Sweat Elite YouTube Kanalı

Uzun süredir keyifle takip ettiğim bir YouTube kanalını paylaşmak istedim: Sweat Elite

Elit ve elit altı seviyedeki sporcuların antrenmanlarını ve antrenman esnasında röportajlarını takip edebileceğiniz bir kanal. Dünya genelinde 100.000 aboneyi geçmiş durumda. Hem antrenman tüyoları için, hem de motivasyon için mükemmel bir kanal olduğunu düşünüyorum. Örneğin akşama pist ya da spesifik bir antrenmanınız var ama hiç yapasınız yok. Üç video sonra kendinizi ayakkabı bağcığınızı bağlarken buluyorsunuz. Keyifli sporlar✌️

https://youtube.com/@sweatelite

16 Beğeni

Ben de sweatelite kanalını çok seviyorum fakat geçen hafta redditte şu posta denk geldim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama içeriklerinin yarısının çalıntı olduğunu diğer yarısının da yalan/yanlış olduğunu söylemişler. Sanırım ithamların çıkış noktası letsrun’daki şu tartışma. Tabii bu ithamların hedef noktası videolardan ziyade sitelerindeki içerik.

Yine de videoları gayet güzel, orada içerik elitlerle röportaj ve antramanların görüntülenmesi şeklinde oluşturulduğu için yanlış bilgi aktarımı olması mümkün değildir herhalde.

2 Beğeni

Paylaştıkları antrenman programından ve araştırmalardan şimdi haberim oldu. Çok teşekkürler :slight_smile: Tabi videolarda da atletlerin ayakkabı tercihleri hakkındaki konuşmaları dışarı atarsak, yanlış ya da çalıntı bilgi olacağını sanmıyorum.

2 Beğeni