Arkadaslar Merhaba. 2015’in başından beri üzerinde çalıştığım kitap projem tamamlandı, basıldı ve dağıtıma çıktı.
Bu kitabın uzun mesafeleri koşmak isteyenler için bir kılavuz olabileceğini düşünürken, koşmayanlara da bizlerin neden koştuğunu anlamak için faydalı olacağına inanıyorum.
Kitabın uzun bir hikayesi birçok kişinin de değerli katkıları var. Neden, nasıl ve kimlerin desteği ile yazıldığını bir “kitap raporu” ile anlatmaya çalıştım.
Asagidaki linke tıklayarak kitabın içeriğini görebilir, nerede ve nasıl ulaşabileceğinize kadar birçok bilgiyi bulabilirsiniz.
Bu konuda Türkçe kaynak bulmak oldukça güç. Haliyle çalışmanız bu alanda önemli bir boşluğu doldurmuş olacak. Çok ciddi bir içerik oluşturarak kitabı tamamlamışsınız. İlk fırsatta kütüphaneme ekleyeceğim. Yeni baskılarda sakatlıklar ve tedavi süreçleri ile ilgili daha geniş bir başlık açarsanız çok hayır duası alacağınıza emin olabilirsiniz . Bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Tebrik ve teşekkür, günün sürprizi çok güzel bir haber oldu, çok faydalı olacağına inanıyorum. Bir koşu D&R’a gidip sordum ama stoklarında görünmesine rağmen dükkanda bulunmuyordu. Online sitesinden satın alarak imzalatma kuyruğunda @artan dan sonra ikinci sıraya yerleşiyorum
Erol tesekkur ederim, umarim begenirsin ve faydali olur. Futbol gibi cok populer bir spor hakkinda degilse veya cok taninan biri tarafindan yazilmamissa spor konulu kitaplari kitapcilar cok fazla stoklamak istemiyorlar. Spor bolumundeki kitaplarin az satilmasindan sikayetciler. Dukkana getirmeleri icin okuyucunun ozellikle o kitabi almak istedigini belirtmesi gerekiyor. O zaman dagitimcidan kitabi isteyip stoga sokuyorlar. Sistem bu sekilde isliyor.
Emeklerin için ben teşekkür ederim. Yarış raporların bana çok değerli bilgiler ve başlamak için cesaret vermişti/veriyor. Ultra Kitap’ın da her seviyeden koşucuya yol göstereceğinden hiç şüphem yok. Kitabını okumak ve yeni başlayacak arkadaşlarıma hediye etmek için sabırsızlanıyorum doğrusu
Hayırlı olsun abi. Şahsen tanışamasak da raporlarınla, başarılarınla seni bayağ tanıyorum ve örnek aldığım koşuculardansın. İlk iş kitabını koşarak almaya gitmek ve ilk fırsatta tanışıp imzalatmak.
Bu arada imza için kuyruk oluşmaya başlamışken hangi yarışlara katılmayı planlıyorsun abi? Belli olanlara kitabı getirelim imza için.
Halil tesekkur ederim, netlestikce belirtirim, imza gunu olmasi da muhtemel. Bu arada hafta sonu ben Salomon Cappadocia kampinda olacagim icin yarislarda olmayacagim ama hafta sonundaki Adidas Geyik Kosulari ve Erciyes Ultra Sky yarislarina katilanlar kitabi bulabilecekler.
Eline sağlık Aykut Abi. Kitabın siparişini verdim, okumak için sabırsızlanıyorum Herkesin dediği gibi raporlarınla olsun yazılarınla olsun sayende karşılaşacağımzı zorlukları önceden görüp ona göre hazırlanıyoruz. Ayrıca koşuyu sadece koşmak için yapmayıp bunu bir yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyoruz. Kısacası buradaki diğer değerli insanlar da sen de bizlere üretkenliğinizle birlikte önümüzü açıyorsunuz. Emeğinize sağlık.
Türkçe kaynağın mumla arandığı şu ortamda böylesine bir çalışma yaptığınız ve ortaya somut bir eser koyduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Okumak için sabırsızlanıyorum.
Kitabın e-kitap versiyonu olacak mı peki? Ben kitapları bu şekilde okuyabiliyorum. Eğer ki e-kitap versiyonu yoksa ve çıkmayacaksa sizden kendi ve bütün görme engelli bireyler adına bu kitabı seslendirip bir görme engelliler kütüphanesine kazandırmanızı rica edeceğim.