Spartathlon 2022

Fotis yanlış yola girip 7 km fazla koşarak yaptı bu dereceyi. Böyle devam ederse rekoru kırabilir. Kouros hala en büyük ultracı.

3 Beğeni

Spartathlon yarış sonu çizgisinden canlı yayın.

40o SPARTATHLON HISTORICAL ULTRAMARATHON (Finish Line) - YouTube

2 Beğeni

Budak timuralp bitirdi.
32h50

5 Beğeni

Aykut abi de bitirdi, Mert ve Vesile’ yi bekliyoruz. Onların da son kilometreleri artık…

4 Beğeni

17.25 -17.30 arası bitiş tahmini, YouTube canlı yayını devam ediyor.

3 Beğeni

Evet ben de takipteyim canlı yayından… Aşırı sıcak olduğunu öğrendim, zaten Bodrum da inanılmaz rutubetli ve sıcak, bu zor şarlarda bitiren-bitiremeyen herkese tebrikler gerçekten.

2 Beğeni

Mert Bey antremanları UK de yaptığı içim iklime bağlı zorlanması gayet anlaşılır.
Ben de benzer durumdayım. Buranın nemsiz ve ılıman iklimi sonrası Ege havası performansı alt üst eder.

3 Beğeni

Mert Derman da bitirdi :clap:

2 Beğeni

Son istasyona Vesile, Mert’ten 4dk sonra girdi ama hala son istasyonda gorunuyor. Umarim bir sorun yoktur. Son istasyon finishe 2.5km.

1 Beğeni

Sorun yokmus… :+1: :+1:

2 Beğeni

Türk bayrağı açması nasıl bi güzellik​:tr::tr::pray:t3:
Tebrikler Vesile​:clap::clap:

4 Beğeni

Tebrikler Bayraklı güzel bir bitirişti

2 Beğeni

Tebrikler @spinodal

16 Beğeni

Nevi şahsına münhasır @spinodal , mücadele yorgunluk bitirmenin hissi yukarıdaki fotoğrafta okunuyor. 1 :running_man: :nazar_amulet: 2 :running_man: :nazar_amulet: 3 :running_man: :nazar_amulet:

6 Beğeni

Katılma hakkı kazanan ve oraya gitme cesaretinde bulunan 5 arkadaşımızı da gönülden tebrik ederim.

12 Beğeni

Yakindan takip eden, heyecanini paylasan, yorum yapan herkese cok tesekkur ederim. :pray: Eminim ekibin hepsi de ayni seyi dunuyordur. Ben bu yilki yarisi detaylica anlatan bir seyler yazacagim, o zaman burada linkini paylasirim. Onun uzerine sorular olursa burada yazisiriz. Simdi biraz dinlenme zamani. :sleeping:

39 Beğeni

Tebrikler.
image

2 Beğeni

Tebrikler nice sağlıklı başarılara

1 Beğeni

Tebrikler @spinodal Tebrikler @aykutc :clap: :clap:

2 Beğeni

Merak edenler için benim gözümden 2022’nin hikayesi aşağıda.

34 Beğeni