Yarış Cuma TSİ 06:45’te başlayacakmış. Herkese başarılar diliyorum
Takip için Türkiye’den katılanların göğüs numaraları:
19 - Hilmi Güven
136 - Vesile Yılmaz Anatça
160 - Mert Derman
194 - Aykut Çelikbaş
197 - Budak Timuralp
Yarış Cuma TSİ 06:45’te başlayacakmış. Herkese başarılar diliyorum
Takip için Türkiye’den katılanların göğüs numaraları:
19 - Hilmi Güven
136 - Vesile Yılmaz Anatça
160 - Mert Derman
194 - Aykut Çelikbaş
197 - Budak Timuralp
Yaris basladi ama canli takip calismiyor… Gecen sene de ayni durum olmustu.
Bizim genclerin hepsi istasyon 11 ile 13 arasindalar su anda.
Spartathlon | Track-Trail-Live bu adresten takip ediyorum:
11.36 itibari ile
5 yarışmacımız da 48-51 km aralığında bulunuyor ve yarışa devam ediyor.
Bu link gayet güzel çalışıyor. Şu an hepsi çok güzel ilerliyor. Sıcaklık 27-30 derece arası görünüyor gündüz vakitlerinde, kolay gelsin hepsine. Tüm planları tutsun hepsinin…
Bu sayfa guzelmis… Tesekkurler.
YArisin web sayfasinda kosucularin hem ID numarasi hem de normal gogus numarasi var.
Ornegin Aykut Celikbas icin:
ID: 5895, Bib: 195
Yarisin takip sistemi bir ara calisir elbet. Numaralari karistirmayin benim gibi.
Toru Somiya (JAP) 113 kmye ulaşmış durumda. Türk kafilesi ise 79 ve 82 kmler arasında eksiksiz (ve umarım sağlıklı) bir şekilde yoluna devam etmekte.
Ben buradan takip ediyorum koşucuları yıldızlayıp sadece onları görebiliyoruz.
Korint kanalını hepsi geçmiş hayırlı olsun. https://spartathlon.legendstracking.com
Oynaya oynaya koşun çocuklar, el ele verin çocuklar misali 10 saat sonrasında da birbirine çok yakın beşli.
Bu çok iyi oldu…
100kmden sonra bile öndeki ve en arkadaki koşucumuz arasında 3-4 km fark olması çok enteresan ve güzel. O anlara şahit olmak isterdim. Darısı dileyenin başına.
Batarya(battery) yani pil, enerji durumu anlamında bir değer var. %60 -%80 (@spinodal ) gibi değerler var. Bu hesabı neye göre yapıyorlarsa, tempodaki değişme, hr, cp’lerde geçen süre vs?
Paylaşım yapan herkese çok çok teşekkürler İyi olanın,hak edenin kazanması ümidiyle Sağlıcakla
Koşucuların üzerinde GPS takip cihazı var, onun batarya durumunu gösteriyor
Camille Herron yarışı bırakmış.
Fotis Zisimopoulos yanlış yola girip 12. sıraya gerilemiş. Şu an birinci durumda.
Vesile Yilmaz Anatca Türk sporcular arasında 2. sırada.
Somiya, Zisimopoulosun 1.5 km önünde 190. Kmye ulaşmış durumda.
Kouros’un 3.üncü ve 4.üncü süreleri 2 kişi tarafından birden geçildi.
sadece ilk 2 derecesi kaldı Kouros’un
Hilmi Güven dnf görünüyor maalesef, diğerleri gayet güzel ilerliyor ve yakınlar birbirlerine
Bir derece yapıyorsunuz ve 38 yıl sonra hala 35dk fark var:) Ama çok enteresan, Fotis geçen seneki derecesini 1 saat iyileştirmiş… Acaba diyor insan, seneye mi?