum kullanıcıları,

600 ml hacme ve sızdırmaz kapağa sahip BPA içermeyen Shaker ürünümüz satışta!

Lansman özel wupsport.com’da; Creatine Boost, Endu+race, Upgrade 40 saşe ve tüm Hydractive alımlarınızda sipariş başına* 1 adet Shaker hediye!

*Sepet içerisinde yer alan ürün çeşidi ve sayısı fark etmeksizin sipariş içerisinde 1 adet Shaker gönderimi yapılacaktır. Hediye Shaker, sepet ekranınızda otomatik olarak gözükecektir.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

5 Beğeni

Merhaba,
Shaker’ın tasarımı ve yapısı değişti mi acaba?
Temmuz ayında verdiğim siparişle birlikte hediye gelen Shaker’ın sızdırma yaptığını fark etmiştim birkaç denememde.

3 Beğeni

Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Belirttiğiniz üzere önceki shakerımızla ilgili üretimden kaynaklı benzer şikayetler aldığımız için farklı tasarımda ve yapıda bir ürün satışa sunduk. Bu yeni ürünümüzde sızdırma sorunu yaşanmamaktadır.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

2 Beğeni

Merhabalar Koşuforum kullanıcıları,

Sizlere yeni bir iş birliğimizi duyurmak istiyoruz. Fitty mobil uygulaması sayesinde, 60’dan fazla şehirde yüzlerce spor salonunda, taahhüt ya da üyelik zorunluluğu olmadan, sadece kullandığınız dakika kadar ödeme yaparak spor yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.
Fitty, iş birliğimiz kapsamında siz değerli WUP kullanıcılarına özel bir kampanya sunuyor. Fitty mobil uygulaması içerisinde FITTYWUP kodunu girerek ilk sporda 30 TL, ikinci sporda 50 TL, üçüncü sporda 70 TL yani toplamda 150 TL indirim fırsatına sahip olabilirsiniz!

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

3 Beğeni

Merhabalar Koşuforum kullanıcıları,

Trendyol mağazamızda Ocak ayı sonuna kadar çeşitli kampanyalarımız devam ediyor. Bu kampanyalarımız;
Podium Enerji Jeli ve Carb3+ ürünlerimizde 2.'ye %25 indirim
Creatine Boost ürünümüzde 2.'ye %50 indirim
Min. 1000 TL’lik sepetlerde 100 TL indirim

Son olarak sizlere özel kosuforum kodunu da hatırlatmak isteriz. Bu kodu kullanarak web sitemizden yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirime sahip olabileceksiniz. İndirim kodu, hediye Shaker kampanyası ile birlikte kullanılabilmektedir.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

8 Beğeni

Merhabalar Koşuforum kullanıcıları,

Merakla beklenen Informed Sport sertifikalı Boost ISO İzotonik Enerji Jelimiz satışa sunuldu. Lansman dönemine özel olarak sunulan, 700 TL ve üstü Boost ISO alımlarında 200 TL indirim sunan kampanyamızdan* yararlanabilirsiniz.
:zap:Doğal Portakal Aromalı
:zap:Tescilli Yeni Ambalaj
:zap:2 Tip 25 gr Karbonhidrat
:zap:485 mg Elektrolit & Tuz

*Kampanya, 1 Mart’a kadar geçerlidir. Sepetinize min. 700 TL’lik Boost ISO enerji jeli eklediğinizde indirim otomatik olarak uygulanacaktır.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

11 Beğeni

Merhabalar, WUP Podium Enerji Jeli, bir saşesinde (40 gr)" ürününüzün ambalajı hakkında geri bildirimde bulunmak isterim, yırtarak kullanırken bazen tam yırtmak mümkün olabiliyor, koşarken hemen yırtmak için bazen ellerin terden veya yağmurdan kaygan olması kaynaklı, bazende tam dipten yırtma imkan olmaması nedeniyle o şaseyi kesici bir aletle kesmek gerekebiliyor, kesici bir alet olmayınca kullanmıyoruz bu da performansı etkileyen bir faktör olabiliyor. Özetle şaselerin geliştirilmesi, yırtma imkanı daha kolaylaştırılması gerekmektedir.

5 Beğeni

Merhabalar,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Talebinizi ilgili departmanlara mutlaka ileteceğimizi bilmenizi isteriz.
Saşe konusuyla ilgili geri dönüşleri dikkate alarak Boost ISO izotonik enerji jelimizde yeni bir tescilli ambalaj kullandık.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

5 Beğeni

Bu jellere skimflasyon mu oldu acaba, karbonhidrat miktarlari 30 dan 25 e inmis hep

4 Beğeni

Tamamen katılmakla birlikte, tamamının kopması da sıkıntı yaratıyor. O parçayı da ayrıca düşürmemek için sıkıntı yaşıyorum.

5 Beğeni

Merhabalar,

Değerli yorumunuz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. 30 gr’lık önceki versiyonlar hakkında özellikle yarışlar sırasında bazı kullanıcılardan glisemik indeksle bağlantılı olarak kan şekerlerinde oluşan ani dalgalanmaların yarattığı performans kayıpları ile ilgili bazı geri dönüşler oldu, bu sebeple de yeni çıkan ve çıkacak jel ürünlerimizde karbonhidrat miktarını bir miktar azaltmaya, karbonhidrat tipini ise artırmaya karar verdik. Belirttiğiniz şekilde üretim proseslerinde maliyet de çok önemli, ama bizler için maliyet konusu ürün faydası ve sizlerin memnuniyeti açısından her zaman ikinci plandadır, bu sebeple de sıkça yaptığımız indirim ve promosyon kampanyaları ile mevcut ekonomik şartlar sebebiyle ürünlerimize ulaşılabilirliği mümkün olduğunca kolay kılmaya çalışıyoruz. İlginiz ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

10 Beğeni

Merhabalar
Hafta Sonu Efes Ultra da Standınız Olacak mı?

2 Beğeni

Merhabalar,

Efes Ultra’da kendi standımız olmayacak. Ama Kostur.co ve Enduranlar standlarından ürünlerimize ulaşabileceksiniz.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

4 Beğeni

https://enduranlar.com/ olarak linkini de eklemek isterim :slight_smile:

6 Beğeni

Hafta sonu Efes Ultra 61 K parkurunda ağız kısmının tamamı kopmuş 13 tane jel ambalaj ağzı topladım. Büyük kısımları düşürmemişler ama o parça hep yerlerde…

4 Beğeni

Şu tip bir ağız yapılma imkanı varsa bu sorunun oldukça önüne geçebilir,
Örnek istenirse verebilirim.

14 Beğeni

Bu harikaymis. En soldaki kucuk detay sahane. Boylece actigin kisim da elinden dusmez ya da ayrica saklamak gerekmez. Hep jelleri acarken sonuna kadar koparmamaya ama en fazla sekilde acmaya cabalarken buluyorum kendimi. Bunu cok begendim.

3 Beğeni