Spor yaparken yanınızda tanıdığınız insanların olması sizi nasıl etkiler?

  • Beni motive eder.
  • Moralimi bozar.
  • Etkilemez.

0 oylayanlar

Çok anket yapıyorum :rofl: (farkındayım).
Sağlıklı günler dilerim herkese :blush:

2 Beğeni

Pratik bir önerim olsun, değerlendirmek size kalsın. Ben olsam;

1.Bu konu başlığını “Genel Spor Anketleri”, veya “Genel Koşu Anketleri” yaparım.

2.Kategori serbest bölge seçerim.

3.İlk girdiyi editleyip "Bu başlık altında bir konuya, kategoriye ait olmayan anketleri yapabiliriz, benim anketim …"der bu anket sorusunu sorarım.

Ayrıca son anketle ilgili dileyen görüşünü her zaman olduğu gibi altına yazar. Başka anketle ilgili görüşünü yazacaksa alıntı yapar vs.

Gerekirse aşağıdaki 4. maddeyi eklerim yada bu yazdığımı okuyan anlar;

4.Peki bir konu var, örneğin içe basanlar için ayakkabı.O konuda görüşler öneriler var. O içe basmayla ilgili, örneğin bu tür ayakkabı kullandınız mı, faydası olduğuna inanıyor musunuz, içe dışa normal basmadan hangisine sahipsiniz gibi konunun gerektiği anketler o başlıkta yapılır.

5.Bu başlıkta ise, sizin önceki bir iki anketiniz gibi yeni başlık olmadan merak edilen konular buradan koşar gider :heavy_check_mark:

5 Beğeni

Tam tersini söyledim, söylemeye çalıştım ama anlatamamışım :sob: (anladığınızın aksini söyledim, anket yapın anlamında - tabi istiyorsanız - bir öneri).

Konu başlığını ben değiştirdim ama anket sorusu kalkmış olurdu. İlk yoruma da soruyu ekleyemem. Dileyen burada, dileyen ilgili konuda, dileyen yeni başlıkta anketi yapsın yada yapmasın .

Soruya cevabım spor yaparken tanıdık insan olması sporu yapma anlamında olumsuz etkilerdi.Buna uygun cevap moral bozardı. Bence kafandaki koşu/yürüyüş programı biter, tanıdıkla sohbet görüşme olurdu. (Bu da iyi birşey aslında)

2 Beğeni

Nasıl böyle çıkarım yaptınız bilmiyorum ama yarar zarar olarak bakmadan herkes fikrini, bakışını rahatça söyleyebilmeli. Hiç bir görüş bu az değerli bu çok değerli şeklinde değil, görüştür.

Ortada yazmayı bırakacak bir olay olmadığı gibi tam tersi teşvik var.Nasıl rahatsanız öyle olsun,Dilediğinizde dilediğinizi yapın, siz bilirsiniz .Ben olsam, alınacağım birşey de olsa fprum kuralları saygı çerçevesinde koşuya spora dair yazdıkça (tamam blog haline getirmedkçe) daha da yazardım.Sağlıcakla koşuyla.

5 Beğeni

Yanlış Düşünüyorsun, bence forumda eksik olan bir etkileşim bu anket olayı. Sende yaptığınla bana göre bir renk kattın. @fatihboyaci abi de verdiği örnekle yaptığınız bu güzel ve olması gereken konuyu daha da cazip ve ilgi çekici bir duruma getirebilirsin.

Ama tabiki kendi bileceğin bir durum.

2 Beğeni

rekabetçi biriyim, takım sporlarını veya bireysel sporlarda beraber çalışmayı asla beceremiyorum
biriyle beraber koşup da kafamdaki plana uyabildiğimi tarih yazmadı.
o yüzden tamamen laylaylom kafasında olmadıktan sonra asla birileriyle koşmuyorum,
çünkü sonrasında yavaş uzun koşmaya gidip, 5 km rekorumu kırmaya çalışır gibi şeyler çıkıyor ortaya.

3 Beğeni

Şahsen aynı kafada olduğum biriyle beraber spor yapmak beni hırslandırırdı. Ben onu, o beni ileriye taşırdık diye düşünüyorum.

3 Beğeni