Trail koşuları için ayakkabı tavsiyesi

Konudan uzaklaşacağız ama benim ayaklarım genişledi. Önceden iş icabı giydiğim makosen ayakkabılar şimdi dar/küçük geliyor. Artık normal ayakkabılarımı bile eskiye göre bir büyük numara almak durumundayım. (Benim tecrübem böyle, bilimsel bir açıklama değildir :blush:)

5 Beğeni

Merhaba.

Boa bağcık sistemini deneyip memnun olmayan var mı? Snowboard botlarında kullanıyorum ama koşu ayakkabıları kadar stres altına girmiyorlar. Acaba gevşeme kırılma gibi bir sorun yaşanır mı?

İyi günler dilerim. BOA bağcık sistemi bisiklet ayakkabıları için harika bir sistem ancak koşuda nasıl olur bilemiyorum. Bisiklet kullanırken pedala kilitleniyor ve ayağı yukarıya kaldırırken pedale güç aktarımı yapıyor. Ayak bileği hareketli bir yapıya sahip, kullanmadım ama bana koşu için kullanımı uygun gelmiyor. Hatta spor fuarında sadece bağcık sistemi satan bir marka bile vardı. Bilemiyorum ama konuyu takip edeceğim bende çok ama çok merak ediyoorum.

1 Beğeni

Ben kullanıyorum ama kritik konu eğer arızalanırsa yarışa devam edemiyorsun. Uzunlardan çok kısalarda tercih ediyorum bu nedenle.