Uludağ Premium Ultra Trail 2025

fiyatlar beklediğiminden çok daha uygun açıklandı. :confetti_ball: :tada: :partying_face:

5 Beğeni

Bir önceki yarışın ücretlerine göre %80 zam yapılmış. Tahtalı gibi %400 zamlanmamış en azından :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

İki yıldır çadır konaklaması yaptım açıkçası tavsiye etmem. Yakın çadırlardan çok ses geliyor. Rüzgar çok oluyor. Ve geçen sene de felaket bir yarım saat yaşadık fırtına geldi sağanak vs rezalet bi andı

5 Beğeni

30K ve 66K parkuru kıyaslamasında bazı koşucu arkadaşlar 30K parkuru Zeyniler - Sarıalan çıkışından dolayı 66K’ya göre daha zor diyorlar. Bazıları da tam tersi görüşte 66K’nın daha zor olduğunu söyleyenler var. 66K’nın son 40-60 km’leri arasını incelediğimde burada 2200 m tırmanış görünüyor. Her iki parkuru da koşanlar için buranın eğimi nasıl? bilgi verirseniz sevinirim. Açıkçası 66K’da CP cutoff’larına kalmaktan çekiniyorum. Daha önce 30K’yı iki kere koştum. Duruma göre 42K parkurunu ya da 66K’yı tercih edicem.

1 Beğeni

40 km den sonra sürekli bir eğim sözkonusu sıcak ve nemle birlikte özellikle açık alana çıkınca şartlar zorlaşıyor. Tam kurtuldum eğimden diyorsun bu seferde koşmanın imkansız olduğu taşlık ve kayalıktan geçiyorsun. Zirvede nispeten koşması güzel olan yerler çok olsada teknik bir iniş var 700-800 metrelik. Bu yeri yaşamadan anlatmamk lazım.

4 Beğeni

2023 yılı 66k parkuru hikayesi, belki faydası olur

8 Beğeni

66 k da olay çıkışa diri gelebilmek . 30 küsur km lik iniş bacakları bitiriyor dikkatli olmak lazım . İnişte tükenmezseniz çıkışta eğimler genel olarak insani eğimler birçok yeri koşulabilir.

7 Beğeni

Kendi açımdan 66K yı zor yapan aşağıdaki sıcak ile baş etmek. Özellikle geçen sene bu nedenle bırakanlar çok olmuştu.

4 Beğeni

Çadırda kalmak isterseniz gayet güzel ve büyük bir alan var. Sporcuların yarısından fazlası geçen sene çadırlarda kaldı. Sıcak bir ortam da oluyor. Tavsiye ederim açıkçası

3 Beğeni

Evet maalesef. Aşağı indiğimde 36 dereceyi görmüştük. Başımız pişti resmen. Dizimdeki menisküs zedelenmesiden dolayı yarışı 42. Km de bırakmıştım. Benimle beraber yaklaşık 18 kişi bıraktı. Cutoff yediler.

3 Beğeni

30K parkurunu 2 ya da 3 kez, 66K parkurunu ise 2 kez koştum. 30K’nın çıkışı gerçekten zor ama 66K ile kıyas kabul etmez bana göre. 30K’nın çıkışlarında Güneş yakmasa da nem çok rahatsız ediyor, çok su kaybettiriyor. 66K parkurunda da Zeyniler sonrası Saitabat’a kadar uzun olmasa da kısa ve dik çıkışlar var yine, bu kısımlar da nemli ve sıkıcı olabiliyor. Saitabat sonrası ise zirveye kadar Güneş sırtında yokuş yukarı hiç bitmeyecek gibi çıkıyorsun, Güneş etkisi azalınca da arazi taşlık hale geliyor. Son 5-6 km’lik iniş kısmında da arazi yer yer tehlikeli ve taşlık.
2024 yarışı 2023’e göre daha güzel bir havada oldu. Sıcakta gerçekten Uludağ mevsim itibari ile zor parkurlara sahip. 66K’yı antrenman ve sağlık durumunuz uygunsa koşmanızı tavsiye ederim.

9 Beğeni

Geçen sene kayıtlar açıldığı hafta indirim kodu tanımlamışlardı, bu yıl göremedik, olsa güzel olurdu

3 Beğeni

Bu sene 66K da koşacağım. Geçen sene 42K da bırakmak zorunda kaldım. Bu sene 10-11
saat aralığında da tamamlarsam çok mutlu olurum.
İndirim kodlarını Mart ayından sonra paylaşabileceklerini söylediler. Henüz indirim kodu talep etmedim ben de.

4 Beğeni