Tarihe Karışan Koşu Yarışları

Geçmişte yapılmış ancak günümüzde yapılmayan ya da yapılmayacak olan arazi yarışları

• Alanya Ultra Trail
  • Manavgat Ultra Trail
  • St. Paul Ultra Trail
  • Şahinyurdu Ultra Extrem
  • Dağyenice Ultra Trail (artık yapılmayacakmış)
  • Longest Night Run Or Ride / Taşdelen
  • İstanbul Ultra / Taşdelen
  • Likya Yolu Ultra Maratonu
  • Runfire Salt Lake Ultra Trail / Tuz Gölü (belirsiz)
  • İstanbul Tutku Maratonları (Bakiye Duran’ın Taşdelen’de düzenlediği yarışlar)
14 Beğeni

Bir kısmını biliyordum ama Dağyenice’ye şaşırdım. O neden yapılmayacakmış acaba? Oldukça başarılı bir organizasyondu.

2 Beğeni

Pamukkale Ultra Trail de geçmişte yapılan ancak artık yapılmayan yarışlardan.

4 Beğeni

Ben de en çok Tuz Gölü yarışına üzülürüm eğer yapılmayacaksa bir daha…

4 Beğeni

Uludağ Sky Run’ı ekleyebiliriz. Bir veya iki kez koşuldu. Uludağ Ultra trail ile aynı ayda (temmuzda) idi.

Erciyes Sky Trail bildiğim kadarı ile 2024’ü pas geçip, 2025te devam edeceğini beyan etmişti. 2025 için durum ne olacak?

3 Beğeni

Aladağlar Sky Trail’ın durumu nedir? 2025 de yapılacak mı bilen var mı? Katılmayı çok istiyorum.

3 Beğeni

Dağyenice bu sene 15K parkuruna katılmak istediğim yarışlardan biriydi. İnternet sitesinde güncelleme göremeyince tahmin etmiştim, üzüldüm açıkcası. Sebebini ben de çok merak ettim.

3 Beğeni

Uzun etap yarışları ile ilgili bilgiyi nerden edindiniz ozellikle likya icin soruyorum

2 Beğeni

Listede yazmış olduğum Uzunetap yarışları 1-2 yıldır yapılmıyor. 2025’te tekrar yapılır mı bilemiyorum.

1 Beğeni

2023 de lyum yapildi 2024 de ise 2025 de gorusmek uzere vs diye bir açıklama yapildi siz başlıkta tarihe karışan yarışlar diye yazdığınızda anlam karmaşası oluyor sanki birdaha lyum olmayacak gibi anlaşılıyor

3 Beğeni

Evet -mışli geçmiş zaman yani rivayetten daha fazlasına ihtiyacımız var. Konu başlığı gayet net çünkü.

Dagyenice neden yapilmayacakmis son derece kalabalikti biz katildigimiz zaman

Uzun etap da 2025’de gorusuruz demisti. Salt lake ve likya ultra tarihe karismis degiller…

3 Beğeni

Özellikle “Longest Night Run Or Ride / Taşdelen” yarışı gece olması bakımından çok keyifliydi. Taşdelen ormanında artık yarış yapılmaması büyük eksiklik bence…

3 Beğeni

Tuz gölü ve Likya biraz ara vereceğiz demişti, tamamen iptal olacaklarına ihtimal verilemez, Dağyenice oturmuş bir yarış iken iptali cidden şaşırtıcı

2 Beğeni

Longest Night ta en son 2022’de yapıldı. 2023’te seneye görüşürüz denmişti 2 senedir yapılmıyor. Yapılsın tabi, yapılmasını isteriz hepsinin ama şu an görünürde yok.

2 Beğeni

Dağyenice yapılmayacak sebebini bilmiyorum. Diğerlerini de bekleyelim görelim .

1 Beğeni
  • St. Paul Ultra Trail sadece 2025 te düzenlenmeyecek. 2026 yılında devam edecek diye konuştuk etem beyle.
3 Beğeni

2026’da yapılırsa çıkarırız listeden :+1:

2 Beğeni

Salda Ultrayı da ekleyebiliriz.

3 Beğeni

Her ne kadar başlık Trail olarak açılsa da yol yarışlarını da bu listeye katabiliriz.

Hem böylelikle güncel liste olur hem de ara ara bu kaybolan yarışlar başlığına gelip için için dertlenip çıkarız.

Güncel tarihe karışan bir yarış da Kaş Yarim Adaton yarışı bu sene sonmuş bir daha yapilmayacakmiş. Sanırim son yaşanan olay Polat Dede’yi küstürdü gibi duruyor.

4 Beğeni

Başlığı “Tarihe Karışan Koşu Yarışları” olarak değiştirdim. Yol yarışlarını da ekleyebiliriz.

1 Beğeni