Strava'nın Az Bilinen Özellikleri

O amca benim ve tanidigim bir cok Rus arkadasimin her antrenmaninin altina yorum yapiyor, bir ara supheleniyorum acaba casus mu diye :slight_smile:

5 Beğeni

Yorumları aç kapat özelliği var mı ?

FSB den olsa tanırım :grinning_face:

4 Beğeni

Direk engelle kısmı vardır.Blog youtube sayfalarında oldugu gibi yorumu onayla kısmı da olmalı.İsteyen kullanır vs

2 Beğeni

Tekrar kudos’a dönmüş :tada:

5 Beğeni

Selamlar,

Strava’da 500m yürüyüş, 200m yüzme gibi kayıtları anasayfada görmemek için bir seçenek var mıdır?

Kişiyi sessize almaktan başka ne yapabiliriz?

Malum tatil sezonu yaklaşıyor.

1 adet Instagram bana yeter diye düşünüyorum.

3 Beğeni

Takip etmeyi bırakabilirsiniz

Evet şehit cenazesinden yürüyüş kaydı atanları takipten çıkıyorum.

Antrenman ya da yarış kayıtlarını görmek isterim ama 500metre yürüyüş kayıtlarını görmek istemiyorum.

5 Beğeni

Vatican turu, Kabe tavafı , metroya yürüyüş, commute vs vs gibi sözüm ona aktiviteler mazbut Strava kullanıcısı için garip olsada (Strava tarafından bakılırsa) başarısı olarak düşünülebilir.

2 Beğeni

Yokmuş ama ayarlarda;

Akış sıralaması var, kişileştirilmiş seçeneği var.Geminiye göre bu, uzun antrenmanları ve önemli çabaları önceliklendirip, kısa yürüyüşleri akışın en altına atma eğiliminde olacakmış.

Chrome ve mozilla eklentisi bu işi yapıyormuş:
Bu öğeye Chrome Web Mağazası’ndan göz atın https://chromewebstore.google.com/detail/geihkfcdimdmlckcgkebcdajdlmeppff?utm_source=item-share-cp

Kaçımız masaüstü uygulaması ile stravaya bakıyor ki?
Not:111 kullanıcının indirdiği bir eklenti sanırım, ben kullanmazdım az sayıda indirilen eklentileri.

3 Beğeni

Çok teşekkürer :folded_hands:

Akış sıralamasında kişiselleştirilmiş seçeneğine tıkladım. Bakalım etkili olacak mı… Eklentiye ben de güvenemedim. Uygulama kendi içinde filtreleme seçeneği sunsa keşke bize.

2 Beğeni

Bugün yarı maraton koştum.

start ve finishte bib okuyan sensörlerin üzerinde saate başla ve bitir komutları verdim.

etap timing verdiği skor sanırım gun 1 46 53 / 1 45 21 net time

Huawei watch fit 3 verdiği skor duration olarak 1 45 23 / half marathon olarak 1 44 18

Strava verdiği skor 1 45 22 moving time / 1 45 03 half marathon

Strava Huawei saatten aldığı veriyi nasıl yorumluyor ki Huawei ve Strava süreleri farklı çıkıyor

1 Beğeni

Strava saatten gelen veriyi yarı maraton mesafesinde baştan hesaplayıp zigzagları kaymaları vs düzenleyip süren bu diyormuş.Ne kadar doğru, gemininin sözü.

Keyifli sporlar–> yazdığımda strava yorumumda keyifli kelimesi kayboldu.
Keyifli günler–>yazdım aynı etkinliğe, bu kez günler kelimesini yok etti.
Bu strava bazı kelimeleri yutuyor,sizde de oluyor mu?

2 Beğeni

Caddebostan sanırım bende koştum fark çıktı aşağı yukarı sizinle aynı. Birkaç arkadaş daha bahsetti.

3 Beğeni