Fotis yanlış yola girip 7 km fazla koşarak yaptı bu dereceyi. Böyle devam ederse rekoru kırabilir. Kouros hala en büyük ultracı.
Spartathlon yarış sonu çizgisinden canlı yayın.
40o SPARTATHLON HISTORICAL ULTRAMARATHON (Finish Line) - YouTube
Budak timuralp bitirdi.
32h50
Aykut abi de bitirdi, Mert ve Vesile’ yi bekliyoruz. Onların da son kilometreleri artık…
17.25 -17.30 arası bitiş tahmini, YouTube canlı yayını devam ediyor.
Evet ben de takipteyim canlı yayından… Aşırı sıcak olduğunu öğrendim, zaten Bodrum da inanılmaz rutubetli ve sıcak, bu zor şarlarda bitiren-bitiremeyen herkese tebrikler gerçekten.
Mert Bey antremanları UK de yaptığı içim iklime bağlı zorlanması gayet anlaşılır.
Ben de benzer durumdayım. Buranın nemsiz ve ılıman iklimi sonrası Ege havası performansı alt üst eder.
Mert Derman da bitirdi
Son istasyona Vesile, Mert’ten 4dk sonra girdi ama hala son istasyonda gorunuyor. Umarim bir sorun yoktur. Son istasyon finishe 2.5km.
Sorun yokmus…
Türk bayrağı açması nasıl bi güzellik:tr:
Tebrikler Vesile:clap:
Tebrikler Bayraklı güzel bir bitirişti
Tebrikler @spinodal
Nevi şahsına münhasır @spinodal , mücadele yorgunluk bitirmenin hissi yukarıdaki fotoğrafta okunuyor. 1 2 3
Katılma hakkı kazanan ve oraya gitme cesaretinde bulunan 5 arkadaşımızı da gönülden tebrik ederim.
Yakindan takip eden, heyecanini paylasan, yorum yapan herkese cok tesekkur ederim. Eminim ekibin hepsi de ayni seyi dunuyordur. Ben bu yilki yarisi detaylica anlatan bir seyler yazacagim, o zaman burada linkini paylasirim. Onun uzerine sorular olursa burada yazisiriz. Simdi biraz dinlenme zamani.
Tebrikler.
Tebrikler nice sağlıklı başarılara
Merak edenler için benim gözümden 2022’nin hikayesi aşağıda.