O amca benim ve tanidigim bir cok Rus arkadasimin her antrenmaninin altina yorum yapiyor, bir ara supheleniyorum acaba casus mu diye ![]()
Yorumları aç kapat özelliği var mı ?
FSB den olsa tanırım ![]()
Direk engelle kısmı vardır.Blog youtube sayfalarında oldugu gibi yorumu onayla kısmı da olmalı.İsteyen kullanır vs
Tekrar kudos’a dönmüş ![]()
Selamlar,
Strava’da 500m yürüyüş, 200m yüzme gibi kayıtları anasayfada görmemek için bir seçenek var mıdır?
Kişiyi sessize almaktan başka ne yapabiliriz?
Malum tatil sezonu yaklaşıyor.
1 adet Instagram bana yeter diye düşünüyorum.
Takip etmeyi bırakabilirsiniz
Evet şehit cenazesinden yürüyüş kaydı atanları takipten çıkıyorum.
Antrenman ya da yarış kayıtlarını görmek isterim ama 500metre yürüyüş kayıtlarını görmek istemiyorum.
Vatican turu, Kabe tavafı , metroya yürüyüş, commute vs vs gibi sözüm ona aktiviteler mazbut Strava kullanıcısı için garip olsada (Strava tarafından bakılırsa) başarısı olarak düşünülebilir.
Yokmuş ama ayarlarda;
Akış sıralaması var, kişileştirilmiş seçeneği var.Geminiye göre bu, uzun antrenmanları ve önemli çabaları önceliklendirip, kısa yürüyüşleri akışın en altına atma eğiliminde olacakmış.
Chrome ve mozilla eklentisi bu işi yapıyormuş:
Bu öğeye Chrome Web Mağazası’ndan göz atın https://chromewebstore.google.com/detail/geihkfcdimdmlckcgkebcdajdlmeppff?utm_source=item-share-cp
Kaçımız masaüstü uygulaması ile stravaya bakıyor ki?
Not:111 kullanıcının indirdiği bir eklenti sanırım, ben kullanmazdım az sayıda indirilen eklentileri.
Çok teşekkürer ![]()
Akış sıralamasında kişiselleştirilmiş seçeneğine tıkladım. Bakalım etkili olacak mı… Eklentiye ben de güvenemedim. Uygulama kendi içinde filtreleme seçeneği sunsa keşke bize.
Bugün yarı maraton koştum.
start ve finishte bib okuyan sensörlerin üzerinde saate başla ve bitir komutları verdim.
etap timing verdiği skor sanırım gun 1 46 53 / 1 45 21 net time
Huawei watch fit 3 verdiği skor duration olarak 1 45 23 / half marathon olarak 1 44 18
Strava verdiği skor 1 45 22 moving time / 1 45 03 half marathon
Strava Huawei saatten aldığı veriyi nasıl yorumluyor ki Huawei ve Strava süreleri farklı çıkıyor
Strava saatten gelen veriyi yarı maraton mesafesinde baştan hesaplayıp zigzagları kaymaları vs düzenleyip süren bu diyormuş.Ne kadar doğru, gemininin sözü.
Keyifli sporlar–> yazdığımda strava yorumumda keyifli kelimesi kayboldu.
Keyifli günler–>yazdım aynı etkinliğe, bu kez günler kelimesini yok etti.
Bu strava bazı kelimeleri yutuyor,sizde de oluyor mu?
Caddebostan sanırım bende koştum fark çıktı aşağı yukarı sizinle aynı. Birkaç arkadaş daha bahsetti.