navigasyon menüsünden girildiği takdirde zannedersem koşu kaydı almıyor ama çok da emin değilim. onun dşında başka bir sorun daha oluştu.
run a route komutunu perşembe günü çalıştırmıştım ve “please recharge” moduna gelip kendini kitlemişti. kilidi, saati bilgisayara takana kadar da açılmamıştı.
cuma günü herzamanki gibi koşu moduna aldım ve çalıştırdım, koşu bitmeden saat kendini yine “please recharge” komutuna aldı ve kitledi. acaba yüklediğim rotalardan mı yapıyor diye cuma günü saatteki tüm rotaları sildim.
pazar günü o günden sonra ilk defa koşuya çıktım ve daha 3 km gittim gitmedim yine saat modunu değiştirdi. koşu esnasnda böyle şeylerle karşılaşmak insanı demotive ettiğini bilirsiniz. ayrıca saati 1 hafta sonraki sapancada kullanacaktım. şimdi bu koşu esnasında aynı durumu tekrarlar mı tekrarlamaz mı süphesi insanın modunu düşürüyor.
answers.suunto adresinde durumla ilgili yazılım güncelleyin diyor ama yazılım nasıl güncelleniyor. yani saati bilgisara takınca otomatik güncellenmiyor mu zaten?
benzer durum başna gelen var mıdır? ne yapmam gerekiyor?
teşekkürler