Spor için bluetooth kulaklık önerisi

538 TL ve 700TL ye var o modelden.Tereddüt noktası üretim yılı günümüze ne kadar yakın, 3 yıl öncenin hiç kullanılmamış ürünüyse sarj ne lşdar işlevsel vs . Jammer olan yerler için mp3 yüklenebilmesi iyi olabilir.

Renkleri çok güzelmiş:) sony markası hakkında pek bilgim yok. Yüksek ses seviyorum o konuda nasıl başarılı mı?

Düşmemesi için yarı kablolu Jabra Step Wirelles aldım ses kalitesini güzel çok terlerse bazen kucağı tutan çengeller plastik olduğundan kayıp çıkabiliyor. Eski model bir kulaklıktır fiyat performans bir şey arıyorsanız tavsiye ederim.
Daha önce Audio Technica Sport 50 BT modelini kullanmıştım ses kalitesi iyiydi ama kulakta durmuyordu çengeller sert plastik ve rahatsızdı, bağlantı kopmaları oluyordu geri verdim.

Airpods çok pahalı olduğu için f/p oranı müthiş olan, geçen hafta keşfettiğim ve 2 koşudur denediğim Pirhana bluetooth kulaklığı şiddetle tavsiye ederim. Boyut olarak Airpods kadar.
Fiyatı: 59,95 TL. Şarjı min 2,5 saat gidiyor şu an (2 saat üzeri koşuda denemedim), bence çok iyi.

Lenovo QE03 Bluetooth Manyetik Spor Kulak İçi Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri bu kulaklığı kullanıyorum.Müzik dinlemeyi pek sevmiyorum koşarken ama uzun koşularda yoldaş olabiliyor.

Ses kalitesi gayet tatminkar. Telefonu şortumun arka cebine koyduğumda kesik kesik bağlantı sorunları yaşıyorum.Öndeki iplerin yanında ki anahtar cebine koyduğumda ise sorunsuz . 100 lira bandında alınabilecek uygun bir kulaklık. Tam bir F/P

2 Beğeni

Kulaklık bence beklentilere bağlı kişisel bir tercih. Uzun süredir Bose Soundsport kullanıyordum. Ses ve müzik kalitesi olarak benim kulağıma göre en iyisi. Tabi fiyat olarak Türkiye’de anlamsız yüksek, imkan varsa yurtdışından almak ya da gelen birinden istemek en mantıklısı.

Ancak Bose’lerin de eksi yönleri var; Su ve toz koruma sınıfında nedense IPX4 seviyesinde koruma sunuyorlar. Terde sıkıntı olmadı ama yağmurlardan etkilendiğini düşünüyorum, benimki bozuldu. Eşim kullanmaya devam ediyor. Mikrofonları da çok fazla çevre sesi alıyor, gürültülü bir yerde telefon geldiğinde karşı taraf anlamakta zorlanıyor.

Yeni kulaklık araştırırken hem kendim denemek hem de kızım için Jabra Elite 75 sipariş verdim, ancak ses kalitesi, kulağıma oturma sıkılığı ve belki buna bağlı kulağımda yarattığı basınç hissinden hoşlanmadım. Dokunmatik kontrolleri de bana çok başarılı gelmedi ama çevremde spor için olmasa da telefonla konuşmak için Jabra kullanan ve memnun olan da çok kişi var. Bu arada kızım da beğenmedi ve iade ettik, Airpod aldı.

Sonuç olarak yine döndüm dolaştım, yurtdışından gelen bir arkadaşıma Bose Sports Earbud ısmarladım, çok memnunum. Yeni versiyonun mikrofonu da daha iyi gibi, çevre sesleri daha az alıyor.

Şu video bana araştırmada yardımcı olmuştu; Best True Wireless Sport Earbuds - Bose, Jabra, Jaybird, Klipsch and Sony - YouTube

1 Beğeni

Merhaba, koşu için kullandığım tws kulaklıklarım ansızın iflas edince müziksiz koşamadığım için yeni bir kulaklık arayışına girdim. Jabra’lar uzun zamandır gündemimde ama malum fiyatlar uçmuş. Daha önce Jabra kullanmadım, güncel Elite Active 8 modelini kullanan ya da genel olarak marka hakkında fikri olan var mı?

Kosuda kulağımdan cikan kulakliklardan (edifier x3) sonra kancali kulaklik arayisina girdim soundpeats s5 aldim ses kalitesi ve kulkatan cikmamasi guzeldi ancak arada kopma baglanmama sorunlari oluyordu gecenlerde sol kulaklik komple baglantisi koptu ve sarji tam olmasina ragmen hemen kapanmaya basladi

simdi yerine lenova thinkplus (cin mali sanirim emnin degilim dogrusu) kancali modelini aldim ses kalitesi guzel baglanti sorunuda yasamadim 3 aydir kullaniyorum ama ne kadar dayanir bilemiyorum

Jbl modellerine uzun sure baktim kablolu ozellile ama kulakliga o kadar butce ayirmak istemedim kaldi

4 Beğeni

selamlar. yaklaşık 3-4 senedir jabra kullanıyorum. elite active 75t yi almıştım amazondan. intervaller dahil hiçbir antrenmanda kulaktan düşme vs yaşamadım. ses kalitesi ve baslar bana göre oldukça iyiydi. konuşma performansı da, karşıdaki kişiler çok rahat duyduklarını söylediler. bununla beraber 3 kez sol tarafta farklı zamanlarda bozulma oldu ve her defasında amazon yenisini gönderdi. özellikle yazın yaptığım intervallerde, çok terleyen birisi olduğum için sanırım ondan dolayı problem yaşadım. en son tekrar bozulup amazona gönderdiğimde ellerinde olmadığı için fiyatını hediye çeki olarak verdiler, ben de bununla yine jabra elite 10 pro modelini aldım, 2 seneyi geçti hala kullanıyorum. çok da memnunum. bununla beraber eski kulaklığımı tamir edemedikleri için geri göndermişlerdi. bi süre sonra onu denediğimde o da çalışır oldu. anlık olarak kulaklığa ter vs gitmesi sebebiyle nadiren de olsa ses gidiyor. ama evde kuruduğu zaman çalışmaya devam ediyor. en azından bende böyle oldu. bozulsa yine jabra serisini alırdım, tavsiye ederim.

3 Beğeni

Jabra Elite Active 7 kullanıyorum. Daha öncesinde Türkiye’den aldığım jabra şarj sorunu yaşayınca Almanya’da Jabra’ya yazdım. Adamlar ücretsiz soru bile sormadan üst modele değiştirdiler. Teknik özelliklerinin yanında müşteri desteğinin iyi olması da benim için tercih sebebidir.

3 Beğeni
4 Beğeni

Jabra elite active 8’i sipariş verdim. prime abonelikle alınca internette en ucuz fiyat amazon’da görünüyor.(4299 tl) umarım şanslı olurum da problem yaşamam. yorum ve öneriler için teşekkür ederim.

daha önce jaybird marka bir tws olmayan bir model koşu kulaklığı kullanmıştım. o zamanlar biraz daha ufak bir markaydı, sonradan lenovo aldı sanırım. çok çok memnundum ama ömrü bittikten sonra yenisini alamadım, malum yeni gümrük yönetmelikleri. sonradan aldığım anker sport x10’u da malzeme kalitesi çok düşük olduğu için uzun süre kullanamadım. idareten kullandığım jbl live tws kulaklıklar da günlük kulaklıklar olmasına rağmen düşmüyor ve konforlu hissetiriyorken 1 sene dolmuşken bir anda şarj olmamaya başladı. çok da değişim vb. için şansımı denemedim açıkçası.

3 Beğeni

Bir süredir farklı bir ürün kullanıyorum

1000118822

Yapısı ve şekli itibariyle avanntajları var
°Kulaktan düşmüyor
°gözlük takınca rahatsız etmiyor
°dış sesleri engellemiyor

Tabi baslı yüksek müzik beklentiniz olmasın, ben genellikle koşarken podcast dinlediğim için memmunum, podcast içeriklerinin yüklenim ses düzeyleri önemli olabiliyor bu arada.

Fiyat olarakta oldukça uygun, çeşitli markalar var ben Hifree aldım.

7 Beğeni

Jabra elite 4 active vardi sanırim 6 ay daynamadi sag taraf komple gitti.

Temmuz ayında bu sefer Jabra elite 4 normali aldim (active olmayinindan) 2 ayda sol taraf gitti.

Sanırim Jabra’da bu sol kulaklığın gitmesi kronik sorunmuş. Biz Ekim’deyiz 3 ay dolmadan sol kulaklık ne yaparsan yap bozuluyor.

Öncesinde de bir dünya No Name markası Çin mallarini kullandım. En iyisi 4. Ayi göremedi.

Kulaklık maalesef telefon veya saat gibi evladiyelik değil. Bir saat ve telefon 5 sene götürüyor ama kulaklıkta ben daha 1 seneyi devireni görmedim.

Her ne kadar bir kulaklığa 5000-6000 vermek bana koysa da mecbur son kez Jabra Elite 8 veya Jabra Elite 10’a sin defa şans vereceğim.

Bu başlığı takibe aldim umarim şu Jabra ve sol kulaklık lanetinden kurtulurum.

4 Beğeni

Bunu ben de takibe alıyorum. Günlük hayatta kullandığım Huawei Freebuds Pro modelinden çok memnunum ama koşarken maalesef kulağımda durmuyorlar. Kemik iletimlilere şans vermek istiyorum ama bir Expo vb. bulup denemek şart.

2 Beğeni

Sennheiser diyeceğim,
Sizde bana pahalı diyeceksiniz…!

6 Beğeni

çok terleyen ve benzer sorunlardan muzdarip birisi olarak airpods pro kullanıyorum. umarım bir sorun yaşamam ancak 2.5 3 senedir sadece spor yaparken veya dışarıda bir toplantım varsa kullanıyorum.

jabra kulaklığım da epey dayanmıştı ama. kulaklığı sporu bitirdikten sonra kurulamanızı tavsiye ederim. jabra active serisi de, airpods pro da sweatproof diye geçer ve sorun yaşamamanız gerekir. epey şaşırdım.

1 Beğeni

Hadi birinde benim hatam ter kaçtı su kaçtı tuz kaçtı diyelim diğerinde de daha 3 ayi görmeden sesin tamamen gitmesi sinir bozucu.

Birde bunlar 300 500 lira olsa neyse de her 3 ayda bir bozulan kulaklığa 6000 tl verecek değiliz.

İnternette gördüm hatta Jabra Elit 4 yazinca ilk.cikan şey sol kulaklık sorunu.

Üretim hatası ve kronik sorun deniliyor. Kulakliktaki ufak deliği iğne ucuyla temizleyen gecer mecer deniliyor da.

Yeni yilda Jabra’ya son kez şans vereceğim. Bu marka zaten kulaklık pazarından çekildi diye biliyorum.

Jabra elite 8 veya 10 alacağım deneyimleri tekrar yazarım. Bari en az 6 ay götürse ona da razıyım.

1 Beğeni

Bugun Moskova Maratonu icin paket alimina gittigimde Suunto nun Sonic ve wing kulakliklarini deneme firsatim oldu. Kulak ici degil de kemik oldugu icin degisik geldi, sanirim alismak lazim kullanmaya. Terden, sudan vs etkilenmedigini soyledi firma gorevlisi. Sonic olan 150 usd civarindaydi fiyat olarak, wing modelinin fiyatina dikkat etmedim, daha kapsamli oldugu icin daha pahallidir buyuk ihtimal.

2 Beğeni

Merhaba jbl endurance sprint iki senedir kullanıyorum. Memnunum. Kulak arkasından geçirmeli olması nedeniyle düşme gibi bir riski yok. Terlemeyle ilgili bir bozulma da olmadı henüz. Kullanımı basit. Bluetooth ile garmin saatime bağlayıp podcast vs dinleyerek telefonsuz koşu yapabiliyorum. Tavsiye ederim.

2 Beğeni