Spartathlon 2019

Bitiriş anları.

https://www.dropbox.com/s/a71n0sftm18upu5/Video%2028.09.2019%2018%2037%2008.mov?dl=0

9 Beğeni

Tebrikler :clap:t2::clap:t2::clap:t2:Nefesimizi tutarak izledik. Harikasınız @aykutc @spinodal @aytug_celikbas

1 Beğeni

@SedatKurtulus harikasın

1 Beğeni

Çok şükür :pray::pray::pray:
Bu ne heyecan…

1 Beğeni

Ayaklarınıza, yüreğinize sağlık @aytug_celikbas @aykutc @spinodal

Herkese ayrı ayrı teşekkürler. Her yarışın bir hikayesi var ve hiç kuşku yok ki bu yarış da özel olarak yerini aldı. Detayları paylaşacağız ama Spartathlon’da yarış bitince yarış bitmiyor. Bugun sabah Spartan Mile, ardından Sparta Belediye Başkanı’nin verdiği öglen yemeği ve yarin gece Atina’da resmi ödül gecesi ve parti var.

17 Beğeni

Spartan mil süreleriniz nasıl @aykutc abi

Hepinizi tebrik ediyorum gurur ve hayretle izledim.Müthişsiniz.

Bu yıl ilerleme var, 1:36 koştum!

15 Beğeni

Tebrik ederim katılan tüm arkadaşları. Tüylerim diken diken oldu takip ederken. Böyle zorlu bir mücadeleye katılma cesareti göstermek bile takdir edilesi. Başarılar…

1 Beğeni

gerçekten çok büyük bir efor ve motivasyon bizler gibiler için…emeklerinize sağlık…

1 Beğeni

377 kişide 197 kişi bitirmiş!? Ne kadar zor bi yarış bu… Tekrar tebrikler. :clap:
http://www.spartathlon.gr/en/races/races/race/40.html

4 Beğeni

gerçekten bravo. büyük iş başardınız @spinodal, @aykutc , @aytug_celikbas… gurur duyduk… başarılarınızla çok kişiye örnek oluyorsunuz…!!!

1 Beğeni

2019 Spartan Mile.

Kamera: Destek ekibi: Caner Odabaşoğlu.

Spartahlon koştuktan sonra toparlanma nasıl oluyor? Kolay. Ertesi sabah Spartan Mile koşarak! Bu sene geçen seneki zamanımı bir dakikaya yakın geliştirdim.

Spartan Mile, Sparta’da Kral Leonidas heykelinin arkasındaki atletizm pistinde 400 metre yarışı.

Ne zaman: Spartathlon’dan sonraki sabah.

Kurallar: Tarihi geleneklere uygun sekilde iç çamaşırı ve çıplak ayakla koşmak.

Katılım Kriteri: O seneki Spartathlon’da koşmuş olmak (bitiremeyenler de katılabilir).

Katılım ücreti: Yok

Ödüller: Sonsuza kadar gurur.

21 Beğeni

Çok güzel, çok özel anlar. Gerçekten tebrikler!!! yalnız Mert Derman bir bu kadar daha koşabilir gibi görünüyor. Yani deseler aynı yolu tersten koş, hiç beklemeden yola çıkacak gibi maşallah. :)) :)))

Tekrar tekrar tebrikler.

Bu 400 metrenin gps kaydi var mi acaba?? Strava’da gorebilsek keske… :joy:

400 metre kaydimi yukledim ( baslangic biraz ani oldugu icin birkac metre gec baslatmis olabilirim).

4 Beğeni

Arkadaşlar, herkese çok teşekkür ediyorum. Yarış sırasında buradan ve diğer mecralardan yazılanları duyduk, motivasyonları aldık sağ olun. Yarış benim için çok garip geçti. Bu kadar uzun süre acının üzerine gitmemiştim. Aykut’u, Aytuğ’u ve tabii tüm destek ekiplerini tebrik ediyorum. Zaten zor olan bir yarışın oldukça zor bir senesini görmüş olduk. Ben de kendi adıma çok önemli bazı şeyler öğrendim. Detayları ile yazmayı istiyorum, o zaman paylaşırım burada.

21 Beğeni

Ilk veri:

11 Beğeni

Selam,

@aykutc @spinodal @aytug_celikbas tekrar canı gönülden tebrik ederim. Müthiş bir iş yaptınız. Aytuğ’un ilk senesi olduğu için onu ayırarak sormak istediğim merak ettiğim bir konu var. Evet, müthiş prestijli bir yarış. Bitirmenin verdiği keyfi ve mutluluğu ben hayal edemiyorum henüz. Sormak istediğim bundan sonra Spartathlona devam mı? Sizleri gene Ultra Trail yarışlarında görecek miyiz? Yoksa Spartathlon benzeri yol ultralarına - belki BadWater? :slight_smile: - 12, 24 saat yarışlarına mı odaklanacaksınız? Var mı bir planınız? Bir 100mil Trail yarışı ile Spartathlonu kıyaslarsanız -manevi duyguları bir kenara bırakarak- hangisinin daha keyifli olduğunu düşünüyorsunuz? Böyle bir kıyaslama yapma şansınız var mı acaba? :slight_smile:

Sevgiler, Saygılar

Mali

8 Beğeni