Kulaklık geldi ve ilk deneme koşusundan sonra güncelleme yapmış olayım. Öncelikle daha önce belirtilen iade ürün gelmesi ya da kutudan bozuk çıkması gibi bir problem olmadı. Paket yeni ve sorunsuz çalışıyor her ikisi de. Önemseyecekler için malzeme kalitesi de malzeme hissiyatı da güzel. Ama ilk taktığım andan beri bende kulakta tam oturmama sanki düştü düşecek hissi var ve bu beni huzursuz etti. Vaktim olunca diğer silikonlarla da deneyeceğim. Biliyorum bu kulağa uyma/kulaktan düşme durumu çok kişisel ama bunu önemsiyorsanız aklınızda bulunsun isterim.
Link felan var mı hocam, modeli bulamadım internetten
Hocam çiçeksepetinde bir tane var ama teşhir ürünü. Biraz eski bir model olduğu için sıfırı zor bulunur belki de bulunmaz. Buarada bende kullanıyorum aynı modeli sağlamlık ve şarj yönünden çok memnunum. Fakat ses kalitesi olayından çok anlamadığım için birşey diyemem.
Aynı başlığa 2021’de yazmışım, güncelleme yapayım… Şubat 2021’den bu yana Bose Sport kullanıyorum (wireless). Düzenli olarak haftada toplam 4-5 saat koşuyorum, kabaca 1000 saate yakın tecrübem var, yazın sıcağında da kışın soğuğunda da kullanıyorum. Çok terleyen birisi olarak bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece artık şarjı 3 saate kadar düştü, diğer taraftan kabını yanıma alırsam 20 dakikada %80 şarj etme özelliği var. Jabra’da kısa bir tecrübem var ancak bence ses kalitesi Jabra’dan çok daha iyi ve Jabra’nın yarattığı gibi kulakta basınç yaratmıyor.
Bu modelinde sanki satışı yok
Yaz hariç şu aşağıdaki model ve benzeri cihazlar;
fiyatı ve düşmemesi açısından iyi. Seste sorun olsa giden 500-700 TL. Bendeki jabradan da soldan ses daha az geliyor.
Amazon Türkiye’de bu tür çok satan, yorum alan ürünler az (yok gibi).
Yazın, o iki kulaklığı bağlayan kablo sıcakta belki boynu kızartır.
Almanyada bile amerikadan pahalı.800TL Almanyadan alırken 2000TL kargo gümrük vs ile buraya geliyor.
Hakılsınız eski modelin adını yazmışım . Bose Sport olarak güncelledim, kablosuz versiyon. Bunun satışı var sanırım.
Ben yaklaşık 2 aydır aşağıdaki kulaklığı kullanıyorum Tam bir fp ürünü. Deneyin derim
Son karar olarak jbl endurance run2 modelini aldım kullandıkça yorumlarımı belirtirim
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Ben jabra elite 8 active kullanıyorum. Çok memnunum. Kullana bildiğim tek kulak içi kulaklık. Ama kulak içi kulaklıklarda her zaman kulağa uyum riski vardır. Bunu unutmamak lazım. Dayanıklılık, ses kalitesi ve su geçirmezlik konusunda gayet başarılı.
Yıllardır koşarken Sony NW-WS623 kullandım. Hatta bir kere kaybettim, bir kere bozuldu tekrar aldım. Şu ana kadar koşuda en memnun kaldığım üründür kendisi. Ancak artık üretilmiyor sanırım o yüzden yenisini de bulamıyorum. Varsa buna alternatifiniz ben de almak isterim:
Yüzerken kullanılan modeli bu aynı zamanda.