Spor yapmanızda etkenin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

  • Sağlıklı yaşamak.
  • Kilo vermek.
  • Kilo almak.
  • Kilomu korumak.
  • Alışkanlık.
  • Kendimi daha iyi hissettiriyor.
  • Gitmek zorunda olduğum için gidiyorum.
  • Diğer.

0 oylayanlar

Ankete katılan katılmayan herkese teşekkürler :slightly_smiling_face: Sonuçları çok merak ediyorum. İyi geceler.

5 Beğeni

uzun süredir sakatlıklarımdan ötürü koşamıyorum, ama YouTube koşu videoları izlemem bile müthiş mutluluk veriyor :slight_smile: ilk başladığımda Üniversiteye başlamamıştım ergenlik dönemleri malum :smile: farklı düşüncelere girebiliyor insan, önce yürümeye başladım tek başıma ıssız yerlerde, tanıdığım ve çok sevdiğim maraton/yarımaraton koşan bir Abiyi görüyordum koşarken, yavaş yavaş bende koşabilir miyim falan derken koşmaya başladım, her koşudan sonra bir diğer koşuya hazırlanmaya çalışıyordum, birazda acı ve yorgunluktan zevk alıyordum diyebilirim :sweat_smile: ekipman saat kıyafet ayakkabı falan edindim ve 350 km üzeri koştum bu zaman boyunca. insan koşarken kendiyle yüzleşebiliyor kendini vücudunu dinliyor, 20 kilo verdim ve 2,3 ay önce yürümeye üşenirken durmadan 10km koştuğun zaman insanın aslında ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu anlıyor.

4 Beğeni

Yakın zamanda cevabını arayıp, neden koştuğumu kendimce sorgulamış, stravada bir şeyler yazmıştım. Bir çok neden bulmuşum ama hiçbiri bu şıklarda yok :grinning:

Diğer seçeneğinin altına giren bir kaç neden de benden gelsin:

11 Beğeni

Başlangıçta kilo vermek için başlamıştım. Sonra zevk almaya başladım. Spor sonrası başarmanın verdiği hazzı başka yerde bulamadım. Ancak covid süreci ve kalp sorunları nedeniyle uzun süre sekteye uğradı. 2022 de hastalığa rağmen 3500km bisiklet, 400km yürüyüş ve 250km koşu yapabildim. Sağlıklı olduğum dönemlerde 10000 km bisiklet, 1000km koşu yapıyordum. Koşu ile sağlıcakla kalın.

7 Beğeni

Kesinlikle sağlıklı yaşamak ve zinde olmak. Çok uzun süre sporla arası olmamış, üstelik ektomorf vücut tipine sahip biri olarak spor yapmaya başladıktan sonra yaşadığımı hissetmeye başladım.

3 Beğeni