Dağyenice bu sene 15K parkuruna katılmak istediğim yarışlardan biriydi. İnternet sitesinde güncelleme göremeyince tahmin etmiştim, üzüldüm açıkcası. Sebebini ben de çok merak ettim.
2023 de lyum yapildi 2024 de ise 2025 de gorusmek uzere vs diye bir açıklama yapildi siz başlıkta tarihe karışan yarışlar diye yazdığınızda anlam karmaşası oluyor sanki birdaha lyum olmayacak gibi anlaşılıyor
Özellikle “Longest Night Run Or Ride / Taşdelen” yarışı gece olması bakımından çok keyifliydi. Taşdelen ormanında artık yarış yapılmaması büyük eksiklik bence…
Longest Night ta en son 2022’de yapıldı. 2023’te seneye görüşürüz denmişti 2 senedir yapılmıyor. Yapılsın tabi, yapılmasını isteriz hepsinin ama şu an görünürde yok.
Her ne kadar başlık Trail olarak açılsa da yol yarışlarını da bu listeye katabiliriz.
Hem böylelikle güncel liste olur hem de ara ara bu kaybolan yarışlar başlığına gelip için için dertlenip çıkarız.
Güncel tarihe karışan bir yarış da Kaş Yarim Adaton yarışı bu sene sonmuş bir daha yapilmayacakmiş. Sanırim son yaşanan olay Polat Dede’yi küstürdü gibi duruyor.