Size bir alışveriş tüyosu vereyim.Örnek olsun diye aşağıya Nike Pegasus Trail 3 modelinin linkini ekledim.Bu ürünü Nike resmi sitede arattığınız zaman bulamıyorsunuz.Eğer benim paylaştığım gibi link üzerinden gidebiliyorsanız ürünü 1.329 tl artı kargo ücretine alabilirsiniz.Aynı olay Amazon da da çok oluyor.Ürünü arattığınız zaman bulamıyorsunuz ama benim gibi link bulursanız ürünleri alabiliyorsunuz.
Bu verdiğim örneği şöyle çeşitlendireyim,bu linklere şöyle ulaşabilirsiniz.Ürünün ismini yazarak Google da aratın,Nike resmi sitede ulaşamadığınız ürüne Google üzerinden aratarak ulaşabilirsiniz.Pek çok sitede bulamadığınız ürünü bu şekilde bulabiliyorsunuz
sayfanin ilk mesaji 2014’te…mizuno wave rider’in normal sezon fiyati 290 liraymis…su anda 4500 lira…2014 ortalama euro kuru 2.90, ayakkabi 100eur…bugunku kurdan (22 lira desek) cevirirsek ayakkabi 205eur ediyor…ayakkabi hollanda fiyati 160eur dersek, 30% civarinda bir fazla degerli turk lirasina ulasiyoruz…mizuno fiyatlari uzunden kucuk bir hesap isi…yatirim tavsiyesi degildir…