Telefonla koşmak

Bel çantasının içinde decathlondan telefon için aldığım kalın plastikten bir kilitli poşet kullanıyorum.

2 Beğeni

Koşarken genelde radyo tiyatrosu ya da sesli kitap dinliyorum. Bu nedenle telefonsuz koşmam mümkün değil. Keşke storytel desteği gelse Garmine!

Acaba Garminden Apple Watch’a dönmek pişmanlık mıdır?

3 Beğeni

ben de yillardir bu urunu kullaniyorum. telefonsuz kosum yok gibi. yarislar dahil telefon taşıyorum. ter sorun etmiyorsanız gayet makul urun. biraz ter cekiyor ve agirlasiyor.

3 Beğeni

Hocam tecrübe ile sabittir o kol bandının dışında her türlü işkence. Cebe ya da bel çantasına koyulmaz telefon ıslanıyor ya da bir süre sonra o beldeli bantlar telefonun ağırlığından gevşiyor sallanıyor. Ya bir saat alıp bluetoot ile dinleyeceksiniz ya da kol bandı

1 Beğeni

Ben cok uzun yillardir telefonla kosuyorum. Neredeyse hic telefonsuz kosmam. 100 mil yarislarinda da Spartathlon’da da (ki yarislarda genelde zorunlu), tempo veya interval antrenmaninda da cok uzun antrenmanlarda da hep telefon tasidim. Siki bir bel cantasi icinde tasirim hep. Yeni telefonlar basit islanmalardan etkilenmiyorlar zaten, bircogu suya dayanikli. Cok terledigim, kafamdan su doktugum yarislarda da asiri yagmur altinda da kullandigim su gecirmezlik ozelligi olmayan basit bir canta. Zaten tisortun veya yagmurlugun altinda kaliyor. Telefonu da torbaya koymam. Firtinada asiri yagmur altinda 3-4 saat kosacagim bir keresinde koymustum sadece, onun disinda gereksiz. Kullandigim cantanin fotosunu koymaya bile utaniyorum, o kadar basit ve o kadar eski :smiley: Hatta fermuari kirik, toplu igne taktim yerine :smiley:

16 Beğeni

Bu ürün mükemmel. Iki tane var bende. Onceden de ayni formatta tayti vardi. Hem dayanikli hem rahat hem hafif hem de gerekli seyleri tasimak icin super kullanisli. On tarafta flask bir yanda yiyecek diger yanda anahtar arkada telefon tasiyorum ve hic bir sey tasiyor hissi yasamiyorum. Forza decathlon​:sign_of_the_horns:

3 Beğeni

Bugünkü koşumda (10 km. 7.17 pace, Ankara sabahı serinliğinde) deneyebildim nihayet, telefonun ağırlığını hiç hissetmedim, telefona ter de ulaşmadı ama haznesi hafiften nemlenmişti, yani çok ter dökülen koşularda telefon ıslanabilir. Fakat bir sorun olacağını sanmıyorum, telefonlar artık su geçirmez üretiliyor, biraz temizlemek yeterli olacaktır. Yani ürün vadettiği kolaylığı sağlıyor.

2 Beğeni

Şortların arka cepleri iyi oluyor. Yan cepler bol olduğu için orada çok sallanıyor. Ancak arka cepler tam ortalı olduğu ve sallanamadığı için çok rahat oluyor. Tabi şuanki şortlarımın cepleri kullandığım telefona biraz küçük kalıyor.

Cepli lastikli koşu kemerleri var. Şortun üstüne tişörtün altına giyiyorum. Ön tarafına telefonu koyuyorum. Arkasına kimlik ve banka kartı. Yan ceplerdeki anahtarlık halkasına da anahtarlığı takıyorum. Baya rahat oluyor. Ancak telefon büyükse sokup çıkarmak bir tık zorluyor ama bence çok sıkıntı değil.

Decathlon’un bir bel çantası var, bir büyük telefon cebi var, fermuarlı. Yanlarında da iki file arkası ufak cep var, bunlara da anahtarlık ve kart vs. koyuyorum. Fermuarlı olduğu için telefonu sokup çıkarırken çok zorlanmıyorum.

Koşu çantası. Arazi koşularına çıkarken koşu sırt çantamı alıyorum. Sağ tarafındaki bel cebine telefonu koyuyorum. Orada da baya rahat oluyor.

1 Beğeni

Decathlon’un koşu şortlarının tam arka cebi akıllı telefonlar için oldukça ideal boyutta. Kilitli poşete telefon, kimlik, kart vs’yi de birlikte koyup yıllardır bu şekilde koşuyorum. Kışın yağmurdan etkilenmiyor telefonum bu sayede, yazın da sabah erken ya da akşam koşularında hiç ısınma problemi yaşamadım. Uzun mesafe arazi koşularında eğer bir yarış organizasyonu ise, benzer şekilde kilitli poşete koyup çantaya koyuyorum. Ayrıca bluetooth kulaklık ve müzik&podcast de dinliyorum, telefon üzerinden koşarken… Ayrıca bir tane de Aonijie w8101 Bel Çantası almıştım, bir kaç ultrada kullandım, ama genelde decathlon’un koşu şortları beli saran farklı fonksiyonlardaki tüm cepleri ile jel, telefon, diğer malzemeler için bugüne kadar yeterli geldi ve tüm bu kullanım şekillerinde de telefonun sallanması vs gibi bir problemim olmadı…

3 Beğeni

Aynı şortun tayt versiyonuda var ceplerin sayısı çok fazla ve yeterli genişlikte. Ön göze normal 500ml su şişesi bile rahatça sığıyor. Koşucunun bütün ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılayan mükemmel bir ürün.

3 Beğeni