Merhaba,
Koşarken telefon taşıyorsanız nasıl taşıyorsunuz? Benim kola bağlanan bir telefon taşıyıcım var ama mecburen kolu biraz sıkarak bağlamak gerekiyor. Kışın üstümdeki kalın kıyafet nedeniyle o kadar rahatsız olmuyordum ama şu günlerde sağ koluma kanın bariz şekilde az gittiğini hissediyorum ve sol elime göre sağ elimin daha çok şiştiğini görüyorum. Bu çok hoşuma gitmedi. Telefonu acil durumlar için yanımda bulundurmak istiyorum ki bir keresinde gerçekten acil bir durumda ulaşabilmişlerdi bana. Ama cepte vs. de taşımak mümkün değil. Varsa öneriniz duymak isterim.
Antrenman veya yarışlarda fermuarlı şort cebinde taşıyorum. Herhangi bir rahatsızlık vermiyor bana.
Decathlonun bel çantasında taşıyorum, çıkarıp geri yerine koymak epey pratik. Alışınca varlığı hissedilmiyor zaten. Sadece telefonu yere dik gelecek şekilde yerleştirmek gerekiyor, aksi halde açısı değiştiğinden bu defa çanta belimde ileri geri sallanmaya başlıyor ve tatsız sonuçlara sebep olabiliyor.
Edit: Decathlonda birden fazla bel çantası satıldığından kullandığım modelin görselini eklemek istedim. Kumaşı, boyutu, dokusu vs muadillerine göre koşuda kullanmaya daha uygun bence.
Decathlon’dan kiprun marka maraton belt almıştım. Matara gözlü koşu bel çantası diye satılıyordu. Anahtar, jel, hurma, 150 Cl lik 2 adet yumuşak matara ve arka bel boşluğuna denk gelen cebe de telefon yatay giriyor. Beli tam sarıyor rahatsız etmiyor. Her antrenmanda kullanırım tavsiye ederim.
Edit: Stok yokmuş. Muadillerini incelemenizi öneririm
Herkese iyi günler dilerim.
Muhteşem bir ürün. Diğer markalar çok pahalı ve inanın bu kadar kullanışlı değiller. Koşuda benim vazgeçilmezim oldu, bence bekleyin stoklara girsin. İhtiyacı olanda kaçırmasın derim.
Geçen aylarda bel çantası için Dechatlon’a gitmeye üşenince Amazon’dan Rebuwo marka bir koşu bel çantası almıştım. Ufak gibi görünüyor ama dünyaları sığdırıyorum içine telefonla birlikte. Koşarken sallanma vb. de yapmıyor vücudun parçası gibi koşuyorum. İncelenebilir bir alternatif olarak.
Koşu yeleğinin cebinde taşıyorum, hem çok pratik, hem de rahatsız etmiyor. Kışın genelde yağmurluğun cebinde taşıyorum, ama yaz geldi. Decathlon klasik koşu yeleğinden bahsediyorum. Kiprun 5L olan.
Bu bel çantası vücüda temas ettiği için Uzun ve terli koşularda telefonda biraz nemleniyor
Araziye ve tehlikeli parkurlara çıkmıyorsan telefona gerek yok, kendine yük etme
Evet doğru uzun ve sıcak koşularda telefon terden ıslanıyor. Ben umursamadığım için bu konuyu atlamış bulundum. Çünkü eski, kırık dökük telefon kullanıyorum.
Merhabalar, bende şort altına giydiğim taytların yan telefon ceplerini kullanıyorum genel olarak. Hem sıkı oluyor telefon oynamıyor, hemde ulaşmak kolay oluyor.
Ürün online satışta yoktu ama mağazada vardı, gidip aldım hemen. Çok teşekkürler, umarım sorunsuz kullanabilirim.
Ben bu şortu kullanıyorum koşularda. Telefonu on cebinde taşıyorum. Cok rahat. Bel cantasi gibi bir cok cebi de var
Decathlon kalenji confort 2 bel çantasını kullanıyorum. Hissiz ve elastik bir şey kısıtlama yapmıyor karından vs. İçine telefonu, kredi kartını ve arabanın anahtarını koyuyorum. Kablolu kulaklık kullanıyorsan onun için de yeri var. Vücuda yapıştığı için de sallanmıyor içine koyduğun ürünlerin şeklini alabiliyor seni boğmadan.
Telefonu poşete sarıp bel çantasına koyuyorsun.
yaz mevsiminde yapılmaması gereken 9 kusurlu hareketten biri
Telefon bulundurmak mı?
telefonunu poşete naylona sarmak özellikle yaz sıcaklarında tehlikeli olabilir .
ısı cihaza zarar verebilir, batarya çok stabil bir komponent değil.
Ben de bu modeli kullanıyordum, bir bir buçuk saatlik koşular için yeterli, üzeri için suluk da taşıyabilecek çözümlerle destekliyorum.