Sapanca Ultra 2025

Selamlar, patikaya yeni başlıyorum. 15 Haziran’da 13K’ya katılmayı düşünüyorum. 6 az gelir 24 fazla gelir düşüncesiyle 13 koşayım dedim. Zamanında bitirsem bana yeter. 13 ve 24 koşmuş var mı parkur açısından 24 daha harikaysa belki zorlarım :slight_smile:

2 Beğeni

Geçen senelerde 50, 60 km birçok kere koştum geçen sene antrenmansız olduğumdan 24 koştum keyifli güzel bir parkur ama tadına doyamadan bitivetiyor tadı damağınızda kalıyor , biyiminde göle giriyorsunuz çok tadında bir mesafe ama hızlı gitmeyin yokuşlar yorabilir

3 Beğeni

13K koşmuş ya da koşacak olan var mı? İlk patika yarışım hayırlı olsun :grin:

1 Beğeni

13k yarışının sanırım 3-4 km gibi bir kısmı patikadan gidiyordu geçen sene. kalan kısmı epey asfalttandı. açıkçası trail ayakkabısı giymemek parkuru daha hızlı bitirmenizi sağlayabilir :))

parkur değişti mi bakmadım, ancak geçtiğimiz sene 13k yarışında sadece tepeyi çıktıktan sonraki yerde bir su veriliyordu. buna bakmamıştım, bilseydim eğer yanıma su alırdım. 13k parkurunda buna ihtiyacım olacağını düşünmemiştim.

imkan varsa, bir uzununa gitmek daha iyi olabilir 13k’dansa, eğer trail deneyimi isteniyorsa.

2 Beğeni

24K var. Onda da sağlık raporu ya da lisans istiyor. O zamana kadar yetişirmi bilmem ama zaten 24 biraz uzun gibi ilk patika olacak. Siftahı böyle yapalım bakalım.