Televelo uygulaması

Herkese merhaba, size Televelo isimli bir uygulamadan bahsedeceğim.

Televelo uygulaması kendi halinde spor yapan ama verilere ve ölçümlere meraklı bir Türk arkadaşımız tarafından geliştirilmiş. Uygulamada Türkçe desteği mevcut. Şimdilik sadece Apple Ios için kullanılabilir durumda.

Akıllı saat ile kaydedilen, pace, nabız, kadans, eğim, watt gibi değerleri aksiyon kameraya gerek olmadan, cep telefonu kamerası ile çektiğiniz videoların dahi üzerine yapıştırarak videolar ya da fotoğraflar üretmenizi sağlayan bir uygulama.

Farklı spor profilleri ile yüzme, trail, koşu, bisiklet antrenmanlarınız için hazır şablonları kullanabilir ya da kendiniz şablon tasarlayıp kaydedebilirsiniz.

Uygulama Strava entegrasyonu ile son 30 antrenmanızdan veri çekebiliyor ya da fit dosyasını elle yükleyerek çok daha eski antrenmanlarınız ve videolarınız için de kullanabiliyorsunuz.

Uygulama kişisel veri kaydetmiyor, fotoğraf, video ve fit verileriniz geliştiriciye ya da Apple’a gönderilmiyor, sizin telefonunuzda kalıyor.

Uygulama abonelik sisteminden bıkan camia için tek seferlik 499 TL’lik satın alım ile sınırsız kullanım sunuyor. Deneme sürümünde tek seferlik ve 30 saniyelik video export etme hakkı tanıyor.

Uygulama ile alakalı sorularınız için burdan sorabilir ya da geliştiricisi rgokayguven@icloud.com’a mail atabilirsiniz.

Ben kullanıyorum, çok başarılı…

8 Beğeni

Biri yapacaktı ilk ben olayım dedim

7 Beğeni

Hah hah hah. Benim de aklıma ilk gelen şey :slight_smile:

2 Beğeni

@anoktaihsan senin videoda harita ve eğim eksikti sanırım.Hangi programla ayarlıyorsun, telefon dışı kameranın özelliği?

Buradan benzer örnek görebilirsiniz.
Ara sıra sağ altta sarı harita çıkıyormuş.

1 Beğeni